Zacher Gábor elmondta a véleményét a magyar egészségügyről.

Ma a Honvédkórházban a minimum feltételekhez képest 60 százaléknyi dolgozó van

– mondta Zacher Gábor, aki a PwC Outlook rendezvények keretében beszélgetett Kadarkai Endrével, akinek Facebook-oldalán jelent meg a beszélgetés.

A Honvédkórházban frissen felmondott Zacher többek között azt is mondta, hogy csak akkor fog megjavulni a magyar egészségügy, ha bedől a rendszer, ehhez most közel vagyunk, de azt is kijelentette, hogy

Az egyik leggázabb a magyar orvostársadalom, ami létezik.

Kadarkai Endre szombat délben azonban azt írta a Facebookjára, hogy a beszélgetésről készült felvételt Zacher Gábor kérésére a PwC eltávolította a YouTube csatornájáról.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Kadarkai Endre – hivatalos

(24.hu)

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Két helyzetben tudom megmagyarázni ZG döntését - az egyik, ha nem igaz az állítása, a másik, ha megfenyegették mondjuk életveszélyesen...Mindenki saját tapasztalata szerint mérlegelje, hogy az "egyik" eset áll-e fenn...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Két helyzetben tudom megmagyarázni ZG döntését - az egyik, ha nem igaz az állítása, a másik, ha megfenyegették mondjuk életveszélyesen...Mindenki saját tapasztalata szerint mérlegelje, hogy az "egyik" eset áll-e fenn...
Commenter
@görbetükör: késő. elmondta azt ami nyilvánvaló volt annak aki járt betegként, hozzátartozóként a magyar eü-ben. El lehet távolítani, távolíttatni a felvételt de a tartalma írásban már publikus, és továbbra is az marad. Ez több volt mint egy "őszinteségi roham." Ez reméljük a kegyelemdöfés volt, ennek a rezsimnek hiszen mindig van az az utolsó csepp...
Klubtag
@Commenter:..."Ez több volt mint egy "őszinteségi roham.""...és mindenképpen több és tiszteletreméltóbb, mint amire számos "nemszélkakas" elvtelen megalkuvó rendszerszolga bátorságából telik.
lampa laz
Ez a gyorsaság eddig csak a columbiai maffiára volt jellemző...
Commenter
@Klubtag: www.sztarklikk.hu/kozelet/a-miniszter-peldatlan-bosszut-allta-betegeken-zacher-gabor-miatt/341772/
(beküldeni a sztárklikkről tavasszal lehetett utoljára.) Vajon hány ember küzd ott osztályvezető főorvos híján jelenleg is az életéért?
justhpeter
Még nem fog összeomolni, a vegetáláshoz való pénz még megvan. Majd ha arra is szüksége lesz Viktornak, akkor letérdel az egész egészségügy.
wagabund
..."Zacher töröltette a botrányszagú interjúját"...

