Budapest — Pár hét leforgása alatt utcára került Orosz Mariann (60), aki több mint 41 évig szolgálta a budapesti nebulókat. Ezrével lakoltatják ki a bedőlt hiteleseket: májusban letelt a kilakoltatási moratórium, azóta összesen 1355 embert lakoltattak ki – válaszolta a napokban az igazságügyi tárca egy képviselői kérdésre. A témában jártas szakember szerint azonban ez csak a jéghegy csúcsa: havonta körülbelül 10 ezer embernek kell szándéka ellenére elhagynia otthonát, miközben további csaknem 400 ezer embert fenyeget ugyanez a veszély.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Eladott Ország: a kilakoltatásokat felgyorsították törvényi szinten is, most hogy jön az ősz és a tél. Lakáscsökkentés, még hogy gázszámla és rezsicsökkentés! :(((
Eladott Ország
@Commenter: És még mindig van élő ember, aki azzal vigasztalja magát, hogy ennek a kormánynak nincs alternatívája? Ennek a kormánynak, amelyik főállásban azon izzad, hogyan tudna még többet lenyúlni a másokéból? Hogy miként tudnák úgy módosítani a törvényeket, hogy azok kiskapuk százait nyissák meg a gusztustalan harácsolás és annak eltitkolása előtt? Ezért van ennek az országnak kormánya? Hogy amikor mégis kiderül valami hasonló feneketlen görénység, akkor lehessen kommunistázni, migránsozni, sorosozni, balliberálisozni, hazaellenségeit kiáltani, és minden szart elkenni? Aki fél, fosik a nyilvánosságtól, az becsületes, tisztességes, arra érdemes rábízni egy ország irányítását? Aki nem lop, annak van oka aggodalomra, annak azzal kell foglalkozni, hogyan tüntesse el a nyomokat? Aki lop, azt megilleti a lopás joga? Nekik ez jár? Hogy ők ne veszítsenek pereket, miután telibefosták a saját törvényeiket és a közösben turkáltak könyékig? És ha holnap majd nemzetbiztonsági okokból, a terrorveszély, vagy a főnök gyomorrontásának veszélye miatt száz évre titkosítják, hogy mire költenek minden egyes adófillért, akkor az is jó lesz úgy? Mert nincs kire szavazni, mert amúgyis mindenki ezt csinálja, mert mi így szeretjük? Mindig lesz kifogás arra, hogy miért tekintjük normálisnak, ha meglopnak és beleröhögnek a pofánkba?
Commenter
@Eladott Ország: csak annyit "pedagógusi életpálya modellről" volt képük pofázni. Vajon akkor ez a hölgy is mehet októbertől a dutyiba mint más hajléktalan? A fideszes pedagógusi életpálya modell ott kezdődik hogy " hazafias/honvédelmi nevelés lehetőleg nem is óvodás hanem bölcsődés korban. A fidesz a maga képére formálja a társadalmat: sötét, buta, korrupt, iskolázatlan, érzéketlen,közönyös. Istent szeretnének játszani de még Istennek se sikerült semmit se a maga képére formálnia. Remélem bedőlnek, és örökre eltűnnek feloldódnak köteles szavaival valami nagy nihilben. Valami elkezdődött remélem. csak félő hogy bünti nem lesz mert lelécelnek a baráti kirgizisztánba ha kitör a balhé...
wpym
@Eladott Ország: Van alternatívája, vannak olyan emberek, akik tisztességesen vezetnék az országot. (Természetesen ettől még kellenének olyan szabályok, melyek biztosan féken tartják az esetlegesen előforduló ,,magánkezdeményezéseket".)
Eladott Ország
@wpym: Van alternatíva, csak a tisztességes emberek még nem jöttek a felszínre. A jelenlegi választórendszerben és pártstruktúrában nem is fognak, a választási rendszer két pártra van kalibrálva , az ellenzék megélhetési politikusokból áll és ennyi épen elég még sok is. A jelenlegi bűnöző és politikai prostituált rablóbanda demokratikus úton nem váltható le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.