Sok napsütésre, kevés gomolyfelhőre számíthatunk. 

Délelőttig a Dunántúlon, délután, estefelé az ország északkeleti harmadában lesznek erősen felhős területek, máshol napos időre számíthatunk kevés gomolyfelhővel.

Kezdődik az indián nyár

Helyenként, elsősorban északkeleten valószínű záporeső, esetleg zivatar is kialakulhat. Megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon és a Nyírségben néhol megerősödik az északi, északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között várható.

Késő estére 14, 22 fok közé hűl le a levegő.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(met.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Ludas Matyi
Hat igen. Sorry, tudom, hogy ez nem ide tartozik, de csak ugy fel füllel emlitenem meg. A 60-as evek gyereke vagyok. Bejartam az USA-t, Canadat, Angliat, Nemetorszagot eltem kint 40 evet.
Mivel belefaradtam a hajtasba, gondoltam az utolso 30 evemet nyugodtan fogom a szülöföldemen Magyarorszagon leelni. Hat ecsem. 1 eve vagyok itt, de pakolok es vissza megyek akarhova is nyugatra. 1 even belül többet hazudtak nekem itt, többször csaptak, többször loptak meg mint a 40 ev alatt nyugaton. Nem hogy fejlödött az orszag a 60-as evekhez viszonyitva, de nem latok külömbseget a magyarok, romanok es az arabok, törökök között egy hajszalnyit sem. Ugyan az a beallitottsag, ugyan az megbizhatatlansag, ugyan az a trehanysag. Sem közlekedesi, sem eletviteli fegyelem. Null. Tudja az Orban elvtars ,hogy mit csinal. Tudja az Orban elvtars, hogy a magyarok 99 %-a birka es ugy is kell banni velük. Ha levaltjak, vagy Sem 4 ev, vagy 5 ev mulva ,szarik bele. Mig ti eheztek, lerongyolodtok addig ö röhög rajtatok es mint többszörös EUR milliomos elvezi a hatralevö eveit. Igazan sajnalom, hogy a magyarok nem elöre hanem vissza fele hanyatlottak. Szegyen!!
simmering73
A met.hu is átment bulvárba? Pontosítsunk:
A jellemzően szeptember végén, október első felében kialakuló szélcsendes, hajnalonként hideg, párás, délutánonként többnyire derült vagy napos, kellemes hőmérsékletű, nyugodt időjárású napokat nevezzük indián nyárnak vagy vénasszonyok nyarának.
Az előrejelzések alapján se nem lesznek hideg, párás hajnalok és a nappali hőmérséklet se lesz kellemes a maga 30 vagy afölötti hőmérsékletével. Mondjunk inkább globálisan felmelegedett nyárutót.
Rockxy
@simmering73: Helyes, én is úgy tudom, hogy az öreghölgyek októberben tüzesednek be.
Ez most még a nyár vége, de ha a hőmérőt nézzük, a naptárt meg nem, akkor sima nyár van, strand idő.
Az indián nyár meg valami olyasmi, mint a valentinnap.
Importáru.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.