Négy óra alatt huszonöt személyt fogtak el a rendőrök Pest megye területén.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Célkörözési Csoportja és a főkapitányság illetékességi területén található tizenhárom rendőrkapitányság közösen bűnügyi és közbiztonsági körözési célú fokozott ellenőrzést tartott 2018. szeptember 5-én 20 óra és 24 óra közötti időben.

Az akció során a rendőrök 24 körözött személyt fogtak el. Közülük 16 főt elfogatóparancs alapján, 2 főt tartózkodási helyének megállapítása céljából, 2 főt eltűnés miatt, 4 személyt pedig szabálysértési elzárás végrehajtása miatt köröztek. További egy személyt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten a rendőrök.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Most csak lenne egy kérdésem,ha valakit eltűnés miatt köröznek../2 fő/ azt miért is kell őrizetbe venni???Jogállamban ez úgy néz ki ,hogy megkérdezik a "körözöttet" hogy akarja-e hogy a családja megtudja hol van...ha nem,a családot csak arról értesítik hogy semmi baja!!!És nem rángatják be megbilincselve a rendőrségre!!!
namihami
@Pálinkás Pál: ""Statuálás, apuka, statuálás.""--A tanú.
És egy kevés statisztikajavítás is. Ha már az eltűnt ribancnak az istenért nem sikeredik a nyomára jutni. Pedig százszámra verik szét a botot a forrónyomokon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.