Elhalasztották Sz. Gáborné szerda reggeli gyanúsítotti kihallgatását. A csengeri asszony ugyanis rosszul lett a fogdán az éjjel – tudta meg a 24.hu.

Rosszul lett és kórházba került a Kósa Lajost átverő csengeri örökösnő – elhalasztották a kihallgatását – videó

Fotó: police.hu

A 24.hu-nak Helmeczy László, a nő ügyvédje elmondta:

az asszonyt az éjszaka gyomorpanaszok miatt kórházba kellett vinni.

Ezért szerda reggel fél kilencre meghirdetett kihallgatása elmaradt a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Aradi utcai épületében.

Az ügyvéd szerint

az orvos fogja eldönteni, hogy mikor lehet kihallgatni az ügyfelét.

A Kósa Lajost átverő csengeri örökösnőt kedd este hozták haza.

A nőt a svájci hatóságok nemzetközi elfogatóparancs alapján még idén április 27-én fogták el Svájcban, de csak szeptember 4-én, azaz kedden Zürichben került sor az átadására.

Sz. Gáborné kedden az esti órákban érkezett Magyarországra.

Forrás: Zoom, 24.hu

Fotó:  police.hu

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
ha nem vigyaz az asszonyka, akkor talan meg ebedidoben ongyilkos is lesz az elozetesben, mint a Hummeres nemet,...:o((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
ha nem vigyaz az asszonyka, akkor talan meg ebedidoben ongyilkos is lesz az elozetesben, mint a Hummeres nemet,...:o((
Aki Én
Ajjajj...
A magas háttértudás halálos is lehet.
Commenter
@karma1: Mivel etette-itatta a TEK és miért pont ők hozták haza?!
nezelodo
@Commenter: Van tapasztalatuk a kényes ügyek kezelésében, gondolj arra, amikor a Gazsi is saját lábán jött haza, csak húsz centi magasan volt a talpa, mert a hóna alatt fogva kicsit megTEK-elték. Ezért hiszi azóta, hogy próféta és a vízen is tud járni.
Ennek a szerencsétlen 1300 milliárdos asszonynak meg alighanem elkezd romlani az egészsége, és először szájzárat kap, aztán meg valami egzotikus anyagot...
Commenter
@nezelodo: :( a John Le Carré regények világát éljük...
lópicigáspár
Már a repülőn is panaszkodott, hogy a kapott ételnek furcsa mandula illata volt!
Commenter
@lópicigáspár: az. novi-csokis mandula...
RonaGyuri
mondja már el valaki, hogy mivel verte át lali-királyt??? =))
nezelodo
@lópicigáspár: Áááá, csak az L Saymon barackmagját kapta a rák kezelésére...
Hellcat
Aztán majd véletlenül megöngyilkolja magát egy rendőrautóban...ez is bazdmeg ...Kósa simán leakasztott volna százmilliókat ha nem kerül elő a doksi, most meg a nőt hurcolják meg..pontosabban tüntetik el..a Kósa meg újra lett választva...botrányos milyen országban élünk.
Commenter
@Commenter: @nezelodo: de írhattam volna Follettet, Forsyth-t vagy Leslie L. Lawrence-t, Vavyan Fable-t is (utóbbitól a Halkirálynő pont az ilyen kommandókat parodizálta, ki gondolta volna hogy ez egyszer valóság lesz?)
Kutyuska
@Hellcat: Így jár, aki fideszessel bratyizik.
Köb Jani
@RonaGyuri: pénz adománnyal, ha teszi a kívánalmak teljesítését.
Commenter
@karma1: pont így. Meghülyült Svájc hogy belement abba, hogy a TEK szállítsa?
Commenter
@Hellcat: kupak lalát még meg is fogják jutalmazni hogy leleplezett egy bűnözőt...
RonaGyuri
@Köb Jani: ne már; azt ígérte, hogy ad neki s, akkor kap is valamit, de nem adott és??? Lali nem adott neki semmit, így szó sem lehet csalásról! =))
Eladott Ország
Majd meghal, mint Welsz Tamás, a Simon-üggyel összefüggésbe hozott vállalkozó. Ezeknél a fideszes politikai kurváknál és bűnözőknél minden lehetséges.
Commenter
@RonaGyuri: sőt, még lali még a szülinapi tortából se kapott a közös bulin...
RonaGyuri
@Commenter: egyébként az az igazság - ha az ügyészség akarja, persze eszükbe sem jut - Lalit lehetne megvádolni befolyással való üzérkedés kísérletéért! =))
