Éveken át húzódó jogi procedúra után szerda reggel rendőri jelenlét mellett kilakoltattak egy jelzáloghitel miatt fizetésképtelenné vált négytagú családot Halásztelken. A bajba került adósok – egy kétgyerekes középkorú házaspár tagjai – közül csak az édesanya volt otthon, amikor az ügyben eljáró önálló bírósági végrehajtó becsengetett, hogy intézkedjen az ingatan kiürítéséről. Az asszony férje, aki lakatos, éppen dolgozott, a 13 és 15 éves gyerekek pedig iskolában voltak. Habár a végrehajtó értesítette a családot a kilakoltatásról, az adósok nem készültek fel arra, hogy kiköltözzenek, még a személyes holmijukat sem pakolták össze. Az asszony a 24.hu-nak azt mondta, haladékot remélt, ugyanis szerinte nem értesítették őt időben arról, hogy el kell hagyniuk a lakást. Mint mondta, augusztus közepén kaptak levelet arról, hogy szeptember 5-én utcára teszik őket. Szerinte ez nem elég idő a költözéshez. Találtunk egy albérletet, de oda leghamarabb szeptember végén tudunk beköltözni, mert még

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A fideSS vezette be a deviza alapu hitelezes, beugrattak ra a csaladokat, most pedig elveszik az ingatlanjaikat, amit majd a nemzethy vejko, meg orban jobb keze a penztaroslorinc jo aron ertekesitenek majd.
Undorito mocskos bagazs a fideSS.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
A fideSS vezette be a deviza alapu hitelezes, beugrattak ra a csaladokat, most pedig elveszik az ingatlanjaikat, amit majd a nemzethy vejko, meg orban jobb keze a penztaroslorinc jo aron ertekesitenek majd.
Undorito mocskos bagazs a fideSS.
1magyar
@Yoda69: 2004-ben ki volt kormányon? Csak nem a szocik? Nem volt egyetlen vezető ember akinek lett volna annyi esze, hogy milyen káros a devizahitel és betiltotta volna?
Yoda69
@1magyar: Teny: A deviza alapu hitelezest 2001-ben a fideSS kormany vezette be.
A kerdesedre valaszolva, 2004-ben valoban a szocik voltak kormanyon, csakhogy addigra a ez a fajta hitelezes nagyon kozkedvelte valt. Senki nem lathatta elore a kozelgo valsagot, ami aztan beintett a hiteleseknek.
Aki Én
@1magyar: Azt a részt értem, hogy hibáztatod azokat, akik nem szüntették meg. Azt viszont nem értem, hogy akik kreálták, azokat miért nem.
tudode
Nem volt elég az OTTHONTEREMTÉSI akármi, 10 év múlva az asszonyokat PROSTITUÁLÓ hitelnek is ki tudja hány áldozata lesz, mert NEM JÖTT ÖSSZE a kötelesnek az unoka!
nezelodo
Nahát, ilyen nálunk a családvédelmi akcióterv, ami minden villanyoszlopon ott díszeleg, hirdetve Orbán dicsőségét, hogy még az áramszolgáltató embere sem fér hozzá a vezetékekhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.