A volt kormányfő családja mellre szívta a fideszes politikus nyilatkozatát. A 2013-ban elhunyt Horn Gyula családjának nevében fia válaszolt Deutsch Tamás mai nyilatkozatára. A Fidesz EP-képviselője, egyben a kormány Digitális Jólét Programjáért felelős biztos mai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy Horn Gyula pufajkás múltja ("a saját népére lőtt") sokkal nagyobb erkölcsi kérdéseket vet fel, mint egy, a pedofíliát adott esetben megengedhetőnek tartó bukott amerikai szélsőjobboldali sztárpublicista, akit a kormány által támogatott régiós konferencia nyitóelőadójának hívtak meg.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ez a Deutsch Tamás egy szemét, jellemtelen alak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ez a Deutsch Tamás egy szemét, jellemtelen alak!
simmering73
Nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítani egy szétdrogozott, szétivott, kiaf@szom tompika vergődésének. Szerintem már a fideszen belül is leírták ezt az ótvart.
Commenter
@simmering73: csak ennyit: Kár volt a néhai külügyminiszter és későbbi miniszterelnök úrnak Dr Horn Gyulának személyesen kimennie Prágába hogy kivakarja ezt a retket a rácsok mögül azért mert részegen és belőve randalírozott tüntetés címén. Garázda, ősprimitív vadállat a nagyon tompika.
Sámannus
Ne húzzuk olyan sokáig vele az időt, elég Tompikának egyetlen femto szekundum, máris túltárgyaltuk. Csak annyit jegyezzünk még meg, hogy sokáig kell még ezek után a szart takarítani.
Commenter
@CsipkeRózsa: örülök, hogy a Tiéd a legnépszerűbb hozzászólás tudom hogy tiszteled a sértettet.
Commenter
@Horizont: a cipőjét sem köthetnék meg az ajtót sem nyithatnák ki előtte.
bencemacska
@Horizont: @Commenter: Megelőztetek, de akkor is leírom:
D. tompi nem ér annyit, mint a H.GY körme alatti piszok!
Commenter
@Horizont: Már akkora a pofájuk, mint az osztrák magyar monarchia.
Jozefina
Deutsch a bunkóságát most sem tagadta meg!!! Egy féreg a nemzet testében!!!
bencemacska
@Commenter: Éppen most osztja az észt a kokain huszár az ATV-n!!!
Commenter
@bencemacska: hogy adagolná túl magát 1x ...
Csizmás Kond
...amúgy maga Gyulabá vallotta be, hogy pufajkás volt...ja azt nem hogy lőtt...
tudode
Az egész GALERI nem marad a bőrében.
.
Nem tanulták meg sem az óvodában, sem a szüleiktől, hogy HALOTTRÓL "csak" jót vagy semmit!
.
Miért is? Azért, mert Horn Gyula miniszterelnök, miután megadta a "falUsi gyereknek" a NARANCSOS BUKTÁT, jogszabályt hozatott, már ami az ALKOTMÁNYOZÁST illeti 4/5-re!
.
És mit tettek EZEK, a 2/3-uk birtokában, emlékeim szerint, az ALKOTMÁNYBÍRÓK létszámának bővítéséről szóló SALÁTATÖRVÉNYBE becsempészték, ill. megváltoztatták +Horn Gyula 4/5-ös ALKOTMÁNYOZÁSI jogszabályát 2/3-ra.
.
Kronológikusan:
.
-----Elkúrták az alkotmányozást
.
zuzda.blog.hu/2011/03/09/elkurtak_az_alkotmanyozast
.
""""A Horn kormánynak is megvolt a "kétharmados felhatalmazása", de önkorlátozó módon nem élt vele, hanem négyötödhöz kötötte az alkotmányozást. Érdekes módon, ezzel egyetértettek az akkori ellenzéki pártok, például a Fidesz és a KDNP. Orbán Viktor sem tiltakozott, hogy kedves Horn Gyula, kétharmados felhatalmazásod van, kutya kötelességed alkotmányt elfogadni, akkor is, ha mi nem értünk vele egyet. Na ezt a korlátot törölték el, hogy lényegében egyetlen politikai erő, minden kompromisszum és egyeztetés nélkül, egymaga dönthessen.

Arra sem árt újfent emlékeztetni, hogy bár ezt folyamatosan ködösítik, a kétharmad az csak a parlamenti mandátumok kétharmada, ami jórészt a torzító választási rendszernek köszönhető. 52,7 % szavazott a Fideszre. Ez pedig alig több mint egyharmada a szavazásra jogosultaknak"". """"
.
-------Melynek következtében, többek között is:.
www.google.hu/search?q=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=az+&aqs=chrome.5.0j69i57j69i60j69i61l2j69i59.5328j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Amelyre a Gorbán és tsai HONFOGLALÁSÁN kívül nem volt példa:
.
www.google.hu/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Ma&aqs=chrome.0.69i59j69i60j69i57j69i61j69i60j69i59.3838j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------------
.
SOKK a duma...
Commenter
@Csizmás Kond: orbán meg KISZ-es és ügynök volt, A KISZT bevallotta a másikat nem.és ő lőtt: a demokráciára, a szabad választásokra,az alkotmányra, a médiára stb...
Csizmás Kond
@Commenter: ...vegyél be valami nyugtatót és feküdj le...
Commenter
@Csizmás Kond: téves lájk. Akinek itt nagyon elgurult a gyógyszere az az ov kormány szólj nekik hogy szedjék össze, és vegyék be,
Csizmás Kond
@Commenter: ...nem tudom milyen lehet amikor mindenről ugyanaz ugrik be valakinek...de szerintem nagyon szar...
tudode
@tudode: .
Befejezés karakterhiány miatt_
.
SOKK a duma, és KRIMIBE ILLŐ minden tettük, mert a PÁRT ALAPTÖRVÉNYÜKBEN egyetlen egy alapjogot SEM TARTJÁK TISZTELETBEN!!!???
.
Nevezetesen, ha nem is szó szerint:
.
Az ÉLETHEZ, és az EMBERI MÉLTÓSÁGHOZ VALÓ jogot az állandó, az útjukban állók KARAKTER GYILKOLÁSÁVAL!
.
Halálbüntetés helyett dutyi, vezetőszár úgy, hogy 1500 körüli meghurcoltakból EGY KÉZEN MEGSZÁMOLHATÓ "vitatható" kapás!..
Commenter
@Horizont: Züllött kiélt feje van. A minimálisan elvárhatót sem teszi meg, de a pénzt felveszi a nulla munkáért...Nem tetű. Inkább csúszó-mászó...
kisrigó
Csak hozta a formáját, sunyin lapított, mert ha ellene szavaz, mint a bátor kismalac, ott esetleg magyarázatot kellene adni. Valószínűleg nem mikrofon állványok kérdeznék!
papa.49
Tompika, ha csöndbe maradsz nem pofázol ,,okosabbnak tűnnél,, de így csak egy görény vagy!!!
Commenter
@papa.49: ne bántsd ezt a szép és okos embert :)
division
Mondjuk elég érdekes volt maga az összehasonlítás Tomika által, hiszen a pedofília a legszörnyűbb bűn szerintem ami létezik, viszont abban igaza volt hogy Horn pufajkás múltja sem éppen szívmelengető. Talán másként kellett volna fogalmaznia.
Commenter
Szép? Mint tudjuk a szépség mindenkinek más, és szép az, ami érdek nélkül tetszik.
Tepsi száj, baltaarc, kidülledő szemek,loboncos haj ez neked szép?
Azóta nagyot fordult a világ tompika a fasorban sincs:
velvet.hu/gumicukor/2018/03/09/ki_a_legszexibb_magyar_politikus/
érdemes elolvasni azt amit orbánról mondanak a nők :D
tulipan
@Commenter: Szép: EZ?? Valamikor, amikor még ne itta el az eszét
tulipan
@durbincs: Pálya? A Tied? Ez! Tátogó narancsos seggnyaló Sügér!