Köb Jani
@RonaGyuri: Lali ígéretre ugrott... ott viszont megvolt a tét. a kapcsolatfelvétel a bizonyíték.
Pálinkafőző Rézüst
kósalölö nem az eszéről híres, valaki intézkedett helyette...
Commenter
@karma1: and what did I say in another topic? Never ever underestimate this jerk again.I never thought that Swiss authorities have more holes in their brain than Swiss cheese and that they would extradite this woman (probably a dupe of louis de cap) to be escorted home by TEK..
karma1
@Commenter: That was a big mistake... And she got worst almost immediately after the TEK took over responsibility of her control... Before any interrogation of her...That's so suspicious ...
Commenter
@karma1: that is so telling of the Russian methods of the Communist Era I am sure you have read Jeffrey Archer and Sidney Sheldon. We will both be booted out if we keep up the English discussion. Do you speak Kyrgiz or whatever? :)
Peller Anikó
@RonaGyuri: és melyiket nem lehetne megvádolni a befolyással? Meg aztán a fejétől döglik a hal.
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Nem verte át Lalit, Lali hazudott. A címben az átverő szót idézőjelbe kellett volna tenniük.
menekült
Ennek a nőnek vagy egy jókora adag vaj lehet a fején, hogy így időzítette a gyomorpanaszait a kihallgatásra - vagy valaki másoknak (pl Kósa Kupak Lajos és még esetleg mások) fején olvadozik egy nagy adag, és akkor a csengeri asszonynak annyi. Mint sokan mások, én is az utóbbira tippelek. Az ilyen emberek nem szoktak hosszú boldog öregkort megérni.
vacsi
Nem értem, mi a bűne ennek a nőnek, hol verte át Kósát? Ha ígérek valakinek egy hatalmas összeget, meg az anyjának is, és nem tudom odaadni, mert nincs - ez bűncselekmény? Annyira számított rá? Vagy odaadta, és most ezt kérik számon? Nem értem.
Macskaszem
Nagy dilemma: ha beszél, akkor vagy meghal, vagy hosszú éveket fog börtönben tölteni. Ha nem beszél, akkor is. Majd utólag gyártanak hozzá magyarázatot meg bizonyítékot, és a mese végén kupaklala lesz a ma született hófehér bárányka.
Commenter
@Macskaszem: majd valamikor bejelentik hogy sajnos ad acta az egész ügy mert a nő egészsége annyira megromlott, hogy sajnálatosan elhunyt.
RonaGyuri
@Peller Anikó: hát egy biztos nem a tisztesség a jellemző rájuk
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: sőt Lalit sem ártana záró(jel)be
lampa laz
Most akkor mi is a vád a "milliárdos néni" ellen?
Azt mondta van pénze, de nem látta senki, se papíron se,- kósa nagy bánatára- kézzel fogható valóságban sem. Akkor most csak azért tudták letartóztatni, mert a hülye kósának nem adta oda a általa kért 800milliót az anyjának? Itt kósalala a bűnös, mert az zsarolta az "örökösnőt", vagy a rosseb tudja, h voltak ezek összegubancolódva ezzel a van vagy nincs pézzel.
Mindenesetre a tyúk jól ráb**ott.
Eladott Ország
Sz. Gábornét, elmeséli, hogy nagyon jó volt a kapcsolatuk Kósával, aki rendszeresen jár hozzájuk, náluk is evett. 2012-ben indult barátságuk (amikor Orendi Mihályon, a korcsolyaszövetség elnökén keresztül kereste meg Kósa Lajost, mert az örökségből meg akart venni egy debreceni hotelt, ami akkor még az FHB tulajdonában állt), aztán megromlott. Kósa utoljára 2017 márciusában járt náluk, novemberben még beszéltek telefonon, de azóta nem tudják elérni a minisztert. Sz. Gáborné nem érti, hogy a miniszter miért fenyegeti feljelentéssel, amikor szerinte sem őt, sem Orendi Mihályt nem csapta be. A nő elmondása szerint a nyilvánosságra került okiratokat még a férje juttatta el a Magyar Nemzethez öngyilkossága előtt. Aztán a Népszava is szolgáltat néhány érdekes információt, hogy örüljön a legostobább