A rendőrség péntek délután rendkívüli közleményt adott ki, miszerint a 2013. szeptember 25-én Budapest XXIII. kerület Szigetdűlőben a soroksári futónő sérelmére elkövetett emberölés ügyében a rendőrség szeptember 6-án egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. Az ügy további részleteiről később adnak tájékoztatást.

Új gyanúsított van a meggyilkolt soroksári futónő ügyében

Legutóbb augusztus elején az előző gyanúsítottról derült ki, hogy mégsem az azonosított férfi lehetett a gyilkos, mert nem egyezett a DNS-e nem egyezett a Soroksáron kegyetlenül meggyilkolt nő testén talált anyagmaradványokkal.

Az áldozat öt éve futni indult hazulról, amikor valaki megölte, lemeztelenített holttestére a házuk közelében találtak rá. Még évekkel később is fotókon kereste a rendőrség azokat, akik a környéken felbukkantak, és kamerafelvételeken szerepeltek, ezek között volt egy fotó egy kerékpárosról, akit egy nő felismert. A nő azt állította, egykori élettársa lehetett a tettes, aki a gyilkosság után egy évvel öngyilkos lett, vonat elé vetette magát. Ez nem bizonyult igaznak.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Na és az elkövető meg lesz-e valaha? Valamikor majd,ha valaki magát elszólja? Minden létező eszköz lehetőségével élve ezt a szakavatott hatóság elérni nem tudja? ...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.