Sokat elmond arról, hogy egy állami vezető mennyire bízik meg a magyar állami iskolarendszerben, hogy milyen iskolába íratja gyerekét.

Méregdrága, nem állami iskolába járatja gyermekkeit az emberminisztérium államtitkára

Nos, büszkén tette ki nyilvános Facebook-oldalára Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára hétfőn azt a posztot, amelyről kiderül, két gyerekét a SEK Budapest International Schoolba járatja.

Ez az iskola az egyik legdrágább a magyarországi magániskolák közül, ahol a tandíj évente és gyerekenként körülbelül 2 millió forint.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Bravó. Az adófizetők pénzéből erre is tellik!!?? Gusztustalan!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Bravó. Az adófizetők pénzéből erre is tellik!!?? Gusztustalan!!!
Nessy
Hja kérem, ismeri a csodálatos állami iskolák NAT által elért eredményeit. Szeretne nem fél analfabéta gyermekeket!
namihami
Lássa, érezze az a gyerek a keresztény szülői szeretetet. Kerül, amibe kerül-- az adófizetőknek.
Az egyetem még drágább lesz, mert az valutában megy majd. Persze az is nekünk...
Sámannus
@Jozefina: Az is hiányzik az iskolarendszerből.
kereső
Egyre inkább az a benyomásom, hogy a magyar kormány tagjai mind-mind egy óriási segget csinálnak a szájukból.Már nem is bort isznak -a viz helyett,amiről prédikálnak/az se tiszta,hanem zavaros,állott/-hanem méregdrág francia pezsgőt,vagy bourbont.
csipetke
Ezzel el is mondta a véleményét a magyar oktatási rendszerről,ami,ha jól működne,nyilván oda járatná a gyerekeit.Ráadásul esze is csak annyi van,amennyi kilátszik a fejéből,hogy ezt még a fészbukra is kiteszi.
ila51
seggük alá autó , hozzák viszik a zárt világ között ...cipekedni sem kell a nehéz táskákat ...ettől még lehetnek nepperek , gyorshajtók , stb
Klafa
Privát iskola, privát kórház...
Nem csoda, hogy szerintük minden rendben az oktatással és az egészségüggyel.

A plebsz meg négyévente kap egy zsák krumplit, hogy tudja hova kell tenni az x-et.
ila51
szégyenkezni sem tanulnak meg , van előttük példa
eszegfu
Gondolom, hogy itt nem lesz honvédelmi alapismeretek uj tantárgyként... de akkor hogy a csudában lesznek ezek a gyerekek "nagymagyarhazafiak"?! Szóval, ha megfizeted, akkor rájuk nem vonatkozik egyetlen uj, eszement tantárgy bevezetése sem!!
kereső
Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium évnyitóján kiderült, hogy az idén érettségizett diákok 41 százaléka nem a hazai felsőoktatásban folyatja tanulmányait. Ez az arány tavaly még „csak” 38 százalék volt.
nezelodo
Nahát NER társak, csak nem büdös az állami iskolában az átlag gyerek nektek, mint a pityókás tv műsor vezetőnek a játszótéren a proli gyerek? Ha meg az igényes szülő magániskolát hoz össze a barátaival a gyerekeiknek, ott tesznek keresztbe a fideszes pártkomisszárok ahol tudnak, és megy a gyámhatóság, van-e ágya a gyereknek, vagy honnan van a hús, ha esznek...
lampa laz
A mi támogató pénzünk mellett a meztelen fotói után is kap biztos némi jogdíjat... büszkék lehetnek rá a gyerekei.
Commenter
@kereső: Lázár J gyerekei is Angliában járnak iskolába.
balos
Jól megy a "bolt" a ténsasszonynak,telik a sarki "nézelődésből"!
Commenter
@ila51: ez a fidesz droid egykori ezüstérmes kirakatceleb miért szégyenkezne? Levetkőzött a nyuszis magazinnak, az nem a szégyellősek terepe, ez nem zavarja most a keresztény és erkölcsös gazdáit?
emerencia
@Commenter: Engem ő képvisel bár én nem rá szavaztam. Azt mondják aranyos nő de én nehezen tudom elképzelni, hogy van arról fogalma, hogy hogyan élünk valójában.