Lajos. Azt írják, nem csak a tárcanélküli és édesanyja, hanem a politikus neje is érintett a rejtélyes örökség ügyében. A lap birtokába jutott egy újabb közjegyzői okirat, amelyből kiderül: miután a csengeri hölgy Kósára bízta állítólagos örökségét, hogy vegyen belőle állampapírt, 2013 áprilisában papíron megajándékozta a miniszter feleségét 2 millió 633 ezer 445 euróval, ami az akkori árfolyamon több mint 800 millió forint volt. A megajándékozott politikusfeleség pedig a jelek szerint tudomásul is vette az ajándékozási nyilatkozatot. Ezt követően, szeptemberben született az új dokumentum, amelyben már anyuka szerepel, nem a feleség. Ez annyira szép, hogy abba is hagyom.
Commenter
@karma1: to top it off her husband had already committed suicide...will she too?
karma1
@Commenter: yeah,... It's very intrusive...:o)))) I'm very sorry for her husband,... Poor man,..
Commenter
@karma1: to this corrupt bunch what is a life, any life? But this is by no means their country anyway...
namihami
Ezek az ""prvosi kezelések"" némileg hajaznak számomra a hitleri és a sztálini ideg és elmekezelések módozataira.
Esetleg egy laza lobotómia vagy elektromos kezelés és Lajosunk monden gondja (legalábbis ebben a sz@rkupacban) megoldódott.
Cicamama55
Hát?! Én még azt csodálom, hogy egyáltalán él...
cikicakk55
Talán meg kérne kérni egy Fideszes aktivistát,hogy előkóstolja meg az ételt,amit kap enni ez az asszony.Talán túl "zsenánt" lenne Kósa Úrnak, ha a Hölgy véletlen túl egészséges marad a meghallgatásra. persze,gond egy szál sem,mert ha túl éli a tiszta véletlen gyomormérgezést,még mindig van egy lehetőség.Gyorsan hoznak egy törvényt,hogy mindenki akit szeptember 4-én Zürichből hoztak haza a hatóságok,azok hazudnak,bűnösök és börtönbe velük életfogytiglan. Nem tudom mennyien lehetnek,de a törvény az törvény.Ugye Fideszes törvényalkotók?
babp1982
Na rendelhetik a koporsót ezt is kinyírják! Volt egy cikk valahol, hogy tényleg örökölt a nő , csak most az a bibi, hogy kupakos Lajcsi zsebébe akart pàr száz millát varázsolni és ez kiderült ezèrt most a nőt elássák száz méter mélyre a szó átvitt értelmében és a szó szoros értelmében is! Mert ők mindent megtehetnek csak az a kérdés hogy meddig/:(())
RonaGyuri
@babp1982: hát ez egy jó kérdés, de akkor sem ártana! =))
lópicigáspár
@Commenter: @karma1: Én beszél kicsit mádzsár! :)))))
Commenter
@lópicigáspár: neo-madzsar türk még nem megy?! Ne mááá... :)))
Eladott Ország
@vacsi: A csengeri örökösnőn keresztül akarták a közpénzt lenyúlni, illetve Kupak Lala nevére konvertálni, csak szar került a ventilátorba.
tulipan
Őt is ilyen helyre vitték, mint AMIN egész Amerika RÖGÖG???
www.napi.hu/roviden/?cikkid=10003797
terlasz
Burkolatcsere közben nézhet így ki egy építmény. Az épülő háznál is a végeredmény a lényeg.
namihami
@Commenter: Realitásként és megoldási lehetőségként gondoltam. A Lujót valahogy ki kell húzni a lekvárból.
Semmi szado-mazo nem volt szándékomban.
Commenter
@namihami: komoly probléma az általad javasolt megoldásnál hogy lobotómiát csak azon lehet végezni akinek van homloklebenye. Kupaknak csak kopoltyúja van. A szado-mazot meg bízzuk a sajátjaira mert téved ha azt hiszi, hogy kíméletesek lesznek vele mikor dől a ház.
namihami
@Commenter: Állj!!! Ácsi!!! Én még véletlenül se a Lujóra gondoltam az agy kivágásával kapcsolatban. Neki sose volt, mit vághatnának ki? Én a mamira próbáltam célozni, hogy őt agyatlanítva nem fog emlékezni arra (se), hogy a Lujdzsival valaha az életben találkozott volna.
A Lujót kell bevontatni az árok széléről, a mami csak hótt-tehernek számít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.