Egyelőre megbízott vezetőként válthatja Zacher Gábort a Honvédkórház sürgősségi osztályának élén Burány Béla, az az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) korábbi főigazgatója. Zacher Gábor pénteken adta be a felmondását, a munkáltató pedig nem ragaszkodott hozzá, hogy kitöltse a felmondási idejét, noha a főorvos úgy tervezte, hogy kitölti a két hónapot, és az elvállalt műszakokat elviszi.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@RonaGyuri: Jó elvtárs és ner társ! kell ennél több???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Commenter: ma, 15:03
Az OMSZ az igazi kísérleti terep az ifjú titánok kiképzésére: (megdöbbentő!!!)
Burány Béla (Zacher követője!) utódja:Máté Gábor
"Tisztelt Bajtársaim!
December 1-től megbízást kaptam az Országos Mentőszolgálat vezetésére. Vezetésére, a szó eredeti, tisztességes értelmében. Ez számomra szolgálatot jelent; szolgálni a mentés ügyét, szolgálni az Országos Mentőszolgálat érdekeit és szolgálni Önöket,...
A változások előkészítésében és bevezetésében résztvevő munkatársaimmal közös célunk az OMSZ átalakítása egy korszerű, profi és finanszírozható, de emellett élhető és szerethető szervezetté. Az újjá formálódó Főigazgatóság feladata az enyémhez hasonlóan szolgálni a mentés ügyét, szolgálni az Országos Mentőszolgálat érdekeit és szolgálni Önöket, mint a szervezet alapjait. A közös munkához kérem az Önök támogatását."
2015. december 23.
"A bizonytalan helyzet csaknem egy éve áll fenn a legnagyobb egészségügyi szolgáltatónál. Az előző főigazgató, Burány Béla menesztése után nem írtak ki pályázatot a főigazgatói pozícióra. Máté Gábor közgazdász repülőmérnököt bízták meg az OMSZ irányításával. Azt, hogy a 90-es években mentőápolóként dolgozó, volt MALÉV-os pilótát ki „találta” és ültette a főigazgató székbe közel egy év után is talány."

Mai főigazgató: Dr Csató Gábor
www.haon.hu/omsz-foigazgato-sikeres-es-aktiv-evet-zart-a-mentoszolgalat/3724755
Commenter
@bencemacska: vagy itt van mindjárt Prokopp Dóra, a Szerencsekerék egykori háziasszonya, ő is mentőorvos (volt) hátha szerencsét hoz, bár ennek a bagázsnak nem kellene szerencse.

www.egeszsegtukor.hu/noi-tukor/prokopp-dora-orvos-vagyok.html
szaboria1
Nem csak Pesten de már vidéken is rosszabb a sürgősségi ellátás először is egy ablaknál kell jelentkezni ott is várakozni kell mire elirányítanak egy mások szobához ahol aztán órákat is lehet várakozni mert háromféle besorolás van. Ott eldöntik melyik osztályra fog tartozni arra is kell várni mire az ottani orvos is megvizsgál és eldönti bent tartják e kórházba.
tudode
Nem történt egyéb a NER-ben 9. éve
.
.---- P. Mobil - Az óra körbejár
www.youtube.com/watch?v=sBlyeQON7sY
.
Oszt' egyszer csak fityisz órája MEGÁLL, a többi "csak" részletkérdés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.