Ha készít is videókat a miniszter házi videósa, akkor sem túl hatékony: az elmúlt három hónapban alig jelent meg a miniszterről valami.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: akkor neked biztos nem jön be az ajánlott keverék káslernek és a csutinak is tökéletes azonban! Ezt érdemlik a böriben.
Hellcat
Alig került hivatalba már megy a pénz a haveroknak a semmiért.
Commenter
@papa.49: én imádtam Tolsztoj és Puskin nyelvét, nagyon szeretem az orosz történelmet. Nem sokáig tanulhattam oroszul mert eltörölte valami reform kommunista.Most meg az egyik, ha nem a leghasználhatóbb szláv nyelv.
papa.49
@Commenter: Hát én nem persze az orosz irodalmat én is kedvelem, van sok olyan mű amit kimondottan szeretek újra olvasni, ha most leírom mindjárt én leszek a ,,kommunista bérenc,, de azért is leírom,
,,Az acélt megedzik,,
,,Emberi sors,,
,,Csendes Don,, meg persze még sok csak most ezek jutottak eszembe...
Apám az perfektül megtanult az orosz fogságban annyira, hogy ,,tolmács,, volt meg ,,inzsinyir,,
mert megjavította a táborparancsnok zabrált rádióját !!!
Ez volt a szerencséje, mert mikor tífuszos lett nem lelőtték, hanem feltették egy vonatra, és egy hónap alatt hazaért 40 kilósan egy 180 cm ember, egy liszteszsákból kreált ruhába !!!
Commenter
én leszek a ,,kommunista bérenc,, dehogy! Még@durbincs is látja hogy az én vagyok, méghozzá 1000km-ről rományból, ákcentussal. A kommunistát akinek állítólag bérence vagyok Nyüvesnek hívja. Ennyi.
A katonasors meg nagyon nehéz, és nagyon sok kínnal járt milyen "jó" hogy most már megint hadban állunk, a pitiáner sötét diktatúrákon kívül szinte az egész világgal. Az emberi sors nagyon jó de nekem két kedvencem a Karamazov testvérek meg a Háború és Béke. Vojna nyet. Mir da.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.