Valamint azonnal kisteherautókat indítanak a HM raktárába, hogy onnan műszereket és eszközöket hozzanak az osztályra, valamint a menedzsment azt is ígérte, hogy fölgyorsítja azokat a közbeszerzéseket, amelyekkel jelentősen javítható a betegellátás.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Nessy: ezek mindenkit hülyének néznek. Úgy fogják kb. kifizetni mint az eddigi túlórákat az az aneszteziológusoknak. Az ígéreteik kb. egy istenfizessemegosztjónapotot érnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Dupla pénzt ígérnek.És ki is fogják fizetni???
Commenter
@Nessy: ezek mindenkit hülyének néznek. Úgy fogják kb. kifizetni mint az eddigi túlórákat az az aneszteziológusoknak. Az ígéreteik kb. egy istenfizessemegosztjónapotot érnek.
Rockxy
Igen, dupla pénzt ígérnek, mert aljasak.
Ha triplát ígérnének, akkor még aljasabbak lennének.
Ha négyszereset, akkor nácik.
Ötszöröset, akkor már hazaárulók.
És így tovább a junkeri úton...
Kutyuska
@Nessy: Nem tudom, mennyivel jobb az orvosoknak, ha a dupla pénzt nem kapják meg soha.Nevetséges. Egyébként meg nem sajnálom egyiket sem. Pár éve nem álltak Sándor Mária mellé, most már maradjanak csendben örökre. Elkéstek.
kereső
Miért a HM raktárában vannak a betegellátáshoz szükséges eszközök?Ott a helyük? Vagy mire szánták azokat?
"Valamint azonnal kisteherautókat indítanak a HM raktárába, hogy onnan műszereket és eszközöket hozzanak az osztályra, valamint a menedzsment azt is ígérte, hogy fölgyorsítja azokat a közbeszerzéseket, amelyekkel jelentősen javítható a betegellátás. "
Commenter
@kereső: Miért a HM raktárában vannak a betegellátáshoz szükséges eszközök?Ott a helyük? Vagy mire szánták azokat? Azért, mert papíron benkő és helyettese rezsiszilárd felügyelete alatt tartozik a kórház, másrészt, ahogy írod nem teljesen rendeltetésszerű használatra szánták őket. A közbeszerzéseket meg jobb nem is említeni, apropó mi is van azzal a hétfőre összehívott sürgősségi krízis értekezlettel? Ki került SOS Zacher főorvos úr helyére? Valami kirgizisztáni türk nomád? Prof 10 parancsolatból máskor ömlik a maszlag most néma mint a bedöglött sziréna. Miért
Sámannus
"kisteherautókat indítanak a HM raktárába, hogy onnan műszereket és eszközöket hozzanak az osztályra"
Jaaaaaa! Minden kéznél van csak nem volt idő eljátszani, a piatcz gazdaság fideszes működését.
Nessy
@Commenter: Aki odakerül, már a mentőknél bizonyított! Neki minden nagyon szép, minden nagyon jó volt. Mindennel meg volt elégedve. Hogy a mentősök nem? Kit érdekelt?
Sámannus
@Commenter: Most már nyilván való, hogy sok pénzt fordítottak az egészségügyre, csak nem a betegeknek szánták. Az orvosokat és a nővéreket orrba szájba szívatják.

@Rockxy: A fidesztől aljasabb már nincs.
Klubtag
Mindebből egyértelműen látszik, hogy az egészségügy mai lerobbant, áldatlan, életveszélyes állapotát a fidesz-kdnp kormányzat szánt-szándékkal idézte elő és nem csak itt, hanem az egész országban. Meg vannak a források (pénz, paripa fegyver), csak nem bocsátják a lakossági ellátása érdekében rendelkezésére, mert nem céljuk sem a megmentés, sem a gyógyítás. Az "ÉLETBENTARTOTT ÉS MEGFELELŐEN ELLÁTOTT HONPOLGÁROK ÉVE" tessék mondani mikor lesz meghirdetve és kilobogózva.
Commenter
@Klubtag: Az "ÉLETBENTARTOTT ÉS MEGFELELŐEN ELLÁTOTT HONPOLGÁROK ÉVE" tessék mondani mikor lesz meghirdetve és kilobogózva. " Ha ki lesz lobogózva akkor csakis narancsszínben fog lobogni az a zászló. Mert március 15-e óta tudjuk, hogy egy a tábor egy a zászló. Derűs békes emberek VIP elláttással most is életben vannak tartva, akik nem derűsek, nem békések azokon éppen minden téren elégtételt vesznek.
www.youtube.com/watch?v=ffC_XgGXUP0
Ilyen országban élünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.