Az elmúlt évtizedekben sok vezető politikus tűnt el. Van, aki nem csak a politikából, de a közéletből is. Vona Gáborban, Molnár Gyulában, Karácsony Gergelyben, Hadházy Ákosban, Szigetvári Viktorban és Juhász Péterben van valami közös. Mindannyian a választások után lemondtak, vagy a pártelnökségről, vagy a parlamenti mandátumukról, vagy mindkettőről. A múlt héten pedig Szél Bernadett is meghozta ezt a döntést.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Eladott Ország: A prostikat nem alacsonyítanám le az előző két kategóriához..A többi stimmel :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@karma1: Kizarolag azokat az embereket sajnalom, akik oszinten elkovettek minden toluk telhetot a valtas erdekeben, de sajnos a bunozok gyoztek - ebben a menetben.
www.youtube.com/watch?v=NxMv9hB8PVM
Commenter
@kereső: papíron igen, egy orv tollvonással megölték. Ahogy ezt a fórumot olvasom az emberek többségének lelkében, emlékezetében most is él.
Eladott Ország
@Clavigo: ma, 14:41; Alföldi Róbert Chicago-ja,- zenés revüje-, rendkívül harsány és éles aktuálpolitikai és társadalomkritikát fogalmaz meg. A Gucci táskás hivatalnokokat, a korrupt vezetést és igazságszolgáltatást, a kellemetlenséget okozó, értetlen bevándorlókat, illetve a végszót adó Szózat előtt a következő sorral zárja le a darabot: "szeretnénk megköszönni önöknek, akik olyanná teszik országunkat, amilyen!”
Commenter
@karma1: Kizarolag azokat az ember(eke)t sajnalom, akik oszinten elkovettek minden toluk telhetot a valtas erdekeben:
ott áll egy ilyen ember a háttérben, szinte árnyékként, csendben...
www.youtube.com/watch?v=NxMv9hB8PVM...
én is nagyon sajnálom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.