A Népszava információi szerint már szeptemberre sem sikerült elég orvost találni a műszakokra a Honvédkórház sürgősségi osztályán. Az adatok szerint az elmúlt három évben egyre több lett az ellátandó beteg – tavaly már mintegy 64 ezer fő –, addig az orvosok száma egyre csökkent: márciusban még 39 orvossal rendelkezett a centrum, mostanra ez a szám 10-11-gyel kevesebb. Ahogy korábban megírtuk, a munkavégzéshez szükséges személyi és tárgyi feltételek hiánya miatt felmondó Zacher Gábor már augusztus elején levélben jelezte, hogy a sürgősségi osztály október elejére működésképtelenné válhat. A sürgősségi osztályon naponta átlagosan 110-160 beteget fogadnak, egy ottani szakdolgozó szerint a gyors ellátáshoz soha nem volt elég dolgozó a kórházban. Másodpercenként jön egy újabb feladat, miközben még az előzővel sem végeztél, a folyosón meg ott a sok jajgató ember, egy idő után egyszerűen érzéketlenné válasz. Gyakran éreztem úgy, hogy legszívesebben melléjük feküdnék a hordágyra, már a műszak

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Varhato volt - ez nem joslat volt Zacher reszerol, hanem egyszero , tenyszeru kovetkeztetes
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ez a "felújítás"! Sok éven át nem ázott be, most viszont remekül!
Ezért a pénzért ez kiváló eredmény.
csipetke
@Shikari: Nem gondoltam,hogy ennyire nem vagy tisztában az egészségügy állapotával.Egyébként a szoclib éra alatt nem voltak sokhónapos várólisták,volt elég orvos,ápoló,és tényleg működött a dolog.Szerintem ne a habony-médiából tájékozódj,hanem olyan helyen,ahol nem hazudoznak.Jót tenne neked,ha némiképp informálódnál,mert tisztán látszik,hogy gőzöd sincs,mi folyik itt
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"A szoclib éra alatt sem volt jobb, vagy rosszabb, de akkor elhazudták a bajokat."

Tibi, te! Az egészségügy kritikáját a betegek és hozzátartozóik hozzák meg!
Te, Tibi, azt mondod, hogy a "szoclib érában" a betegek elhazudták a bajaikat? :-)))
F_Viktor
@Shikari: No, akkor neked is egy kis memóriafrissítés, ezt ki mondta?
"A kórházlistával és ágyszámokkal kapcsolatban az egészségügyi miniszter csak az alapjavaslatot tette meg, és az a normális, ha a vélemények alapján az eredetitől eltérő javaslat születik majd."
Vagy:
"(RET-nek) ... kiküldött kórházlista és ágyszám javaslat nem lezárt egy folyamatot, hanem megnyitotta azt."
F_Viktor
@Shikari: Molnár javasolta, kidolgozta, a ballib kormány pedig nem fogadta el.

Most, a rezsim alatt viszont orbán az egészségügyet népirtásra használja!
F_Viktor
@Shikari: Ne Európáról beszélj, sok közöd nincs hozzá!
A magyar egészségügy a téma, s az, hogyan pusztulnak a magyar emberek, mert a duce-d kivon minden pénzt, majd ellopja a NER-társaival!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.