Azt hittem tökös ember...ezekszerint nem...csak nem átment kutyába?
Klubtag
@Commenter: ..és mi lesz az V. parancsolattal, már, hogy NE ÖLJ!...se közvetlenül, de még közvetve se...a sunyi, embertelen, élet elleni módszerek alkalmazása esetében Isten nem hiszem, hogy felmentést adott bármelyik hazug hívének is...
görbetükör
@Commenter: igaz, de ettől ő még szélkakas.
lampa laz
@görbetükör: lehet, h szélkakas, de az is lehet, h akkora lófejet kapott, h nem fért el a takaró alatt...
kulabombaafityiszre
"Az egyik leggázabb a magyar orvostársadalom, ami létezik."
Ez hamar bizonyítást is nyert Zacher általa.
Commenter
@Klubtag: és mi lesz az V. parancsolattal, már, hogy NE ÖLJ!. Szívből sajnálom de ők ezt sajátosan értelmezik. Gyilkoltak ők itt már képletesen és a gyakorlatban : a jogállamot, az alkotmányt, a szabad választásokata demokráciát egyetlen tollvonással ölték meg. Tudom, hogy sokan sokat példálóztak itt már az "elégtételes" beszéddel. Most már nem csak szóban de gyakorlatban is folyik az elégtétel a médián át az eü-n. Az egész társadalmon még azokon is aki velük van/volt, nemhogy azokon akik ellenük vannak. Igaz már nem sok ilyen van. Még mindig várom hogy legalább 1 ellenzékinek nevezett politikus felemelje a szavát így 24 óra elteltével Honvéd ügyben, ha már sürgősségi,Az első 24 óra ugyanis nemcsak az egészségügyben kritikus.
görbetükör
@lampa laz: mindegy, hogy mitől szélkakas. Hogy megfenyegették, vagy érdekeltté tették.
Orvosi hivatását csúfolja meg és eddig tűrte. A jobbak már elmenekültek innen.
Köb Jani
Jut eszembe, ö nem az orvos társadalomhoz tartozik melyet "Az egyik leggázabb a magyar orvostársadalom,amit így jellemez, ami létezik." amit a hálapénz gyógyít , ha van gyógyulsz ...ha nincs akkor túlvilági jelenésed biztosított. De lehet, hogy drogozik , most múlt el a drog tudatmódosító hatása, és azért töröltette a bejegyzést, tehát hazudott, mint mindég.
Lepényleső
Akikre felnéztünk,ha nem tarnának be az első ejnye-bejnyére,hamarabb lenne vége?
Nem lehetne ez az értelmiség vállalandó szerepe? Esetleg erről már reményét mindenki letette?
Köb Jani
@Lepényleső: Talán az igaztalanság az ami visszalépésre kényszerítette, értelmiségit légyszi ne emlegess, mert az szét van forgácsolódva, nem létező igény. Az RTL az ATV tele van ezekkel az értelmiségi katyvasszal, kiforratlan elméletek igazolni vágyásával, nem törődve a valóság tartalmával, csak mit akarok én... az a jó.
lampa laz
@görbetükör: tök igazad van, csak arra gondoltam, h komoly figyelmeztetést kapott a doki. Volt már 1 valaki akiről azt hittük, h atombombát robbant a fidesz körül, a végén csak puki lett belőle. Még ő sem mert ujjat húzni ezekkel a görényekkel, inkább szinte mindenéről lemondott a javukra, elgondolkodtató szemét társaság lehet. Orbán a hatalma megtartásáért mindenre képes. Az ellenzék a választások óta lapít mint szar a gazban, meg sem mernek szólalni.
Commenter
@lampa laz: Az ellenzék a választások óta lapít mint szar a gazban, meg sem mernek szólalni. Milyen ellenzék az ilyen? Ezek akarták ov-t leváltani? Egy-két ember kivételével egyik sem hiteles már. Hiába törölte dr. Zacher az interjút az a neten írásban és videón is futótűzként terjed(t). Remélem nem lesz neki baja, mert ov valóban mindenre képes és annak az ellenkezőjére is.
lampa laz
@Commenter: orbán az ellenzéket úgy vágta zsebre ápr.8-án mint az első millióit.. néha csak azért nyikkanhatnak meg, mert engedi nekik játszani az ellenzéki szerepet.
Commenter
@lampa laz: sajnos én is így látom. Ide egy teljesen új (nem megújult!) ellenzék kell..(ene)
tudode
Ha töröltette bármi oknál fogva Zacher dr a VALÓSÁGOT TÜKRÖZŐ interjúját, ha nem
.
-- akkor is, VALAMELYIK SZAKBARBÁR által létrehozott ... un. S Ü R Ö S S É G I .. osztályok olyanok, mint a MARHAVÁSÁR TELEP, szemben azzal a kb. 50-60 évvel ezelőtt, a MECHANIKA, kartonozos világban jól BEVÁLT
.
Népszava 1969. szeptember 26.
-----Az ágynyilvántartó tevékenysége
.
nepszava.hu/1107018_az-agynyilvantarto-tevekenysege
.
Annak ELLENÉRE, hogy ez a rendszer KOMMUNISTA csökevény volt, de a DIGITALIZÁCIÓ VILÁGÁBAN nem lenne szabad az ÁLLAM MINDEN SZINTJÉNEK digitálisan "csak" 2010-től láthatóvá tenni azokat, akik bátorkodtak megszületni akár 80 akárhány évvel ez előtt!!
.
A SÜRGŐSSÉGI OSZTÁLYOK szakbarbárok agyrém szülevényei csupán, függetlenül attól KIT VEZÉNYELNEK az élére, mer a XAR az XAR marad bármilyen csiribiri ÉKKÖVEKKEL ékesítik azt!
.
Jelen esetben a BIM-BAM Zacher maradt, MIÉRT TEREGETI KI A SZENNYEST, miközben a BÁLNÁK a zavarosban jobban tudnak halászgat-getni!
görbetükör
@lampa laz: "Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete."
görbetükör
@lampa laz: - legújabb nyilatkozata Zachernek:
"„Amit kellett, én már elmondtam az ügyben a sajtóban, ez a sárdobálás sehova nem vezet. Én hálás vagyok a Honvédkórháznak, büszke vagyok az ott eltöltött több mint négy évre. Fantasztikus emberekkel dolgoztam együtt, nincs bennem tüske és nem akarok pocskondiázni senkit.”
index.hu/belfold/2018/09/01/zacher_gabor_honvedkorhaz_surgossegi_ellatas_orvoshiany_felmondas_muszerezettseg/
lampa laz
@Commenter: Olvasva a cikket (köszönöm) az egy fecske, Sándor Mária jutott eszembe, h feladva mindent, próbált segíteni az ápolásban résztvevőkön és milyen kevesen merték felvállalni, h mellé álljanak, pedig egységben az erő, most az orvosok között is ugyanez fog megtörténni. Egy sem meri majd kimondani, h Zachernek igen is, igaza van..
Dr plágium
@Klubtag: Szerintem önvédelemből tette, ha bíróságra viszik biztosan veszít és fizethet, arról nem beszélve mennyire lehetetlen helyzetbe hozzák. Trócsányi már megmondta, a bíróság akkor jár el helyesen ha az államnak ad igazat. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
lampa laz
@görbetükör: köszi Neked is a cikket. Ez a baj, h az igazságot kimondta, utánna meg úgy gondolja, h tovább nincs vele tennivalója, pedig de, igen, fel kellene vállalnia és újra és újra elmondania, h mindenki hallja értese végre, h qrva nagy baj van, inkább most visszahúzódik mint csiga a házába. Így nem fog megváltozni semmi ebbe a qurva országba.
Pálinkás Pál
Ez a törlés a létező legnagyobb marhaság,mert lehetetlen...ami felkerül a netre,az ott is marad..Bárki felteheti egy olyan szerverre,ami kiröhögi az esetleges törlési kérelmeket!!!
sokanvagyunk
A képet elnézve... - "az úttörő mindig igazat mond".
Commenter
@lampa laz: azt ugye tudod hogy a nővér eljutott a kétségbeesés olyan fokára, hogy öngyilkosságot kísérelt meg?
mno.hu/belfold/sandor-maria-valoban-ongyilkos-akartam-lenni-2409594
csak úgy....
@Horizont: Mert ha betegek lesznek a futbalista fiúk,akkor ott szuperül lesz róluk gondoskodva!
Commenter
@lampa laz: pedig hányan köszönhetik neki a szakmai tudásukat és/vagy az életüket...
Mirtilla
"Az egyik leggázabb a magyar orvostársadalom"- No, ezt teljesen jól látja Zacher. Ugy tünik kitisztult a tudata.
cikicakk55
@wagabund: Ma 13:14
Egyszer személyesen is találkoztam Zacher Gáborral.El jött Szegedre,az addiktológiára aghol dolgoztam.Én egy nagyon jó humorú,nagy tudású és egyáltalán nem a fellegekben él. Nem nézi le az egyszerű embereket. Végig ment az osztályon és kifejezetten jóindulattal beszélgetett a betegekkel. Mi is a személyzet,bár mit kérdezhettünk tőle.( természetesen csak is a szenvedélybetegségekkel kapcsolatban gondoltam) Most egész biztos vagyok benne,hogy nem megfutamodott,hanem megfenyegették. Ne feledjük el,vannak gyerekei és unokái is. Nem olyan embernek ismertem meg,aki megijedne a saját árnyékától is. Akkor is elég szókimondó volt .Valami csoda folytán akkor is épp a Fidesz volt kormányon (első 4 évüket töltötték) és Zacher már akkor is megjegyezte,hogy ez a kormány nem figyel az egészségügyre. Ők úgy vannak vele,hogy ha valaki beteg a családba,azt majd viszik a magánklinikákra,vagy külföldre, a nép meg oldja meg ahogy tudja,pedig akkor a mostanihoz képest Hawai volt.
Commenter
@cikicakk55: ezt már nem lehet visszacsinálni. Elmondta, nyoma van és lesz. Még ha megfenyették is akkor sem lehet visszanyelni, visszacsinálni. Lavina effektus ld. csak az elmúlt órában a témában felkerült cikkeket.
A dilettáns kormány mindeközben azért aggódik mert:
privatbankar.hu/agrar/aggodik-a-kormany-nem-eszunk-eleg-vadhust-321195
lampa laz
@Commenter: @Commenter: igen, tudom és nagyon sajnálom őt. Sokáig próbálkozott, de nem volt segítsége, támogatója, a végén meg már ellehetetlenítették teljesen.
wagabund
@cikicakk55: 19.04..

