Szombat délelőtt az MSZP-s Kunhalmi Ágnes harcias hangvételű sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a kormány „neohorthysta, neokeresztény, kőkonzervatív, sok tekintetben ostoba, elavult” oktatáspolitikát folytat, és emiatt tudásválság alakult ki Magyarországon. Az ilyen sajtótájékoztatók többnyire visszhang nélkül maradnak, de a Fidesz olyan erőset reagált, hogy azzal felhívta a figyelmet Kunhalmi szavaira is. Az MTI-hez eljuttatott kormánypárti közlemény szerint a válságot a szocialisták hoztak az oktatásra, amikor százmilliárdokat vontak ki az oktatásból, a településekre hárították az iskolák fenntartási költségeit, a szülőket magukra hagyták a terhekkel, elvettek egy havi bért a pedagógusoktól és megalázóan alacsony fizetésért dolgoztatták őket. Kiüresítették és liberális tereppé tették az oktatást. A lényeg a végén jött:a Fidesz 2010 óta pótolja a pénzt az oktatásba. Stabillá tette az iskolák működését, fejleszti az iskolákat, átlagosan 50%-os pedagógusbéremelést hajtott végre,...

(Forrás: 444.hu, Északi által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Tényleg rendbe tettétek!! teljesen lezüllesztettétek, szart sem ér a mai oktatás amit ti annak neveztek!!!megérettetek a kötélre!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Tanárokat majd vágnak ki kartonpapírból, ahogy a csúti meccsre a szurkolókat.
cikicakk55
Nagyon remélem,hogy orbán Unokáit és a többi fideszes gané gyerekét és unokáját is ilyen oktatásban,ennyire alulfizetett,kizsigerelt tanárok fogják tanítani. Mire elvégzik a gyerekek az általános iskolát,teljesen el megy a kedvük a tanulástól,mert olyan dolgokra is kötelezik őket aminek semmi értelme és jelentősége sincs a jövőjükre nézve.
simmering73
Jól érzem magam,
Élek boldogan,
Minden rendben van,
Csak épp a zsebpénz lenne több!
Peller Anikó
Miért, rendbe tették valóban. Cigány módra.
Sámannus
@dr. prédikátor: ők azt tekintik "rendbetételnek", amikor lerabolják belőle az összes pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok