A volt kormányfő családja mellre szívta a fideszes politikus nyilatkozatát. A 2013-ban elhunyt Horn Gyula családjának nevében fia válaszolt Deutsch Tamás mai nyilatkozatára. A Fidesz EP-képviselője, egyben a kormány Digitális Jólét Programjáért felelős biztos mai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy Horn Gyula pufajkás múltja ("a saját népére lőtt") sokkal nagyobb erkölcsi kérdéseket vet fel, mint egy, a pedofíliát adott esetben megengedhetőnek tartó bukott amerikai szélsőjobboldali sztárpublicista, akit a kormány által támogatott régiós konferencia nyitóelőadójának hívtak meg.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ez a Deutsch Tamás egy szemét, jellemtelen alak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@nezelodo: kösz nem véletlenül ragadt rá qrvázó qrvapecér név még miniszter korában...az is meg egy ótvar nagy disznóól okádta tahó is.
Commenter
@csipetke: dájcstompi egy már védekezni képtelen emberre, életművére és itt maradt szeretteire lőtt. Te vagy a gyilkos és a gazdád te mocsok szarházi féreg, akik elloptátok a rendszerváltást mert a változás megint túl korán jött. El az ótvar disznómancsaitokkal Nagy Imre szobrától, te aljas, szemét szennyláda!!! Krvaanyád tompika aki a világra szart téged nekünk büntetésül, a rohadt gazdáddal együtt!
Commenter
@durbincs: @durbincs: vigyázzon, most kelt föl a nyüves oszt kéri a kaviárt. Névnapja is van lássáááá: 2018. 09. 10. hétfő
Nikolett, Hunor
köszonccse legalább föl modorkázzon m' me fel is út le is út ha ezt az irodalmi stílust hozza Iti lipsiste a doaga?!
Commenter
@durbincs: Én? Jól érzi magát vagy a Nyüves Nyikoáj üntütt a tejájába kannét meg cukrot Én buta vadok itt maga a góré ebbe a minnyá! kommunyistickij veremben!
Commenter
@durbincs: ha én az, maga is az most mit dicsekszik itt ennek tetves hordának?
kulabombaafityiszre
@silber13: tegnap, 09:03
Biztos utólérte a nyalodát a munkaerőhiány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.