Jövőre megnyílik a Sorsok Háza emlékközpont – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Budapesten pénteken.

Gulyás Gergely: jövőre megnyílik a Sorsok Háza

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija, Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum és a XX. Század Intézet főigazgatója, Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (b-j) a Sorsok Házáról tartott sajtótájékoztatón 2018. szeptember 7-én. Az emlékközpont jövőre megnyílik. MTI Fotó: Mohai Balázs

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@kereső: @Eladott Ország: igen a történelemhamisítás olimpiai bajnoka ismét legyőzi a történelmet! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kripton
A kérdésedre lenne részletes, példákkal alátámasztott válaszom, de a provokatív szóhasználatodért csak a lényeget írom: nyald ki a seggem!
namihami
Erről a képről kimondottan hiányzik a Szakály
Helye lenne a Kancsimarcsi, a Nadragulyás, a történelemalakítóintézeti vezető és a díszzsidó mellett.
Nem lógna le a képről.
CsipkeRózsa
@kripton: Az, hogy rabbivá avatták Köves Slomót, nem jelenti azt is, hogy az ő közössége volna a vezető, hiszen a zsidók kis hányadát képviseli. Az avatástól teljesen független a megalakulásuk. Orbán mint mindenütt megoldotta a zsidóság megosztását is. Orbánnak kötelessége lett volna a nagy, eredeti, a zsidók többségét képviselő vezetőkkel egyeztetnie. Köves Slomónak többszörösen meghálálja Slomó elkötelezettségét, milliárdokkal.
kripton
Zsidó közösségek között nincs olyan, hogy vezető közösség. A Mazsihisz gondolja magát annak, és éppen az a baja, hogy az EMIH és Orbán ezt nem ismerik el.
A rabbivá avatás egy hosszú folyamat vége, és csak azért hivatkoztam annak idejére, hogy azzal igazoljam, nem a Fidesz "találta ki" az EMIH-et, nem ő osztja meg a zsidóságot. A zsidóság az egész világon megosztott (askenazi, szefard, haszid, ortodox neológ) még Izraelben is. Talán ott a legjobban.

És sokunknkak csípi a szemét a Mazsihisz tisztátalan politikai múltja.
simmering73
"Amikor Köves Slomó most elvállalja, hogy az ő kezelésébe kerülve megnyíljon a “Sorsok Háza”, az antiszemita Schmidt Mária antiszemita kiállítása, amely méltó társa a Szabadság téri náci emlékműnek, mely az Orbán-rendszer ideológiai alapjának összegzése, Köves átlépte ezt a határt. A holokausztban leölt magyar zsidók, nők, férfiak, öregek, gyerekek emlékét gyalázza meg, teszi pénzzé. Ezt a gyalázatot már nem lehet a felekezeti rivalizálás, dörgölőzés és képmutatás kategóriájával elintézni. Ez a zsidóság elárulása, meggyalázása, az emberiesség lábbal tiprása. Becstelenség, a zsidóság elleni legaljasabb támadás, náci kollaboráció."
nepszava.us/antiszemitak-es-holokausztrelativizalok-tamogatasaval-koves-slomo-atlepett-egy-hatart/
Lepényleső
A zsidóság mindig is jól tudott kúfárkodni. Mostanság saját magukat adták el,vagy vezetőik
tették ezt velük?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.