A nő azt állítja, létezik az örökség, csak érte kell menni.

Kihallgatják Kósa Lajost a csengeri örökösnő ügyében
Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

Kedd este hozták haza a csengeri Sz. Gábornét, aki többek között Kósa Lajost is átverte az állítólagos 1300 milliárdos örökségével. Mivel egészségi állapota csak most tette lehetővé, hogy kihallgassák, szerda este jött új fejlemény az ügyben:

részletes vallomásában továbbra is azt állította, hogy létezik a mesés, mintegy 1300 milliárd forintos örökség, ami őt illeti, úgyhogy nem csapott be senkit, így Kósa Lajost sem

- mondta a nő ügyvédje a zoom.hu-nak.

Helmeczy László tolmácsolásában védence azt állítja, hogy külföldön, banki trezorokban megvan az őt illető örökség, ám jó ideig a végrendelet zárakéka szerint nem tudott hozzájutni, mostanra pedig hiába telt le a végrendeletben szabott határidő, őrizetbe vétele miatt nem tudja felvenni a több milliárd eurónyi vagyont. Ezért is kérte a nyomozókat, kísérjék vissza külföldre, hogy hozzájuthasson a vagyonhoz.

Az ügyvéd szerint a nő, ha kölcsön is kért kisebb-nagyobb összegeket, ezt azért tette, hogy az ügyintézési költségeit fedezze belőlük.

Indítványozzuk Kósa Lajos tanúkénti meghallgatását, egy tanúnak pedig igazmondási kötelezettsége van, szemben egy politikussal

- jelentette ki Helmeczy.

A csengeri asszony bűnügyi őrizetének 72 órás határideje pénteken jár majd le, így aznap délelőtt a nyomozási bírónak döntenie is kell arról, hogy előzetes letartóztatásba kerül-e

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
szegény kicsihuszárt hogy megvezette, kísértésbe vitte ez a velejéig romlott aljas öregasszony. úgy sajnálom szegény kósát mit tehetett volna mást???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@human: Igen, ez a kedvenc érvrendszerem, nem tökéletes a dokráciánk, akkor legyen diktatúra...:)
human
@SystemError: Ezt soha nem értettem egyeseknél. Gondolom az a logikájuk, hogy diktatúrában nem lehet korrupcióról beszélni, mert elvisznek vagy kirúgnak. És ha nincs a szóbeszédben a korrupció akkor úgy érzik nincs és boldogabban élnek.
Zeta
Na kupak találj ki két értelmes mondatot, aztán hallgass. Ne hozd kellemetlen helyzetbe a kihalgatóidat, a felesleges fecsegéssel. Még a végén lebukna!. Azt meg a NER nem hagyhatja!
Yoda69
@Ludmilla: A jogallam itt 2010-ben megszunt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.