Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a Sargentini-jelentés semmi másra nem tesz kísérletet, mint Magyarország megbüntetésére az önálló, szuverén bevádorláspolitika miatt.

Gulyás Gergely kedden az Inforádió Aréna című műsorában közölte: a jelentésben sok más téma is van, de azok "mondvacsináltak", öt-hat-hét évvel ezelőtt lezárták őket, megegyeztek az Európai Bizottsággal.

Gulyás: a Sargentini-jelentés Magyarország megbüntetése az önálló bevándorláspolitikája miatt

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2018. augusztus 31-én

Fotó, címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ami fennmarad, az a menekültügy, a bevándorláspolitika és az, hogy "mi az, amit a magyar kormány rosszul csinál", noha a kormány semmi mást nem tesz, mint védi az Európai Unió külső határait, és egyértelművé teszi, hogy minden állam polgárainak maguknak kell meghatározniuk, kikkel akarnak együtt élni – tette hozzá.

Ha az Európai Parlamentben Magyarország van napirenden, akkor ez egy "Magyarország elleni támadás", ezért indokolt, hogy a lehető legmagasabb szinten képviselje és védje meg magát az ország – mondta Gulyás Gergely, arra célozva, hogy a miniszterelnök is részt vesz a jelentés vitájában.

A jövő évi európai parlamenti választásokról azt mondta: az látszik, hogy a legfontosabb törésvonal a migráció kérdése lesz.

A közvetlen uniós voksolások 1979 óta tartó folyamatában először lesz egységes európai téma, és nem tagállami belpolitikai viták alapján döntenek a választók – tette hozzá a miniszter.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Magyarország büntetése ti vagytok!!! Ti vagytok a legkártékonyabb és legnagyobb ellensége!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Magyarország büntetése ti vagytok!!! Ti vagytok a legkártékonyabb és legnagyobb ellensége!!!
RonaGyuri
nem kiskomám csak a hülyeségeteket és gátlástalanságotokat citálták! =))
Commenter
fosol vízihulla, hogy zárul viki mókatára?!
tudode
Na ilyen KÉPET MUTAT, amikor egy a sok közül JOG-ÁSZKÉNT, v mi a pikulaként, a LÓVÉNK ellenében megjátssza a TUDATLANT, a gazdi "bír-kája"ként!
.
...TAM!
.
www.facebook.com/photo.php?fbid=2064927026864863&set=p.2064927026864863&type=3&theater
Peller Anikó
@Commenter: nem főzhetnénk egy jó gulyáslevest?
csak úgy....
@Peller Anikó: ennivaló a faxi? ;) ugye ? ebbü a gulyásbu szeretnél fözni gulyást? ;)
Commenter
@Peller Anikó: szerintem a soros gépet várjuk be mert kikapcsolták nálam a rizsacsökkentés miatt, halássza addig ki nem ingyen kérem, aztán vigye be a kórházba a patológiára ott hűtik is, meg fel is darabolják. A zsiday és köre majd megfőzi egyék meg amit főztek amit a 15 napos maradékot meg adják oda a kötcsei gyülinek.Én vegetáriánus vagyok.
fergeteg
A Demokratikus Koalíció politikusat hazaárulásért kell elitélni.
Gauntlet
Nincs önálló bevándorlásügy !
EURÓPAI van !Ezért hozták létre ! Képzeld !
Ha nem tetszik, ki lehet lépni az EU-ból !
eszement !
Peller Anikó
@Gauntlet: Határvédelem van. Ami azt jelenti csak az jöhet be akinek megengedjük.
tudode
Ezek az IDOMÍTOTT akárkiket DÍSZNEK, v KÖZSZOLGÁNAK tartjuk el busás BAKSIS ELLENÉBEN akkor, amikor még talán DILIHÁZBAN ELMEGY, de a BAZI NAGY KÉRDÉS, ha valóban bármi NAGY VESZÉLY fenyegeti az országot, mi a TURULMADARAT merészel elrendelni akkor, amikor VISSZAÉLVE a hatalmával
.
------- 13 menekült miatt Orbán meghosszabbítja a migrációs válsághelyzetet
.
2018. szeptember 04., 09:17
.
privatbankar.hu/makro/13-menekult-miatt-orban-meghosszabbitja-a-migracios-valsaghelyzetet-321254
.
Miért hagyják ezek az ALATTVALÓVÁ SILÁNYÍTOTT KÖZSZOLGÁK, hogy a gazdijuk a Krisztusból is bohócot csináljon, NEM LÉTEZŐ NAGYSÁGÁNAK fitogtatása céljából, lejáratva az EGYIK SZÜKSÉGHELYZET komolyságát, fontosságát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.