Commenter
Azt mondják aranyos nő de én nehezen tudom elképzelni, hogy van arról fogalma, hogy hogyan élünk valójában.Bocsáss meg, de aki ov-t és kormányát államtitkári rangban képviseli az az én szememben minden csak nem aranyos. Még magánemberként sem. És hidd el, van fogalma, ez a tragédia és a cinizmus a posztjában.
ila51
@Commenter: ...mondjuk ez eszembe sem jutott ...vagy már annyira megkopott ?...én csak az álszent szemforgatásaikra céloztam
Commenter
@ila51: hát mondjuk őt sem üldözték az átkosban. Jogi végzettsége van papíron, de ha esze is lenne akkor az iskola nevét nem posztolta volna ki. De persze így ő is jól járt, az iskola is. Reklám az iskolának, ellenpropaganda a kormánynak, némi tandíjkedvezmény neki. Lehet hogy ez a poszt az állásába kerül. Nem fogom sajnálni.
RonaGyuri
@Jozefina: ez még csak hagyján, de az intézmény ugyanúgy (hivatalosan csak ugyanúgy) megkapja az állami normát, mint bármely másik iskola! =))
Commenter
@RonaGyuri: és ráadásul a legtöbbjük alapítványként van bejegyezve...
almalibre
Ha állami suliba járnának a gyerekei, abban találnának kifogást, így meg ebben. Van sapka - nincs sapka…
Eladott Ország
Ők az új arisztokrácia. Hogy azok lehessenek mindent meg is kapnak a magyar nép által befizetett adókból. Sajnos ebből nem telik az állami iskolák minőségi felzárkóztatására, de arra igen, hogy a NER kedvezményezettjei minden tekintetben elégedettek legyenek. Ez az orbáni régivágású keresztény demokrácia.
„Mért fáj neked az égő élet?
Nincs benne részed soha.
Ne sírj, grófodnak lesz azért
Leánya, pénze, bora.” ( Ady Endre: A grófi szérűn)
Cselédvilág jön, mert sokan erre szavaztak...
emerencia
@Commenter: 11:49-re Ezért NEM szavaztam rá. Személyesen nem ismerem, csak a tévében láttam. Rengeteg olyan ember van, aki kedves, szimpatikus, aranyos de ennek ellenére az ember tudja, hogy valami miatt nem lehet benne megbízni. Ő is ilyen.
szep napot
A telapo sem letezik. Ki a f*szom jarjon ilyen iskolaba ha nem a gazdag szulok gyermekei?? Az az erdekes, hogy nem valami svajci, osztrak magansuliba jar. Ebben abszolut egyetertek Tundevel. Ha megteheti jarassa a kolyket a legjobb sulikba; ha lehet par evet kulfoldon is.
emerencia
@Eladott Ország: 13:23 A cselédvilág már régen itt van.
papa.49
ást vártatok ilyenkor derül ki mennyire nem vesznek bennünket még emberszámba sem !!!
Eladott Ország
Tündike már kitermelte az egyik legdrágább a magyarországi magániskolát.
celeb.szexkep.xyz/foto/meztelen180649464.jpg
Hellcat
Ez ám a példamutatás! Belepofáznak mindenbe aztán ők még csak véletlenül sem használják.
Commenter
@Commenter: @Horizont: nem is értem miért nem ide adta be a gyerekeit. Ez ingyen van és sokkal szebb, európaibb színvonalú. Ehhez képest a SEK még a fasorban sincs.

nepszava.hu/3007361_hadiallapotok-egy-egri-iskolaban
Commenter
@Horizont: a család és gyerekbarát kormány. erről is ennyit ezért kár volt Bp-t fellobogózni. a csutirém unokái se fognak ilyenbe járni. Kirgizisztáni szint. Csak a fidesz képes erre.:(((
F_Viktor
@szep napot: Írod:
"Ha megteheti jarassa a kolyket a legjobb sulikba; ha lehet par evet kulfoldon is."

Nincs igazad, ez olyan, mintha a Daimler vezére BMW-vel járna munkahelyére!
papa.49
@F_Viktor: Erre szoktam mondani ha szart felteszik polcra még nem lesz belőle lekvár !!!
Ahogyan ez a banya se foglalkozik azzal amivel kéne, de az ő gyereke nem járhat a janicsár képzőbe !!!
karma1
te pokhendi kurva, egyaltalan nem maganugy a gyerekeid iskolajanak a koltsege, mert te a neptol kapod a fizetesed minden filleret. A kedvezmenyeket eppen ugy ingyen kapod, mint a magas fizetesedet, mert az nem munka, hogy elszajkozod a fo"ni baromsagait a mediakba...
