Kálmán Olga volt vendége D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának, ahol arról is beszélt, hogy kirúgták a Hír TV-től.

Akar-e politikus lenni Kálmán Olga?

A munkahelyem megszűnése – vagy a kirúgásom – előtti időszak volt már iszonyatosan nehéz, mondjuk az utóbbi két hónap – mondta Kálmán Olga, aki szerint már azóta benne volt a pakliban és nyílt titok volt, hogy a Hír Tv-nek bizonytalan a sorsa, hogy odament dolgozni. Az utóbbi két hónapban azonban már egyre inkább érezte, hogy

"ott a jéghegy, és már csak idő kérdése, hogy mikor érik el"

idézi a Blikk.

Kálmán Olga elárulta azt is, hogy egyáltalán nem bánta meg, hogy a Hír Tv-hez került, élete egyik legjobb döntése volt, mert ez egy rendkívül szabad másfél éve volt a csatornánál, jó kollégákkal. A Hír Tv-s időszak óta viszont támadásoknak van kitéve munkáját illetően.

- Hogy hozzászoktam-e? Nem, ilyenhez nem lehet hozzászokni. Hogy bosszant-e? Nem. A dolog inkább elkeserítő, de nem az én személyes életem miatt elkeserítő, hanem hogy valami iszonyatos sebet ejtettek a szakmánkon

- mondta Kálmán Olga.

Arra, hogy politikai szerepet vállaljon, sokkal több megkeresést kapott már, nemcsak most, hanem a korábbi években is.

- Biztos vagyok benne, hogy jól csinálnám, mert annyi minden részét ismerem és megismertem – mondta.

- Így 2018. augusztus közepén azt mondom, hogy most még egyik porcikám se kívánja. De hogy egyszer mondom-e azt, hogy "na akkor ez érdekel, és kipróbálom", nem tudom.

(Blikk)

Fotó: Kálmán Olga hivatalos oldala/Facebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@levarosbukta: Olga nem expert hanem riporter. Neki nem kell profinak lenni a.kulonbozo szakteruleteken, hanem az alanyok , akik bejonnek hozza, oket kell profin kerdezni, hogy minel tobb es melyebb infot szedjen ki beloluk.
Remelem mielobb visszater valamilyen musorral. Nalam o az etalon , a tobbiek a nyomukba se ernek, meg ronai egon se, akik pedig szinten szeretek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
levarosbukta
Nem értem miért vannak ettől a nőtől úgy elájulva, hiszen ha valaki jól megfigyeli az interjúit kiderül hogy az esetek nagy százalékában fingja nincs az egész témáról. Nem is lehet, olyan nincs hogy egy ember napról napra, estéről estére más-más témában profi legyen. Ilyen nincs. Felszínes, gyorstalpalós a tudása. Számomra ez akkor derült ki teljes valójában amikor egy olyan témáról volt szó amit én kenek-vágok, benne dolgozom, tudom mik a problémák és azokat hogyan lehetne orvosolni. Na ekkor láttam hogy valójában 5-6 kérdést ismételget egész műsoridő alatt és az egész csak lafatyolás, előre nem visz egyik sem. Olgácska egy felfújt lufi, amit még egy darabig visz a szél lendülete aztán szépen belefog hullani a nagy semmibe.
Ludmilla
@durbincs: mégis annyira rettegett tőle a geci,hogy elsőként rúgatta ki
Yoda69
@levarosbukta: Olga nem expert hanem riporter. Neki nem kell profinak lenni a.kulonbozo szakteruleteken, hanem az alanyok , akik bejonnek hozza, oket kell profin kerdezni, hogy minel tobb es melyebb infot szedjen ki beloluk.
Remelem mielobb visszater valamilyen musorral. Nalam o az etalon , a tobbiek a nyomukba se ernek, meg ronai egon se, akik pedig szinten szeretek.
bencemacska
@levarosbukta: tegnap, 22:48
A riporternek az a dolga, hogy - számomra, a néző, hallgató számára - olyan ismereteket közvetítsen, amelyek érdekelnek, és olyan módszerrel, hogy be is tudjam fogadni.
Neki mindennap abból a személyből és témából kell felkészülnie, aki éppen az aznapi beszélgető partnere.
Hogy te a saját munkaterületedet jobban ismered? Szépen is néznénk ki, ha nem így lenne!
Biztos tudsz olyan dolgokat, amilyeneket a nem veled azonos területet művelő szakember nem tud, de ez fordítva is igaz.
A riporter dolga, hogy közvetítsen a a kérdezett riportalany és a hallgatóság/nézők között.
jancsipapa
@bencemacska: Szerintem K.O. profi volt és ez jó . A rossz az ,hogy végletesen elfogult az egyik irányba . Mint ahogy a másik oldalon is csak ilyen alákérdezős " katonák" vannak...
Eriksson
@Yoda69: Érdemes volna szavazást kiírni, hogy
Olga, vagy Egon.
Az előbbiről már véleményt mondtál, de szerintem az utóbbi sokkal lojálisabb a beszélgetőpartnereivel, nem döngöli őket földbe, ha nem a szája íze szerint válaszolnak. Mégis több mindenre kap választ.
justhpeter
Minden csoda három napig tart. Kálmán Olga csodája ma már négy napos. Viszont ahhoz, hogy politikusnak mehessen még két dolgot meg kell tanuljon és ehhez még végzettség sem kell: hazudni és mellébeszélni.
wagabund
Kálmán Olga elfelejtette, hogy ő ez első számú gyűlölködő megmondó a hatalom szemében...