Commenter
@Horizont: Wittner csak egy bableveses álforradalmár volt. A pufajkázást gyűlöltem. Ne felejtsük el hogy a barrikád mindkét oldalán voltak áldozatok. Horn Gyula a testvérét vesztette el soha nem tudta ezt feldolgozni, de váltott amikor felismerte a változást és a 20 század egyik legjobb külügyminisztere lett. Ismerték és elismerték világszerte. Undorítónak tartottam, hogy amikor már nagyon beteg volt és kórházban ápolták, gci orbán minden évben karácsonyi üdvözlőlapot küldött neki, majd ezt a tényt megjelentette a bulvárban. Remélem neki is minél előbb boldog karácsonya lesz. Tajparaszt, hogy lehet még mindig hatalmon. Nagyon jó lenne ha kitennék a Horn szobor elé és térden csúszva kérne bocsánatot ő is és tompika gyökérke is. Aztán...a többit a fantáziádra bízom :) Ne kíméld! Ha én ifj. Horn Gyula és Horn Anna helyében lennék máris egy rágalmazási pert indítanék ugyanis NINCS bizonyíték hogy Horn Gyula bárkire is lőtt volna...A másik oldalon állt akkor valóban, na és?
Commenter
@tulipan: Egyet nem értek. Sztem ronda volt mindig ld. alább.
kereső
Kedves cikkiró! Horn Gyula családja NEM!-"A volt kormányfő családja mellre szívta a fideszes politikus nyilatkozatát.",-hanem joogosan háborodott fel a fidesz egykor volt "szépfiújának" legújabb aljas agymenésén.
Commenter
@Horizont ezt mondjad a néhai antallnak, hogy rohadna meg. Nála volt a lista és csak egy valakinek adhatta oda orbánnak!
Commenter
@kereső: köszönöm szépen Horn Gyula és családja nevében is, kereső :)
kereső
@Commenter: 07:48, és remélhetőleg ezek a "percemberkék" CSAK! széljegyek lesznek Magyarország legújabb történelmének lapjain, mig Horn Gyuláról igenis meg fognak emlékezni,mint olyan politikusról-aki túl tudott lépni a "saját árnyékán" felismerve az ország valódi érdekeit!-és ennek szellemében cselekedett .
Commenter
@kereső: Horn Gyula perfekt beszélt oroszul, bolgárul és angolul is jól:
Itt épp a bolgároknak nyilatkozik elmondhatná bolgárul is, de inkább tolmácsot kért ahogy a diplomácia protokoll azt megkívánja:
www.youtube.com/watch?v=jArs0nekWYk
Commenter
@durbincs: milyen sört küdött maga ide a verembe?! A nyüves hozzávágta a falhoz. Heinekent iszik, nem csikksört.Meg mi az isten haragját tett bele Ginát, speedet vagy mit, mert ez az istenverte kizárólag csak methadone-t tol már évek óta. Hülye klónja nem tud lejönni a szerrűl itt a verembe...
kereső
@durbincs: dugulj el! és ha kérhetném hanyagolj!
Commenter
@durbincs: nézze meg, vazze hogy milyen itt 1000km-re a verembe.Kűdhetne akár felmentő sereget is, de magának csak pizzái vannak...kávé nincs esetleg, a nyüvesnek ne lkuggyon semmtcse mert bunkó mint mindig éppen cirokot eszik itt a romény verembe de tegnap is csinálta a feszkót: nézze csak:
www.youtube.com/watch?v=_G6ezTNJsSs
Undorító, bunkó modortalan alak. De azé köszönnyük a pizzát!
tulipan
@durbincs: Érdekes ez az ákcentus-mániád! Elárulod, hogy mely földrészhez hasonlítod,, Te NARANCSOS seggnyaló sügér??? Legalább egyszer valami értelmesebbet is TÁOGNÁL...!
tulipan
@durbincs: Hűűűű, szóval Te már fonnyadsz? Akkor, könnyebben bekapnak a cápák!
tulipan
@tulipan: : AHA, vagy úúúgy! Szóval Te már fonnyadsz? Akkor, könnyebben SZÉTTÉPNEK a cápák! AZ a pindurka narancsszaros agyacskád, azért remélem megmarad még a éhes cápáknak!!!
tulipan
@durbincs: : : AHA, vagy úúúgy! Szóval Te már fonnyadsz? Akkor, könnyebben SZÉTTÉPNEK a cápák! AZ a pindurka narancsszaros agyacskád, azért remélem megmarad még a éhes cápáknak!!!
Láthatóan még nem foglalnak le eléggé a társaid és az ÉHES cápák, nyugi jönnek hamarosan! !
Jozefina
Deutsch Tamás inkább arról beszélhetne, hogy a fidesz-kdnp-ben kik voltak besúgók, ügynökök??? Erről miért hallgat??? Miattuk nem lehet nyilvános az ügynöklista, mert valószínűleg védik az övéiket, hogy ne derüljönki a moszkos multjuk!!!
tulipan
@durbincs: Látod?? Mit látsz? Tudtommal a Sügéreknek nem túl jó a látásuk! Tátogj csak nyugodtan, bár igaz, lehet hogy HITHŰ narancsosként sietsz a templomba, gyakorolni a 10 Parancsoltot !! :)
tulipan
@Jozefina: NA JA, erről hallgat a drogos !
Commenter
@kereső: Horn Gyuláról igenis meg fognak emlékezni,mint olyan politikusról-aki túl tudott lépni a "saját árnyékán" felismerve az ország valódi érdekeit!-és ennek szellemében cselekedett Ámen de erre nem volt elég 30 év sem... :( még mindig pufajkásozunk.
bencemacska
@Commenter: tegnap, 20:41
És most nem Putyin megbízásából bomlasztja az EU-t?
dr. prédikátor
@Commenter: Ha a tompaeszű kijafaszom drogos tompiról is ilyen nekrológ jelenik meg akkor ugathatna ez a nemzethy kiherélt csődör!!!No meg úgy e a mi nemzethy zselés kakadú bunkó külügyérünk!!!
bencemacska
@division: tegnap, 22:59
Talán ezért kellene meggondolni Nagy Imre szobrának áthelyezését az elítélői és kivégzői szobrai közé!
bencemacska
@Horizont: ma, 10:18
Nekem is ez a mániám!
/Mármint :"Tuti, hogy te a ..."/-:(((((
anima
@dr. prédikátor: "nemzethy zselés"? Ez nagyon komoly!
bencemacska
Én azt vettem észre, hogy sokkal többet tud olyan dolgokról, amik a Propin ott vannak, de nem nyilvánosak!
Commenter
@bencemacska: még ha így is van még szövetségesekkel is kevés ő ehhez, remélem.De majd kiderül.
Commenter
@dr. prédikátor: meg ha még életében utcát neveznek el róla:
www.meinestadt.de/wertheim/stadtplan/strasse/gyula-horn-str.
majd akkor pufikabátozhat ez qrvapecér...
anima
Mi a faszt csinál Dajcs Tamás hétfőtől péntekig a munkaideje alatt?
Én a semmire tippelek.
És egy ilyen sehonnai bitang kókler a fidesz egyik megmondóembere.
Hogy emellett erkölcsileg egy hulladék, és kábszeres nagyivó, az csak hab a fideszes bullshit-tortán.
dr. prédikátor
@durbincs: Homo pedofilikcus!!!Már megint, mint mindíg most is szívatnak???Derékba kaptad a faszt mi???te anyabaszó ,anyaszomorító kis köcsög buzeráns!!!
Commenter
@kereső: ha nem lesznek percemberkék pillanatok alatt akkor mi és az ország ahogy azt korábban ismertük is történelem lesz.
Commenter
@bencemacska: De, mert Putyin megmondta hogy bánja már hogy a SZU felbomlott...