Amig egy BAZ megyei gyereknek orulnie kell, ha megkapja az "ingyenes" - amde nephulyito - tankonyveit, addig a tieidet allami kocsi viszi a maganiskolaba... Es ha a BAZ megyei gyereknek nincs megfelelo ruhaja, es ezert nem tud elmenni az iskolaba, akkor meg odamentek elveszitek a szuleitol a gyereket, es benyomjatok egy olyan allami intezmenybe, amitol ti veszitek el a mukodtetesehez szukseges penzt.
Mocskos galeri vagytok, de remelem ismeritek az "egyutt sirunk, egyutt nevetunk" torvenyet, hogy a birosag elott is egyutt alljatok.
karma1
@almalibre: 12.57-re: Ne beszelj mar baromsagokat... Ha allami iskolaba jarnanak a gyerekei, azt tutira nem posztolna ki, a masik dolog pedig az, hogy az allami iskola direkt pozitiv esemeny lenne az o eseteben.
Hulye volt, plane, hogy a hivatalos facebook oldalara tette ki a sajat gyerekei maganugyet...
Lehet, hogy jogi vegzettsegu, de a vizsgakon nem mindenki vegez summa cum laude, van, aki eppen csak atcsusszan a vizsgakon "elegseges" jeggyel...
Na ez a no is eppen csak erinti felulrol az egyes osztalyzatot egy gyenge kettessel...
Commenter
@karma1: "te pokhendi kurva, egyaltalan nem maganugy a gyerekeid iskolajanak a koltsege" :)
Szerintem a jövő héten már nem lesz államtitkár, így is kiesett már a fősodrásból ahogy a pl volt amerikai nagykövetasszony, kultpolos csúnyáné, elsimon, szőcskobrageyza, meg még néhányan.
Meglep hogy mennyi (volt) úszó állt be a fidesz ("krisztina királynő", ez a tündi, bündi, hosszú, wladár stb.mögé, ez a gyárfás-fidesz sportmaffia.
Sokuknak az életben nem lenne diplomájuk ha nem lenne az élsport, mert felvételi esetén az egyetemek közelébe nem jutnának. A legtöbbjük jogász vagy állatorvos, Vajon hány tehetséges, keményen brusztoló átlagos fiataltól vették el az egyetemi helyet? Hát nem kevéstől.
karma1
@Commenter: Nem tudom, hogy hogy csinalod, de mindig annyira jol fogod meg a lenyeget - minden szavaddal egyetertek...Hiaba voltak ezek a sportolok valoban kiemelkedo teljesitmenyuek - az, hogy bealltak a birkak koze azokat dicsoiteni, elottem (es meg nagyon sok ember elott )
lenullaztak magukat
Commenter
@karma1: köszönöm igyekszem, továbbra is. Ahogy írtad, csakis azokat a tisztességes embereket sajnálod akik mindent megtettek azért hogy meglegyen az a változás, az Nyugat felé fordulás amit annyian reméltünk, és amit ez a mocsok már 1989. június 16-án elkezdett ellopni, majd végül meg is puccsolta, sárba tiport sok olyan embert köztük az én felmenőimnek a munkáját is akik hittek ebben. Sárba tiporta két olyan politikus mit politikus! államférfi életművét és politikai hitvallását akik minden tőlük telhetőt sőt többet is, hogyz emberi szocializmusból emberi, élhető országgá nyugati demokráciává váljunk. A harmadik államférfit aki az életét adta ezért 2018 június 16-án halálában is meggyalázta amikor egy rezsiszilárd nevű észkombájn koszorúzhatott annál a szobornál amit épp most készül a helyéről eltávolítani. What else can I say? I hope he rots in hell and meets an end that is as horrible as can be.
karma1
@Commenter: Hopefully,.. I am very sure in it...:o)))))
Commenter
@karma1: oh yeah we all know karma is a btch oops, sorry, that is just a saying, excuse my French :)
I hope shit hits him in the face a gazillion times for what he has done...and the EU is sitting and waiting staring wie eyed at the ceiling like this isn't happening It does, it is happening right NOW shit happens...
karma1
@Commenter: I agree... But I'll blame EU very much, too... They are the biggest arsholes...:o(((
Commenter
@karma1: I hope the have gotten their wake up call because of the performance in Bishkek-that was the lowest of the low ever from this parasite, this lowlife...
