Június végén indított egy petíciót a Greenpeace Magyarországon, hogy hazánkban is tiltsák be az egyszer használatos nejlonzacskók használatát. Alig 20 nap alatt több mint 50 ezren írták alá a petíciót, amelyet mi  is csak

Forrás: hlfshoes.com
Feltöltő: hlfshoes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Lehet, hogy rosszul érzékelem, de szerintem a műanyag palackok orbitális mennyisége a legnagyobb veszély...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@papa.49: azért azt se felejtsd el, hogy a papír fák tízezreinek az életébe kerül. Erdők szűnnek meg a papírigény miatt.
papa.49
@görbetükör: Azért írtam ,,újrahasznosított papírból,, tehát már legalább egyszer használták, és még párszor fellehet használni ...
Csak a ,,szelektív hulladék gyűjtésnek,, nem csak a házaknál lerakott kukáig kéne tartania !!!
namihami
@papa.49: Ez igaz is lehetne, ha ""pajkos"" emberkék állandó szórakozása nem az lenne, hogy a szelektív kontéreket nem menetrendszerűen gyújtanák fel (a papiros még jobb, mert könnyebben gyullad meg) . És egy-egy ilyen bizony százezrekbe kerül.
namihami
@Klubtag: A gond csak az, hogy például a zöldségféléknek a legritkább esetben alkalmas a papírzacskó. Ahhoz bizony a nejlonzacskó praktikusabb.
A kenyér és egyéb pékáruhoz valóban jobb a papír, mert nem szottyad (puhul) össze benne az áru. Viszont könnyebben kiszárad a tárolás alatt.
papa.49
@namihami: Én itt konkrétan az általam látott esetre céloztam, jött a kukaautó a papírral, és hová borította ahová a háztartási szemet az előtte lévő !!! Ismerek az országban néhány papírhulladék CSOMAGOLÓ céget jártam a kecskemétiben, a nyíregyháziban, a pestiben, és bálázzák a papírt és hová megy, hát Németországba feldolgozásra !!!De ez még a jobbik eset, mert az előző az igazán felháborító !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.