Információnk szerint a Rába Hotel valamennyi pincére felmondott a közelmúltban, ezért nem is fogad most külsős vendégeket a szálloda földszintjén működő Belga söröző. A hotel szállóvendégeit ki tudják szolgálni – beugró emberekkel – írja cikkében a Kisalföld.

Győrben régóta probléma, hogy se pincérből se szakácsból nincs elég. Ezen különösen sokat ront, hogy a határ túloldalán kétszer ennyi pénzt lehet ugyanezért a munkáért kapni.

Egy győri hotel összes pincére felmondott

A lap megkereste a hotel vezetőjét, Bánhegyi Balázst: A hazánkban tapasztalható munkaerőhiány a turizmus-vendéglátás területén kifejezetten érezteti hatását, de mindezt felismerve a Danubius Hotels Group számos intézkedést vezetett be, hogy szállodái vonzó munkahellyé váljanak. Egyre színesebb juttatási csomaggal igyekszünk vonzóvá tenni a nyitott pozíciókat, illetve hozzájárulni a meglévő munkaerő megtartásához.

Bizakodók vagyunk, terveink szerint két héten belül már biztosan új csapattal folytathatjuk a mindennapokat

– mondta a lapnak a hotel vezetője.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Kisalföld)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kolnidre
Majd Novák Katalin megmondja mi a megoldás.
kolnidre
Majd Novák Katalin megmondja mi a megoldás.
szep napot
Fizess tobbet.A bevetelekhez kepest vilagszerte mindenut szarul fizetik meg a szallodai alkalmazottakat. Nyugaton ott a csapati, neger, kelet-europai aki minimalert rohangal a tanyerokkal Magyarorszagon (szerencsere) nincs igy.
Edmond Dantes
Valószínű úgy kezdődött,hogy elment Ausztriába szakács.Azóta beugró szakács főz,a kaja szar,a vendégek elmaradtak,nincs bevétel,a pincérek nem keresnek.Ők is mennek a szakács után.A hotel vezetője Bánhegyi Balázs viszont az istenért nem akar elmenni.
vadsanca
M.o-n is EU-s árak vannak, sőt egyes helyeken még túl is haladjuk. Kérdem én. Akkor miért is mennek az emberek Európápa? Miért kell ennyire hülyének nézni a magyar melóst? Pedig már az adó-csökkentések idejét éljük. Vagy talán mégsem? Mert akkor lehet menni a munkaadóknak Vikihez panaszra! Vagy kevesebbet kell zsebre tenni!
Rockxy
Természetesen a zorbán miatt mondtak fel.
De putin is közrejátszott az álnok hekkeléseivel.
A trampliról nem is szólva, ő a főbűnös, mert kevés bombát dobatott Szíriára.
Sargentini már várja a pincéreket, de lehet hogy nem fognak neki tetszeni a színük miatt.
Borsodi
Már Romániába is menekülünk dolgozni Viktornak köszönhetjük.Egyre jobban élünk,ha nem halunk éhen.
www.youtube.com/watch?v=-NPKw__qQo0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.