Commenter
@tulipan: Valamikor, amikor még ne itta el az eszét szerintem meg ronda volt mindig kivul belul...
Commenter
@Commenter: @kereső: és így nyilatkozik, beszél és tárgyal tompika gazdája:

www.youtube.com/watch?v=_fJvbJbmXbY
Commenter
@CsipkeRózsa: igaz, Dájcstompika maximum csak a fejét veri a falba, míg Horn Gyula és Németh Miklós egy olyan embertelen kőmonstrum lebontásához járultak hozzá mint amilyen a Berlini Fal volt, Nézd csak a fal lebomlásának 25, évfordulóját hogy ünnepelte Angela Merkel is:
www.youtube.com/watch?v=3toiPAt--t8
Commenter
@Shikari: a lájkot azért mert én elhiszem hogy te őszintén így vélekedsz róla és szerintem ezt jogod van elmondani vagy leírni, Ahány ember, annyi vélemény.Köszönöm, hogy hozzászóltál a topichoz amit én küldtem be. Szép napot, jó kommentelést.
Dr plágium
Horn Gyula sok kitüntetést kapott (sajnos nem idehaza), utcát neveztek el róla, emléktáblába vésték a nevét.Történelmi tetteinek jelentőségét nem lehet vitatni.
DT pedig nem hazudtolja meg magát, mindig is egy tahó volt. Nem is értem hogyan tudták megválasztani. Lehet hogy fűvel kampányolt?
silber13
@Commenter: Őszint szó?? Ettől a homo unius libri-től??:)) Ne röhögtess már!
Commenter
@durbincs: na látja! Tökéletes utánzás. A Nyüves Nyikoláj is pont így beszél itt lenn a romány veremben, csak ü rományul. Iti lipsiste a doaga na ez ő...
Commenter
@durbincs: meg mindig ezt is mondja még a nyüves: Hai, plimbă ursu nem tom mié' mer má kitettük azerdőbe, csak elfogyott a medve táp, majd küggyon má' ha ráér mer leégtünk anyagilag Multumesc!
Commenter
@silber13: de pont röhögtetni akartalak :)))
tulipan
@durbincs: Mi van, Te narancsos seggnyaló köcsös Sügér? Nem száradtál még ki elégge a napon?? Na,akkor hamarosan bekövetkezik! :)
tulipan
@Commenter: Ez a narancsos seggnyaló köcsös Sügér, honnan a pokolból képes ennyi marhaságot összegereblyézni?? A hülyeség és a semmitmondás orbáni művésze!!! :)
tulipan
Ludas Matyi
Hat igen. Sorry, tudom, hogy ez nem ide tartozik, de csak ugy fel füllel emlitenem meg. A 60-as evek gyereke vagyok. Bejartam az USA-t, Canadat, Angliat, Nemetorszagot eltem kint 40 evet.
Mivel belefaradtam a hajtasba, gondoltam az utolso 30 evemet nyugodtan fogom a szülöföldemen Magyarorszagon leelni. Hat ecsem. 1 eve vagyok itt, de pakolok es vissza megyek akarhova is nyugatra. 1 even belül többet hazudtak nekem itt, többször csaptak, többször loptak meg mint a 40 ev alatt nyugaton. Nem hogy fejlödött az orszag a 60-as evekhez viszonyitva, de nem latok külömbseget a magyarok, romanok es az arabok, törökök között egy hajszalnyit sem. Ugyan az a beallitottsag, ugyan az megbizhatatlansag, ugyan az a trehanysag. Sem közlekedesi, sem eletviteli fegyelem. Null. Tudja az Orban elvtars ,hogy mit csinal. Tudja az Orban elvtars, hogy a magyarok 99 %-a birka es ugy is kell banni velük. Ha levaltjak, vagy Sem 4 ev, vagy 5 ev mulva ,szarik bele. Mig ti eheztek, lerongyolodtok addig ö röhög rajtatok es mint többszörös EUR milliomos elvezi a hatralevö eveit. Igazan sajnalom, hogy a magyarok nem elöre hanem vissza fele hanyatlottak. Szegyen!!
