Megrázó információ került a Bors birtokába

VV Fanni vérét találták meg B. László autójában. A vérmintákat nem csak az üléseken találtak, de a plafonra fröccsenve és a fejtámlákon is – írja a Bors.

Az eddigi információk alapján B. László az ájult lányt a lakásából lecipelte a kocsijába, így vérezve össze az üléseket. Hogy hogyan került vér a plafonra és a fejtámlákra, arra B. László egykori ügyvédje, dr. Brodmann Péter adott magyarázatot.

„Igen, én is úgy tudom, hogy szétfröcskölve, mindenhol találtak vért az autóban, még a plafonon is.

Ez egyféleképpen történthetett: Sterimob. Ez egy nagy nyomású kézi mosó, amivel az autókat mossák, és azzal tisztították ki azt a kocsit is, és akkor fröcsögött szét mindenhova – mondta az ügyvéd, aki úgy tudja, maximum két és fél deci vérről lehet szó.

„Szakértői vélemény szerint ekkora mennyiségű vérveszteségnél helyváltoztatásra alkalmas az ember, tehát él. Egy véradásnál kétszer ennyit, 4-5 decit vesznek le, úgyhogy azok a találgatások, miszerint elvérzett, „az autóban már nem élt” és társaik, egész egyszerűen nem igazak

– tette hozzá az ügyvéd, akinek B. László új védője révén vannak naprakész információi a nyomozásról.

#sugarshop#imádtam#:)Fókusz#

VV Fanni (@vv_fanni) által megosztott bejegyzés,

B. László Fanni eltűnésének első évfordulójáig lesz előzetes letartóztatásban, háziőrizeti kérelmét elutasították. Az elutasítás oka az volt, hogy a férfi Fanni eltűnése után rákeresett a „melyik országban nincs kiadatás” kifejezésre és egy egyhónapos belize-i szállást keresett, ez alapján fennáll a szökés és az elrejtőzés gyanúja. Egykori védője szerint Lászlót csak a Bróker Marcsi-ügy érdekelte, ezért utánaolvasott a történetnek.

Cikk- és címlapkép: Instagram/VV Fanni

(Bors)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Grafix69: Lehet az is ha kitálalna, rögvest öngyilkos lenne a rendőrautó hátsó ülésén hátra bilincselt kézzel !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@papa.49: Vizoviczki László diszkókirály idején a rendőrség negyven százaléka a maffia zsoldjában állt, valószínűleg a helyzet jelenleg is változatlan, sőt...
Grafix69
Még a végén kiengedik ezt a büdös bunkót , mi a faszért teketóriáznak . Milyen életszerű nem ? Betettem a kocsiba és oda adtam valakinek :))) Mint egy darab szart , beteszem a szatyorba és valakinek ( már ez is jó nem :) oda adom. Én is a feleségemet ( vagy a testét ) beszoktam tenni reggelente a kocsiba , aztán elviszem valakinek akit nem tudok ,hogy ki , aztán mikor végeztem kimosom sterimobal a kocsit , de belűről ( ki az a barom aki így takarítja a kocsiját ) csupán azért mert szeretek november felé a vizes büdös kárpiton üldögélni . Megoldanám én ezt az ügyet fél perc alatt . Na Géza kinek adtad oda a pinát? Halott volt már? MI? Nem tudod ? 25 év . Esetleg eszedbe jut akkor lehet ,hogy 10 év lesz . Megmondaná.
papa.49
@Eladott Ország: Szerintem is mindent tudnak a fakabátok, csak a valódi tettes ,,sérthetetlen,, legalábbis jelenleg !!!
papa.49
@Grafix69: Lehet az is ha kitálalna, rögvest öngyilkos lenne a rendőrautó hátsó ülésén hátra bilincselt kézzel !!!
Eladott Ország
@papa.49: Nem lehet ezen csodálkozni, ha az ország legnagyobb bűnözői, Pintér és Orbán. A hülyegyerek Polt Péter meg asszisztál hozzá.
papa.49
@Eladott Ország: Az se különb tőlük elég ha titkos szarvas vadászatra gondolsz ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.