Életmentő eszközök is lettek hirtelen.

A hvg.hu cikke szerint miután Zacher Gábor felmondott a Honvédkórház sürgősségi osztályán, egyből begyorsultak az események az intézményben. 

Kedden délelőtt derült ki, hogy a többi távozni szándékozó orvost és szakszemélyzetet egy jelentős béremelés ígéretével próbálta meg a kórház vezetősége maradásra bírni.

Zacher távozása után egyből beígérték a béremelést a Honvédkórházban

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A lap úgy értesült, hogy délután a régóta elmaradt eszközpark-fejlesztésnél is beállt némi pozitív változás: "kedd délután máris két új lélegeztetőgéppel és négy betegőrző monitorral lett gazdagabb a sürgősségi centrum" – olvasható a cikkben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Szegény Zacher! Jó nagy árat fizetett azért,hogy végre emberhez méltóbb körülmények legyenek.Messze van még a jó -tól,de legalább lett valami változás.Remélem valamelyik másik kórház 100 kézzel kap egy ilyen jól képzett toxikológusért. Mondhatnak rá akár mit,kifejezetten jó szakember és nagyon tisztességes,emberséges Főorvos volt. Szerencsére engem nem kezelt,de láttam őt saját szememmel és hallottam,amint a betegekkel beszélt. legtöbb orvos tanulhatna tőle,hogy a szenvedélybetegek is beteg emberek,nem kell őket egyből a sárba döngölni.
Dr plágium
Nesze semmi fogd meg jól...az ígéretek pedig...hát nem biztos hogy be is tartják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.