kereső
@Commenter: 20:33 " S a sirt,hol nemzet süllyed el,népek veszik körül, s az emberek szemében gyászkönny ül"
Commenter
@kereső: Isten nyugtassa Horn Gyulát. Bár ha szerintem látja egy másik dimenzióból hogy itt mi történik forog a sírjában. Az ő európai léptékű életművét is sárba tiporták és még köpnek is rá az ilyen dajcskiaqrvaanyádkijjafaxom vagy tompikák. :(((
Commenter
@tulipan: narancslén és narancshéjon él? KI az a Nyüves (herélt)szerinted?!
silber13
@tulipan: Ne csodálkozz, hosszú hónapok óta ezeket ismételgeti. Önálló gondolata nincs, mert iszonytosan buta, hiába próbálkozik több névvel kapargálni.
Commenter
@Shikari: Köszönöm, hogy felhomályosítottál. Most hullt le a hályog a szememről. További szép napot!
tulipan
@kereső: Áh,ez még annál is AGYATLANABB!!
tulipan
@Commenter: Ábrándozik, a hülye Shikari, padig a hájpapcni segg, amit nyaldos, éppen nagy bajban van!! :)
Eladott Ország
Egy olyan emberről van szó, aki világ életében a köz pénzéből kapta a fizetését, aki soha életében, egyetlen egy percig nem végzett érdemi munkát, soha, semmit nem tett le az asztalra az extra fizetéséért, de mindig is a sajátjának érezte a köz vagyonát. És aki úgy érzi, hogy jogában áll belerúgni a tulajdon honfitársaiba, amennyiben azok nem az ő nyájához tartoznak, ráadásul egy drogos szarházi.
i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/gjnkfzcvo21xefsmdzfy.gif
img.444.hu/tomi_izzad-animated.gif
CsipkeRózsa
@tulipan: Nem is gondoltam végig, a legtöbbjük az.
kulabombaafityiszre
Érdekesek egyes hozzászólók.Ideröfög durbincs,eltünik és hipp-hopp megjelenik shikari.
Vagy műszakváltás,vagy egy a kettő.
vladimir putin
@Shikari: a szókincsbővítés nem lenne rossz annak érdekében, hogy jobban tudd védeni a magyarságot.

Például:

"A szalmakalapos keresztény öregisten basszon szájba, te büdös sorosista liberális hőerőműtulajdonos geci!"

Ezt szeretnénk látni.
(NER)
Commenter
@durbincs: maga is pihennyen, ne gomdolázzon ?
tulipan
@Commenter: Egy Sügér? Mivel gondolkozzon???
Commenter
@tulipan: azért le a kalappal, mert ami kicsi van neki, azt használja úgy ahogy tudja. Kósához és orbángecihez képest durbincs egy Einstein.. :DDDD
tulipan
@Commenter: Einsteint, talán nem kéen béntani"...! :DD
tulipan
@tulipan: Ism.
Einsteint, talán nem kéne "bántani"...! :DD
csipetke
Dajcstompi egy narkós tapló.Ennyi.És hogy Horn a saját népére lőtt?Dajcstompi főnöke pedig évek óta hagyja meghalni az embereket a minősíthetetlen egészségügyben.Mi a különbség?
papa.49
@tulipan: Főleg hogy csak farokból áll )))))))))))
Commenter
@Shikari: mivel a szurikáta ügy kapcsán beszélgettünk és jót, olvasd el ezt is mert látom hogy szanszkritül a neved vadászt jelent. Ha fordítói segítség kell akkor a google a barátod:
www.aftonbladet.se/nyheter/a/l1lB6k/niklas-om-ungerska-jakten-var-min-ren
Commenter
@tulipan: oké bocsika, most esett le fáradok már durbincs nem küldött kávét a Nyüves Nyikoláj meg egy lusta dög nem megy sehova :( Akkor se ha azt mondom neki hogy paslí...na mindegy,
Kookas
@tulipan: mivel mivel hát a farkával mint a dajcs.
