Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Ócsán egy férfi többször is a nyílt utcán vetkőzött meztelenre, néha pedig önkielégítést is végzett. Legutóbb egy játszótér közelében videózták le, amint felháborító módon viselkedik.

A Blikk szerint

a férfi évek óta rettegésben tartja az ottani családokat.

Az egyik helyi lakos a lapnak elmondta: áprilisban az ő otthona előtt is megjelent a férfi.

Hétköznap délben vártam a gyermekeimet suli után haza, amikor az ablakból megláttam, hogy egy teljesen meztelen férfi állt a kapunkban, a ház felé nézett, miközben önkielégített. Azonnal kiabálni kezdtem, de nem érdekelte, csinálta tovább.

Végül egy lapáttal kergettem el a házunk elől – folytatta a nő, majd a lapnak hozzátette: az eset után rögtön rendőrt hívott.

Nagyon féltem, hogy a gyerekek bármelyik pillanatban hazaérnek, és meglátják ezt az embert. A házunk szerencsére fel van szerelve kamerával, ami az egész esetet rögzítette.

Az asszony azonnal feljelentést tett, akkor a rendőrség elfogta a szatírt, majd kivizsgálta az ügyet. Júniusban azonban már újra rémisztgette az ócsai lakosokat, legutóbb pár napja, a helyi játszótér közelében.

A rendőrség, miután a „tudomására jutott” a vetkőző fantom újabb ügye, máris lecsapott rá.

Ezt közölték ma reggel a police.hu-n:

A dabasi rendőrök egy 51 éves férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint Ócsán mutogatta magát szeméremsértő módon.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint

az 51 éves férfi 2018. szeptember 3-án, 18 óra körüli időben egy Ócsán lévő játszótér közelében szeméremsértő módon mutogatta magát.

Miután a dabasi rendőrök a cselekményt követő napon tudomást szereztek az esetről, adatgyűjtést végeztek, majd rövid idő alatt azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit még aznap az esti órákban ócsai otthonában elfogtak.

A férfit az előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, s őrizetbe is vették.

Forrás: Blikk, police.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Shikari: Töröld meg a szaros szádat kis homoszexualicus!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Mááá meg megint lebuktál buziqrva.
Clavigo
@Shikari: Kibaszott népszerű vagy te Tölcsérszájú Köpőcsésze...
Aki Én
@Shikari a közkedvelt kretén: :) Nagyon kisebbség vagy lúzer...
Keress más barátokat.
ittott
@Shikari: kaptál faszt a pofádba. hogy bírod ezt a tempót. mindenkinek van egy kedves szava hozzád. szopd le őket. büntiből. az neked örömöt okoz. tedd meg.
Aki Én
@Shikari a valós veszély: Miféle elb@szott fattya jár minden nap házhoz a pofonért? Te beteg állat... Itt senkit nem győzöl meg, mert mindenki intelligensebb és tájékozottabb mint te. Te csak erősíted a tényt, hogy kártékonyak, árulók, balfaszok és buták vagytok.
dr. prédikátor
@Shikari: Pedofilicus homoxexualicus!Ma megint kapod a cumit , szophatsz kedvedre kis ugribugri illiberális majom!!!De nyalhatsz is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.