Commenter
@karma1:propeller.hu/itthon/3372803-inkabb-nem-kapcsolnak-villanyt-annyira-beazott-egy-egri#v2246152
remélem a sötét aranyhajú pucsító libára és a gazdájára hamarosan leoltják a villanyt, mehet a gyerekeivel együtt a biskeki népi iskolába.
karma1
@Commenter: Yes, that is the last wake up call... But who knows? I think so, they're corrupt, too,... And the next year election is very relevant ...
Commenter
@karma1: trust me, if they dont boot us and this moronic jerk out, he will boot them out in no time.This is a super dangerous jerk who must never again be underestimated.eeping my fingers crossed for the Macron team. And the Germans can go to hell if they vote against it. They owe us big time, they owe us our dream that began with their exodus from the East.This jerk has screwed that dream. It is payback time and in case they have forgotten they have awarded our late foreign minister German citizenship, if I am not mistaken. Respect our then foreign minister and our then prime minister, bitte.
Commenter
@karma1: @Commenter: sorry, rant over :)))
Commenter
@karma1: @Commenter: this is what I mean:
www.youtube.com/watch?v=rVTwQKg9zRk
I hope the EU does them justice,and boots that lowlife out.
Commenter
@kereső: a Donok minimum Don Pérignon-t vagy Veuve Cliquot-ot isznak a törley a fasorban sincs :)
Eladott Ország
@Commenter: Törleyben, csak a lábukat áztatják.
Commenter
@Eladott Ország: meg szamár és bivalytejben fürdenek...
Commenter
@Eladott Ország: most olyat írnék amiért kimoderálnának. Inkább nem írok semmit. Nem is az a baj, hogy hogy férfi magazinban szerepelt, megtették ezt nála híresebb és szebb emberek is világszerte, hanem az a nagyobb baj hogy a fejében poshadt narancslé van, és így is sőt csak így és csak ezért államtitkár lehet...
Commenter
@karma1: @Commenter: "Respect our then foreign minister and our then prime minister, bitte." Correction: their excellencies the then Foreign Minister and the Prime Minister. I beg their pardon for lowcasing their title in haste. Currently we have no foreign minister and no prime minister.
karma1
@Commenter: Hmmm,.. we have,- but not the best,...:o)))
Commenter
@karma1: the worst ever crook posing as one?! :)
Commenter
@karma1: his royal higness the prime minister and president of the new world order based in bishkek.
karma1
@Commenter: Hahaha, ez tokbuli...:o)))) (Sajnos, erre nincs jo szo az angolban...:o))))))
Commenter
@karma1: cool perhaps? by accidentally typing their Excellencies the then Foreign Minister and Prime Minister I think I have just committed high treason according to the new "constitution" pardon, consternation here. Do I deserve capital punishment for a silly typo error? I am so sure that in the new world order there is capital punishment, so I might not be here if hrh the superstar of bishkek reads this entry...
Commenter
@karma1: this is what I wrote after I read that EEP's Weber is running for chief and he has the Chancellor's support:
@cikicakk55: de jövőjük sem. De igen mert most már egymást kezdi marni a csicskahad ld. kásler-palkovics iQbajnokok konfliktusa, a főni agyára ráment a nomád köd végképp, de ha beüt a valós krach és megindul az eljárás 11-én ezeknek lassan de biztosan végük. Az EEP nem valószínű hogy a csutirém mellett kardoskodik miután Merkel támogatja Manfred Weber vezetői posztért való indulását. Webernek esélye sem lenne a poszt elnyerésére ha 11-én beállna ő és a pártja a csutgtzy mögé.Weber kihátrált mögüle és vele együtt a párt is. Seehofer már kevés itt. Dől a budi. Fulladjon bele.
Germany is backing out as major shit hits the fan straight from bishkek. This is the beginning of the end for the jerk of the century. Fingers crossed.
nezelodo
Olyan ez a jelenség, mint a szocializmusban volt, amikor a maiak, meg a szüleik pártkáderként ott álltak a hittan beiratásnál, elriasztani a szülőket, közben a saját gyerekeiket meg egyházi iskolába járatták.
