Nagykanizsán intettek le egy sofőrt a rendőrök, hamar előkerült a szonda is.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "az egyenruhások 2018. szeptember 3-án 10 óra 53 perckor Nagykanizsán, a Kisfaludy Sándor utcában egy 49 éves zalakarosi férfit igazoltattak, aki egy Daewoo típusú személyautóval közlekedett. A rendőrök az intézkedés során alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért mintavétel céljából előállították, vezetői engedélyét pedig elvették.

Leintették a sofőrt, még a szonda is pozitív lett

Fotó: police.hu

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a gépkocsivezetővel szemben.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mások életét és testi épségét is veszélyezteti az, aki szeszes ital vagy kábítószer hatása alatt vezeti járművét! A közlekedési szabályok betartásával, a közúti tragédiák elkerülhetőek és a sérülések súlyossági foka csökkenthető!" – olvasható a közleményben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Azért ez röhejes...egy szimpla ittas vezetés újsághír???
namihami
Attól lett a szonda pozitív, mert leintették a sofőrt? Mert amit ideírt a skribler, az azt jelenti.
Egy rendőri intéstől pozitívvá változik? Direkt ilyen (pénzbevétel) vagy ez egy bűvészkellék? Minden autósnál használható vagy csak ellenzéki pártokhoz tartozó, húzó sofőrök esetén?
Tessék mondani, ma már nem kötelező édes anyanyelvünk logikus és szakszerű használata? ---legalább azoknak, akik (állítólag) ebből élnek.
Aki Én
??? Köszönjük az értékes hírt. Egy okkal több, hogy ne vegyek Daewoot.
terlasz
Ha lehet, akkor kerüljük a rendőri integetést, mert a szonda ettől pozitívvá változik és nekünk annyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.