Már csak hajléktalanszállón talált munkát magának az a történelemtanár, aki szexuális üzenetekben zaklatta a lányokat, de lebukott.

Sírva kért bocsánatot a tanár, aki üzenetekben zaklatta 13 éves lány tanítványait

A 24.hu azt írja, sírva kért bocsánatot a bűnössége miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon az a budapesti általános iskolai tanár, aki szexuális tartalmú üzenetekkel bombázta tanítványait. A bíróság bűnösnek találta, de enyhítő körülményként értékelte, hogy két kiskorú gyermeke van: a pedagógus két év börtönt kapott, öt évre felfüggesztve.

„Túl szexi vagy, felhergelsz, úgy megölelnélek”

- idézi a lap az egyik üzenetet a 47 éves budapesti általános iskolai történelem tanártól.

A vádirat szerint a férfi 2016 februárja és 2017 májusa között legalább 100 alkalommal küldött szexuális tartalmú vagy arra utaló üzenetet egyik 13 éves tanítványának, veszélyeztetve ezzel a lány lelki és érzelmi fejlődését. A tanár egy másik 13 éves diáklánynak is visszaélt a ragaszkodásával, neki ugyancsak szexuális tartalmú üzeneteket küldött tavaly májusban. A tanár először tagadta, hogy ilyen tartalmú üzeneteket küldött tanítványainak. Azt állította, feltörték a levelezését és más küldte el nevében az üzeneteket. Később azonban beismerő vallomást tett, és azt is elismerte, hogy korábban hazudott.

A tanár többször is elsírta magát meghallgatása során. Elmesélte, hogy 12 éve él élettársi kapcsolatban, két nyolcéves gyermeke van. 29 évig dolgozott pedagógusként, ám az eset után csak hosszú keresgélés után csak egy hajléktalanszállón talált munkahelyet.

„Nagyon sajnálom a történteket. Nagyon szégyellem magam.”

- mondta, majd a bíróság kétrendbeli kiskorú veszélyeztetésben és a hatóság félrevezetésében is bűnösnek találta, ezért két év börtönt kapott, öt évre felfüggesztve.

(24.hu)

Fotó: pexels.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Már csak hajléktalanszállón talált munkát magának az a történelemtanár, aki szexuális üzenetekben zaklatta a lányokat,"...

és tessék mondani, mijafaszra esküdött fel, he? és még csodálkozik? tudom én, hogy az a rohatt tesztoszteron, meg a tinik igencsak hergelik a pasi tanárokat, -(csupán sportból)- de akkor sem felejtse, hogy tanár..(volt)

van néhány ötletem, hogy' enyhítsen a prosztatanyomáson..azoktól megnyugszik...
Clavigo
Vazzzze,,,,kinek a valakije ez a szarházi,,,hogy csak felfüggesztettet kapott ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.