Nincs egyeztetés, a kormány nem kíváncsi a szakértői véleményekre, lassan halad a döntéshozatal. A tanárokat pedig nem becsülik meg, ráadásul meg sem fizetik. A diákok unatkoznak, szoronganak és pozitív élmények nélkül ülnek az iskolapadban. Elkészült a Nemzeti Pedagógus Kar oktatási helyzetértékelése. Érdemes megjegyezni: ők azok, akik a kormánynak köszönhetik a működésüket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari a fidesz paródia: Lehet az professzor, doktor, főorvos, bármilyen szakember, tudományos munkatárs..., te szembemész vele ha a fideszt kell védeni. Nem vagy semmi kretén.
Kezded érteni, miért mondják, hogy a hithű fideszes értelmi fogyatékos?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Lehet a propagandában akár mi bazdmeg a tények magukért beszélnek.
RonaGyuri
csak helyesírási hiba IGE-t akartak mondani @Commenter:
Aki Én
@Shikari a fidesz paródia: Lehet az professzor, doktor, főorvos, bármilyen szakember, tudományos munkatárs..., te szembemész vele ha a fideszt kell védeni. Nem vagy semmi kretén.
Kezded érteni, miért mondják, hogy a hithű fideszes értelmi fogyatékos?
Aki Én
@Shikari a nemzet hülyéje: ...na, kezded érteni?
tudode
Mi lett volna, ha a Türkmenisztánba repkedő 36 fős delegáció helyett "csak" 30-an utaztak volna ki-, be MEGFIGYELŐKÉNT, és a fennmaradt ÖT méltóságos megfigyelőként körülnézett/nézne, hogy milyen módon, nem a XXI. századnak megfelelően UTOLSÓKAT RUGJA, miközben URIZÁLNAK rongy'ők
,
- az egészségügyi ellátás,
.
-- az oktatás Szentgyöri intelmétől eltérően
.
-- a szociális elllátás,
.
-- a közlekedés, stb. stb.
.
LEGALÁBB valami haszna is lett volna a RÖPCSIRŐL LEMARADOTTAK tevékenységének!
.
Szinte minden szinten ÉG, ÉS ROHAD a HAZÁNAK az a része, ahol az ALATTVALÓK élnék, ha hagynák EMBERHEZ MÉLTÓAN élni a mindennapjaikat!
csak úgy....
@Shikari: anyádra a bi..át,te ökör! a sok fölösleges soros plakátból ,mennyit ?
Sziszifusz
@Aki Én: 15:06
Felesleges energia Shikari hozzászólásaira reagálni. Hagyni kell őt, hogy beírásaiban, válaszaink hijján, tobzódjon saját magában .
Az ilyen típusú monomániás emberekre, válasz nélkül, rá kell hagyni hogy írjanak vagy mondjanak amit akarnak. Vitatkozzon saját magával és a démonjaival.
Meggyőzni téves képzeteiről, lehetetlen.
tudode
@Shikari: .
Miért nem a cikkhez szól hozzá a hozzászólók vegzálása helyett!
.
Egy idézet, már ami a tanulást illeti
.
tanulasfelnottkent.blogspot.com/2016/01/szent-gyorgyi-albert-azt-mondta.html
.
Az ÉLET ISKOLÁJÁT elég furán járja!
Aki Én
@Sziszifusz: ...igazad van. De ez mér annyira hülye, hogy szórakoztató.
tudode
@Shikari: .
Nem tudom miért ZAVARJA önt a liberális eszme, mivel a GYAKORLATI ÉLETBEN több féleképpen gondolkoznak még az ÁTLAGEMBEREK is, nem is AKÁRKIK "voltak" IGAZI liberálisan gondolkozók
.
---- liberális
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow
.
Sokan szeretnének OLYAN LIBERÁLIS, elfogadó országban élni, amelynek HÁTAT FORDÍTOTTAK, és más olyan értékeket vallanak, amelyeknek a GYAKORLATI ÉLETBEN már pont az ellenkezőjét TESZIK, sok millió állampolgár kárára ezzel a KIFÚJT az újkori ILLIBERÁLIS, keresztény demokrata gondolkodásmódot gyakorolva, amelynek a FELE SEM IGAZ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.