A Sargentini-jelentés pedig büntetés Magyarország ellen a belbiztonsági főtanácsadó szerint.

Azért nem özönlenek Magyarországon keresztül a migránsok, mert működik az intézményrendszer, a határvédelem – erről beszélt Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán csütörtök esti műsorában annak kapcsán, hogy a kormány a napokban meghosszabbította a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet.

Bakondi szerint azért nincsenek migránsok az országban, mert működik a határvédelem

Bakondi György középen

Fotó: kormany.hu/Botár Gergely

Bakondi György a Sargentini-jelentésről szólva azt mondta: büntetni akarják Magyarországot, mert nem a liberális elképzeléseket követte a migrációs politikában, hanem a lakosság védelmével törődött.

Elindult az európai parlamenti (EP-) választási kampány, a Sargentini-jelentéssel a téves migrációs politikát folytató liberálisok szeretnének eredményeket elérni. A választások fő kérdése a migráció lesz – tette hozzá a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Bakondi György elmondta: a német közszolgálati média számos tényt igyekszik elhallgatni a migrációval kapcsolatban, objektivitása megkérdőjeleződött. Ideig-óráig elfedhetik a valóságot a tömegek elől, de az elmúlt 3 év világossá tette miről is van szó, és ez már a választási eredményeken is jól látszik – hangsúlyozta.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Oszt akkor mi van a mai napon elfogott 31 migránccsal a 34-es úton?
Hír tv, M1 ezt hangoztatja orrba-szájba...
Tehát, megint hazudsz nemzethy trutymó zrt.-s vak-kondi, mint a gazdád.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Azért nincs, mert akik itt vannak azokat is letagadják!!??
karma1
Szerencsetlen f@szkalap! A hatarvedelem a drotkeritesen BELUL van, csak ott tudnak elkapni a betolakodokat, akik az Istennek se akarnak jonni.
Meg egy ekkora diszbarmot!
kereső
@Horizont: hú,de igazat találtál! Alapfeladata!-akkor miről is csacsognak ezek már három éve? Csak a kötelességüket teljesitették, se több se kevesebb!
És igaz ez Európára IS!,mert a külső határok védelme a schengeni csatlakozás óta szintén alapfeladat!-Szerbia,Románia,Ukrajna-ebből kettő nem úniós tagállam,tehát harmadik ország.

Mekkora szájhősök már,feltünteni a kötelességük teljesitését hatalmas nagy tettnek.
Hellcat
Nincs migráncs? Nincs a nagy lófaszt...a temérdek fizetős migráncs ezer számra vásárolja fel az ingatlant Magyarországon.
iluminati
Végre kezdenek az emberek átlátni a dolgokat...igazatok van de ezt már választás előtt látni kellet volna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.