Volt szerencsém tudni kiknek a gyerekeik végeztek a tiltott, de színvonalas középiskolákban, lévén egy tanár az egyik felekezetnél a családból (Töhi), a főiskolán sem volt titok, kik jöttek onnan, és most újra feltűnik a jelenség, kiátkozzák az alapítványi és magániskolákat, főleg a Soros főeellenséget, a talajmenti kádereknek ez tilos, nem hazafyas, az uborkafára felkapaszkodott szittya magyarok meg élnek vele.
Commenter
@nezelodo: az én egykori iskolámban már villany sincs:
nepszava.hu/3007361_hadiallapotok-egy-egri-iskolaban
a városvezetés hosszú évek óta színtiszta fideszes, réges, de-rég elköltöztünk már és senkim nem él már ott, de ennyit tudok.
Desischado
@almalibre: Bocsi, téves lájk.
Ha annyira jó az állami oktatási rendszer, akkor miért nem járatják oda a kölykeiket?! Vagy mégis sz@r van a palacsintában? Szégyen, hogy a MI adóforintjainkból élnek ezek ilyen luxusban!
Eladott Ország
A te gyerekednek Kirgizisztán és Üzbegisztán, Putyin és Erdogan a jövő. Az ő gyerekeik Párizsban, Rómában, Münchenben, Londonban lesznek otthon. Nekik megéri. A kérdés az, hogy neked miért éri meg? Miért éri meg elfogadni, hogy ez így van rendben, ennek így kell lennie, az igazi hazafi engedelmes, béketűrő rabszolga? Miért éri meg elviselni a kormány és az egyház belepofázását a te és a családod életébe, sorsába? Mit kapsz cserébe? Biztonságérzetet? Erzsébet-utalványt? Közpénzből fizetett tankönyvet, ebédet? Komolyan ezt akarod? A gyerekednek is? Az unokádnak is? Mit teszel, ember?
F_Viktor
@Desischado: Írod:
"Szégyen, hogy a MI adóforintjainkból élnek ezek ilyen luxusban!"

Igen, az adóforintokból és azokból az elvonásokból, amiket a rászorulókat illetnének meg.
Commenter
@F_Viktor: miért panaszkodsz? Igenis kapnak a rászorulók, az üldözött keresztények számára gyújtöttek a kötcsei pikniken konkrétan. orbán 5.000 Ft-ot adott, látványosan bedobta a perselybe miután telezabálta magát rezsisziszi pörköltjével. A pörkölt ára ma nem telik ki egy nagyobb családnál 5.000 Ft-ból!
F_Viktor
@Commenter: Erről a piknikes pénzosztásról lemaradtam, nem volt gyomrom elolvasni a cikket miután megláttam a pörkölt-zabálós képeket.
Commenter
@F_Viktor: nekem is felfordult a gyomrom de muszáj volt látni mert ez mindennél nagyobb gáz volt. Ilyenek valójában.
Commenter
@Eladott Ország:mit teszel ember? Semmit ez a nép olyan szintre lett lebutítva hogy néz ki a fejéből ahelyett hogy tenne valamit mert már nem hogy eladott országa de lassan országa sincs.
Commenter
@karma1: @Commenter: I see that my entry regarding a certain individual from a small village in BAZ county has been removed along with the link of a movie that was in Hungarian art cinemas and was made by the Danish about the events of 1989 in Hungary. I see now, that seems to be a problem. It shouldn't be because that event shaped Hungarian and World history. I found this clip. Any resemblance to persons living or dead or the events is purely coincidential. I do not own this clip and the music is by Abba. hope u like it.
www.youtube.com/watch?v=_1VJgO4meGk mind the text! and the song title.
karma1
@Commenter: That's probably the future... Any ambivalent contents will be removed from community sites...:o((( But not so long, hopefully...:o((((
Commenter
@karma1: OMG I hope and for that jerk I hope this:
www.youtube.com/watch?v=0BDRXGiYRsw
watch quickly before deletion never before seen footage the commander of the firimg squad also speaks
wagabund
..."Méregdrága, nem állami iskolába járatja gyermekkeit az emberminisztérium államtitkára"...

...és még több tízezer (magyar)gyerek jár nyugati iskolákba...akár első osztályos kortól egészen a diplomáig. Ez utóbbi akár másik kontinensen is lehet, az sem tétel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.