bárhová is áll, hogy politizáljon, olyan tüzérségi össztűzben lesz rész, hogy elbujdokol szégyenében.
az őt lejárató forgatókönyvet a TV-s beszélgetés elhangzása után kivették a páncélból, és felkészülésre átadták olyan embereknek, akik eddig még nem hibáztak...

Kálmán esetében sem fognak.
bencemacska
@jancsipapa: ma, 08:46
Ha lett volna olyan kormánypárti, aki bemegy, akkor lehetne, az elfogultságáról állást foglalni!
Eriksson
@wagabund: K.Olga pillanatok alatt senki lesz, ha politikusnak áll. Se esze, se képessége nincs hozzá, az elszánt hangulatkeltés önmagában kevés.
bencemacska
@Eriksson: ma, 11:08
Valószínű, hogy igazad lenne, de wagabund indoklásával értek egyet!
levarosbukta
@bencemacska: Csak hogy ha én rájöttem hogy Olga felfújt lufi, úgy más a politikához vagy szakmához jobban értők is rájöttek. Nagyon meglennék lepve ha politikai pályán eljutna akármeddig is. Először vinné a hírneve lendülete de hamar előjönnének a gyenge pontjai.
wagabund
@Eriksson: már megint te írtad a legtömörebb "meghatározását" ennek a nőszemélynek...

ott a pont!
cikicakk55
Részemről Kálmán Olga nagyszerű műsorvezető volt.Én nem vettem észre nála semmilyen valamelyik párthoz való kötődést sem.Pont az volt jó benne,hogy mivel csak az ellenzéki pártok voltak bemenni a hír tv-be,így Őket tudta faggatni. Mindegyik ellenzékinek a célja Orbán megbuktatása volt,így nem erről kellett velük beszélni.Legtöbbször a párton belüli megosztások,megoszlások volt a téma. Ő nem gayta magát eltéríteni az eredeti kérdéstől amit feltett. Főleg Szél Bernadett, Vona Gábor, Toroczkai László, az MSZP_s nő neve nem jut eszembe,ezek próbálták a kérdést kicsit elvinni a saját érdekük felé,vagy is a másik ellenzéki párt hibáztatása felé. K.O: egyből észre vette és mondta is,hogy ez eddig oké,de nem ez volt a kérdés. Addig nem nyugodott,még a konkrét kérdésre nem kapott választ.Persze legtöbbször az időhiány miatt nem is sikerült kihúzni az igazságot a riportalanyokból. Nekem az az adás tetszett a legjobban,mikor a választások napján Kéri Lászlóval végigizgultak a választás estéjét. Na akkor az egyszer lehetett látni melyik párthoz NEM vonzódik.
Commenter
@cikicakk55: előtte Mészáros Antónia is hasonlóan jó volt. Nincs tvm, de Krug Emiliát is sokan dicsérik.
wagabund
@Commenter: bocsánat, ez egy vicc akarna lenni:

