A Fidesz szerint Soros György szövetségesei újra támadják Magyarországot és bosszút akarnak állni a magyar embereken – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden a közmédiának.

Hidvéghi Balázs arra reagált, hogy nemzetközi civil szervezetek az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárás Magyarországgal szembeni megindítására szólították fel kedden nyílt levélben az Európai Parlament (EP) képviselőit, kiemelve, hogy a magyar kormány semmibe veszi az európai alapértékeket és a jogállamiság követelményeit.

A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy értékelt:

"ezek mind Soros emberei", mind Soros György szövetségesei, tőle kapják a pénzüket, és egytől egyig bevándorláspártiak.

Hidvéghi Balázs azt mondta:

ezek a szervezetek azért akarnak bosszút állni a magyar embereken, mert Magyarország megállította a bevándorlást a határainál és ezzel megmutatta, hogy a bevándorlás megállítható, nem igaz, hogy elkerülhetetlen.

Ők azért támadják Magyarországot, mert migránsokkal akarják elárasztani Európát, erről szól "ez a mostani támadás is" – tette hozzá.

A nyílt levelet a többi közt a Human Rights Watch, az Amnesty International, a Riporterek Határok Nélkül (RSF), az Emberi Jogi Szervezetek Nemzetközi Szövetsége (FIDH), a Civil Society Europe, a Nyílt Társadalom Alapítványokhoz tartozó European Policy Institute, a Jogászok Nemzetközi Bizottsága (ICJ), valamint a Climate Action Network Europe írta alá.

A levélben úgy fogalmaztak: a jelenlegi magyar kormány letért az emberi jogok, a jogállamiság és az alapvető szabadságjogok tiszteletére alapuló, közös európai útról, amelyre vissza kellene terelni az országot, máskülönben csak tovább fog romlani a helyzet, ráadásul a modell terjedni fog Európában.

Forrás: MTI

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Támad megint...Soros!!! csak 4000 tanár hiányzik...az orvosok tömegesen állnak fel a körülmények miatt...DE SOROS!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Ludas Matyi
Hat igen. Sorry, tudom, hogy ez nem ide tartozik, de csak ugy fel füllel emlitenem meg. A 60-as evek gyereke vagyok. Bejartam az USA-t, Canadat, Angliat, Nemetorszagot eltem kint 40 evet.
Mivel belefaradtam a hajtasba, gondoltam az utolso 30 evemet nyugodtan fogom a szülöföldemen Magyarorszagon leelni. Hat ecsem. 1 eve vagyok itt, de pakolok es vissza megyek akarhova is nyugatra. 1 even belül többet hazudtak nekem itt, többször csaptak, többször loptak meg mint a 40 ev alatt nyugaton. Nem hogy fejlödött az orszag a 60-as evekhez viszonyitva, de nem latok külömbseget a magyarok, romanok es az arabok, törökök között egy hajszalnyit sem. Ugyan az a beallitottsag, ugyan az megbizhatatlansag, ugyan az a trehanysag. Sem közlekedesi, sem eletviteli fegyelem. Null. Tudja az Orban elvtars ,hogy mit csinal. Tudja az Orban elvtars, hogy a magyarok 99 %-a birka es ugy is kell banni velük. Ha levaltjak, vagy Sem 4 ev, vagy 5 ev mulva ,szarik bele. Mig ti eheztek, lerongyolodtok addig ö röhög rajtatok es mint többszörös EUR milliomos elvezi a hatralevö eveit. Igazan sajnalom, hogy a magyarok nem elöre hanem vissza fele hanyatlottak. Szegyen!!!
Pálinkás Pál
@tulipan: Egyetlen dologban értek egyet velük,az a migránsok kifelé...de elárulom neked,én radikálisabban oldottam volna meg!!!
tulipan
@durbincs: Mi avn, Te seggnyaló, bunkó Sügér? Ugyan, feküdj már ki a nspra, hogy kissé jobban összeaszalódjál!!!
kokopelli
@tulipan: ..én már kiálltam a napra,de a halfarok anyja éppen, akkor ß@rta ki
a fórum hülyéjét,és nem volt gázálarcom a "vegyi támadás ellen"! Lophattam
volna egyet a seregből anno!...ha tudtam volna,hogy az egysejtűek is fórumoz-
hatnak akkor a szolg.vezető egyet "szocializált" volna nekem!!?...fizetés a kantin-
ban "Köbányai világos" valutában!! ;-)))))
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló, szerencsétlen agyatlan Sügér, mért nem szárítkozol ki a napon ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.