Hadházy Ákos, volt LMP-s politikus 11 éves fia egy állami fenntartású, Klebelsberg központos iskolába jár, németes osztályba. Hétfőnként 8 órája van. „8 óra !!! Az én fiam nem magániskolába jár, hanem az egyik városi iskolába, ötödik osztály, általános, 11 éves kisgyerek. Hétfőre 8 (nyolc) órát dobott neki az órarend” – háborog a Facebookon a volt LMP-s politikus.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Orbán minisztere és kásler unokái bezzeg méreg drága magán iskolákba járnak, ahol a keresztény hovatartozást nem biztod, hogy órarendként szerepel!!!??? Tetves alakok!!??
Commenter
@Jozefina: ráadásul Hadházy Ákost a kampány alatt úgy akarták lejáratni hogy ellopták a táskáját a magánirataival, majd kiszivárogtattak híreket a bulvárnak. A gond csak az volt hogy Hadházy nem közpénzből hanem saját zsebből fizette a pilótaképzés árát.Remélem egyszer a kormánytagok gyerekei is megismerhetik majd az állami iskolában való tanulást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.