-látom, majd ki csattansz, mitől van ilyen jó kedved?
-képzeld, megnősültem!
-igen? és mesélj, jól választottál?
-óóó...asszem igen...a kollégáim nagyon dícsérik..
Eladott Ország
Minden maffiában fizetnek hallgatási pénzt, és azt is lehet tudni, hogy ha valaki nem fogadja el a visszautasíthatatlan ajánlatot, akkor baja esik és amíg él, nem hagyják békén, hanem üldözik. Ez különösen igaz a Hit Gyülekezetére. Így Kálmán Olga hallgatása érthető volt, tudta, miért hallgat, és elég időt töltött ott, hogy tudja azt, mire számíthat a bosszúálló Németh részéről, aki nem viseli el sem a kritikát, sem azt, hogy valaki ellentmondjon neki. Ezért hallgatott idáig. Ráadásul annyit már tudhat, hogy a neki ellenszegülőket Németh egy életen átkoztatja csapatokban. Aki nem tudja, hogy ez a fekete mágia nem működik, az félhet ettől.
Most is hallgat, de annyit elmondott D. Tóth Krisztina műsorában, hogy a HírTV-ben sokkal nagyobb szabadságban dolgozhatott, mint az ATV-ben. Értünk az üzenetből, tudunk olvasni a sorok között. Egy esztelen bolondokházából, kézzel rángatott borzalomból, visszakerült a szakmába, s újra újságírónak érezhette magát. Egy Némethnél sokkal intelligensebb másik maffiózónak köszönhetően, akinek az érdekei egybeestek ezúttal a tárgyilagos újságírással és a szakmai étosszal. Ilyesmivel Kálmán Olga a szektatévében biztos nem találkozhatott.
nepszava.us/kalman-olga-megszolalt-repedezik-az-atv-hazugsaggyara/
nemfideszes
@Eriksson: Egon nem a beszélgetőpartneréhez lojális ( egy riporternek nem is ez a dolga) hanem Németh Sanyához, a fidesz irányította „ellenzéki” média tulajdonosához. Egy riporter pedig pont attól lesz jó, ha rá mer kérdezni olyan dolgokra is mely a riporteralanynak esetleg kellemetlen. Még akkor is, ha a sok fidiótának ez nem tetszik. Egy valódi riporternek, ugyanis nem lojálisnak, hanem tárgyilagosnak kell lennie, ez különbözteti meg őt a lakájmédia alákérdező seggnyalóitól. Egon amúgy kapott már választ, hogy a vejkó, meg a többi fideszes bűnöző ellen mikor indul nyomozás? …ja, bocs elfelejtettem, hogy Egon még véletlenül se tenne fel ilyen kérdést, pedig vagyunk egy páran akit érdekelne a válasz…….
...de, hogy ne halj meg hülyén, ajánlom figyelmedbe Eladott Ország által is belinkelt oldalt
nepszava.us/kalman-olga-megszolalt-repedezik-az-atv-hazugsaggyara/
Eriksson
@nemfideszes: Hol érdekel ez engem? Tedd Olgát a fejedre pepi gyanánt, oszt úgy vigyorogj a kamerádba.
nemfideszes
@durbincs: … ahhoz képest, hogy a nemzeti inzultációs leveleken még mindig a csuti patkány 20 évvel ezelőtti photoshoppolt pofája virít, elég nagy az arcod öreg….. de hát egy fidiótától nem is várhatunk többet….
nemfideszes
@Eriksson: Ha a tények nem érdekelnek akkor milyen alapon is minősítesz? Bár ez nálad már megszokott, "felböfögsz" valamit aztán ha jön a tényszerű cáfolat, amire nem tudsz mit válaszolni, "menekülőre" fogod, mondván téged nem is érdekel az egész...
... csak ha majd te is vigyorogsz a kamerádba, amikor ki kell fizetned a 10-20-30%-os árnövekedést a 3%-os nyugdíj emelésedből...
nemfideszes
@levarosbukta: Nincsenek tőle elájulva, csak mára Ő maradt szinte az egyetlen olyan riporter, aki rá mert kérdezni dolgokra, pártállástó függetlenül. Márpedig ott ahol az embert a lakájmédia veszi körül, ez is csak igen értékelendő. Olga nem szakriporter, ergo nem kell tisztában lennie olyan mélységben szakmai dolgokkal, mint aki abban él, dolgozik. Gondolom Te sem ismered a TV műsorok szerkesztésének minden csínnyát-bínnyát... de ha Te annyira kened-vágod a szakmádat, és azt is tudod, hogy miként lehet orvosolni a problémákat, javaslom jelentkezz riporteralanynak a témában, hátha valami jó sül ki a dologból...
Eriksson
@nemfideszes: Nem emlékszem, hogy kérdeztelek volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.