silber13
@kulabombaafityiszre: Hát ezt mondom régóta én is!Ez a két ideböfögő ugyanaz a személy!
dr. prédikátor
@silber13: Egyértelmű hogy ugyan az! Korábban már egyszer beírtam!!!
nezelodo
@Commenter: Akkor nem azért húztak zacskót a fejére a rendőrök egyszer amikor menekítették valami züllött helyről, hogy ne lássa a publikum, hova járnak a keresztény vezetőik, hanem azért, mert elborzadtak a fizimiskájától?
bencemacska
@Commenter: szeptember 8, 08:19
Kifelejtetted a szerbet, miután volt Belgrádban is nagykövet.
Off. : Mikor már súlyos beteg volt, egy időben csak szerbül beszélt, és teljesen hibátlanul!
Commenter
@bencemacska: én nem hallottam szláv nyelven beszélni de híres NATO-s felszólalását angolul hallottam és abban sem volt kivetnivaló. Bár én tudnék úgy oroszul ahogy ő tudott angolul de az egész orosz tanítást a közhangulat miatt Németh Miklós eltöröltette. Illetve fakultatív lett. Bolgár nagykövet is volt Horn Gyula, évekig éltek Szófiában. Talán ő volt az első magyar politikus akiről könyv jelent meg még életében, ez nem a Cölöpök, ennek az volt a címe hogy Horn Gyula abban megszólaltak a gyerekei is, innen tudom a nevüket. Egyik kedvenc könyvem volt sajnos kölcsönadtam és soha többet nem kaptam vissza. :( Itt az ideje, hogy majd valamikor újra kiadják, mondjuk Wass, Nyírő vagy Tormay helyett. :(((
Commenter
@durbincs: ne parázz már durbincs. Mardekár Malazárnak vége. És ne rohanj mert a nyüves nyikoláj végül mégis hozott kávét. Igaz hogy öt napos és erjedt benne a tej, de mégis kéve, izé...öööö...caffé latte. Vagy inkább chai latte.
Commenter
@tulipan: köszike. A nyüves vezetéknevet durbincs ragasztotta rá, mert összetörte a kedvenc teáscsészéjét. Falhoz vágta dühében pedig aznap festettünk ki. Amúgy a becsületes neve Nyikoláj Andrejevics Nemecskij.
Commenter
@nezelodo: na erről meg én maradtam le. Mi volt?
Commenter
@nezelodo: kösz nem véletlenül ragadt rá qrvázó qrvapecér név még miniszter korában...az is meg egy ótvar nagy disznóól okádta tahó is.
Commenter
@csipetke: dájcstompi egy már védekezni képtelen emberre, életművére és itt maradt szeretteire lőtt. Te vagy a gyilkos és a gazdád te mocsok szarházi féreg, akik elloptátok a rendszerváltást mert a változás megint túl korán jött. El az ótvar disznómancsaitokkal Nagy Imre szobrától, te aljas, szemét szennyláda!!! Krvaanyád tompika aki a világra szart téged nekünk büntetésül, a rohadt gazdáddal együtt!
Commenter
@durbincs: @durbincs: vigyázzon, most kelt föl a nyüves oszt kéri a kaviárt. Névnapja is van lássáááá: 2018. 09. 10. hétfő
Nikolett, Hunor
köszonccse legalább föl modorkázzon m' me fel is út le is út ha ezt az irodalmi stílust hozza Iti lipsiste a doaga?!
Commenter
@durbincs: Én? Jól érzi magát vagy a Nyüves Nyikoáj üntütt a tejájába kannét meg cukrot Én buta vadok itt maga a góré ebbe a minnyá! kommunyistickij veremben!
Commenter
@durbincs: ha én az, maga is az most mit dicsekszik itt ennek tetves hordának?
kulabombaafityiszre
@silber13: tegnap, 09:03
Biztos utólérte a nyalodát a munkaerőhiány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.