hát bármit is írok róla, az a helyzet, hogy minden vele készült riportot megnéztem, főleg a privát szférában bemutatott "ars poeticát"...

Zacher a nagy esze mellett jódolgában olyanokat is mondott, amit nem kellett volna...így teljes a kép...

és ezzel éltek vissza, ő meg e miatt lett feketeseggű...
Commenter
@lampa laz: én is így vagyok ezzel. De mit is várhatnánk egy olyan országban ahol az eü és emberéletek, sorsok kerülhetnek balog, kásler és novák kaliberű korrupt, gonosz csicskák kezébe?
Lepényleső
@Köb Jani: Lehet a zöme nem is forgácsolódott,egyszerűen az egy kulcsos adóval kilóra
elhallgattatott?
cikicakk55
@Commenter: Tegap 19:25
Ezt meg is értem és jó is,hogy az internet nem felejt. A gond csak az,hogy a kormány a saját hülyeségeit,megpróbálja jó mélyre rejteni az internetbe,bár az okosabbja ott ott is megtalálja és közkinccsé teszi.Az lenne jó,ha mindennap ki lenne téve pár Orbán beszéd az 1990-es évekből,,Rogán hazugságai a Helikopterezéssel, Semmilyen Zsolti Szelídített Rénszarvas lelövéséről,stb. Ne csak olyanok legyenek fenn a neten ami most történik,mert most sajnos az van amit a kormány akar.Sok a fiatal a neten,akiknek még Új lenne Orbán,Semlyén,Deutsch,stb disznóságai és lehet,hogy a fiatalságnál a jövő kulcsa.Lássák csak azok a mostani egyetemisták,Középiskolások,mennyit hazudtak a szüleiknek régebben, és most mi lett a sok ígérgetésből.
cikicakk55
@wagabund: Te ezek szerint láttad egy másik oldalát is.Amelyiket én láttam,az mint ember,mint orvos,csak is a jó és tiszta dolgot láttam, benne. Rendkívül elkeseredett az ország egészségügye miatt. Szívvel- lélekkel küzd a drog és az alkohol ellen. Sokat viccel a betegekkel,amit lehet,hogy sokan sértésnek,vagy nagyképűségnek vesznek,de Ő ilyen típus. Ezen nem veszünk össze,hisz nem ugyan azt az oldalát láttuk.Lehet,hogy azok ismerik a legjobban,akik nap mint nap vele dolgoznak.Amit lehetett én is megnéztem róla a YouTub-on,mert érdekel a téma,hisz 10 évig vesződtem az ilyen problémákkal küzdő emberekkel és bizony nagyon rossz volt látnom,hogy értelmes,nagy tudású embereket mennyire le tud pusztítani az alkohol és a drog. Szélmalom harc ez nekik,főleg ennyire lepusztult egészségügyben. Ráadásul most már család közelben is látom mi megy a kórházakban,hisz a fiam már második hónapja dolgozik egy szívintenzíven.
Commenter
@cikicakk55: egyetértek de félek, pont ezért amit írsz korlátozni fogják a netet is. Az a hatalom amelyik már az óvodások agyát is mossa hazafias/honvédelmi neveléssel az semmitől nem riad vissza.
lampa laz
@Commenter: Uhhh, ez nem semmi,
"Kunetz sötéten látja a jövőt: "Egy biztos, ezzel a(z új) vezetéssel és ezzel a helyzettel amennyiben eddig a Honvédkórházat bárki is no go zónának tekintette, a jövőben háborús övezetként tekinthet majd rá, mégpedig olyan háborús övezetként, amit Kurt Vonnegut írt meg Az Ötös számú vágóhíd című regényében."
Commenter
@lampa laz: orbánnak a célja a totális káosz, a polgárháború..
lampa laz
@Commenter: erősen feszegeti a húrokat de, ha elpattan, lehet, h rendesen orba fogja b..ni...
Commenter
@lampa laz: Ámen. Már tegnap is késő lett volna.
wagabund
@cikicakk55: félreérthető voltam? én is a jó oldalát próbáltam domborítani, ráadásul nem is politizált...ezért írtam, hogy jódolgában...

hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem kedveltem a pasit...csakhát most egy cseppet túllőtt a célon..

szerintem a nagy rutinja, az ezzel összefőggő tudása miatt hétfőn akár több magánkórházban is kezdhet...a szakma igenis becsüli...még akkor is, ha a detoxban szerzett lexikonnyi tudást...
Eriksson
@lampa laz: Sándor Mária ott cseszte el a dolgot, hogy Gyurcsány Ferenccel állt egy színpadra, a Demokratikus Koalíció rendezvényén szónokolt, és korábban a Jobbikkal is tartott közös rendezvényt.
lampa laz
@Eriksson: Ezen lehetne vitatkozni, de nincs semmi értelme. Sándor Máriát az ágazat dolgozóinak kellett volna támogatni elsősorban, mert az ő érdekükben emelt szót, de csak páran álltak mellé. Ezért próbált egyéb lehetőségeket megragadva az üzenetét szélesebb rétegekhez eljuttatni, de hiába, mert inkább a személyét kezdték ki ezért, ezzel szembe már nem volt fontos az amit képviselt. A gyűlölködés közben mindig elveszik a lényeg.
Köb Jani
@lampa laz: Úgyis felfogható, hogy nem az ágazat dolgozóinak érdekét képviselte, ezért álltak ki mellőle, politikusi érdekmellé állt, ezt a köz jól reagálta le, mert a szakma az nem tűri a politikát.
lampa laz
@Köb Jani: ja, érdekes mert a parlamentben is politikusok ülnek és így, úgy, amúgy, de ők szokták a követeléseket közvetíteni, képviselni, esetleg sikerre vinni...
Commenter
@Klubtag: "Tisza-rendszer, Horthy-rendszer, Kádár-rendszer, Orbán-rendszer – ez egy tök egyenes történelmi vonal" igy van. Augusztus 20-án ez végképp világossá vált. A kör bezárult. Fog-e égni?
Klubtag
@Commenter: ..."... Én így hatvan... évesen abban bízom, lesz még olyan szép pillanatom, mint tizenöt éve, amikor beléptünk az unióba. Az volt életem legboldogabb napja, úgy éreztem, visszafordíthatatlanul nagyszerű dolog történt, mostantól az idők végezetéig a világ szabad és boldog oldalán élünk. Döbbenten nézem a visszafordulást."
Commenter
@Klubtag: Az volt életem legboldogabb napja, úgy éreztem, visszafordíthatatlanul nagyszerű dolog történt, mostantól az idők végezetéig a világ szabad és boldog oldalán élünk. Döbbenten nézem a visszafordulást."
www.youtube.com/watch?v=NxMv9hB8PVM
lampa laz
@Klubtag: "A balhék, a forradalmak, a nagy bukások előtt pár nappal általában az áll a napilapokban, hogy „semmi”, zene szól a bálteremben, aztán beüt a mennykő."
Így legyen..
Eriksson
@lampa laz: Hidd el, hogy Sándor Mária hitelét vesztette, amikor politikai pártok mellé állt. Másrészt miért pont Gyurcsány mellé, aki semmiképpen sem tudta volna előrevinni az ügyet, csak a maga politikai hasznát akarta kivenni belőle.
Ebből pedig senki sem kér.
lampa laz
@Eriksson: ok., de a hatalmon lévők sem oldották meg a problémát, sőt hisz ez a cikk is erről szól.
Eriksson
@lampa laz: Csak arról beszéltem, hogy miért lehetetlenült el Sándor Mária, miért nem álltak mellé az eü. dolgozók.

Mint ahogy balfelől semmiben sem lehet egyetérteni a kormánnyal, úgy azok sem igyekeznek ugrálni az ellenzék füttyögésének. Ez pontosan így volt az előző kormányok esetében is, azért nem halad előre semmi sem.
Talán érdemes lenne Ungár Péter javaslatát átgondolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.