A bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szombaton a Somogy megyei Kötcsén, a Polgári Piknik elnevezésű találkozó előtt újságíróknak.

Rogán: a bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen
Fotó: MTI

Rogán Antal közölte: a találkozón Orbán Viktor miniszterelnök arról beszél majd, hogy az elkövetkező időszak legfontosabb eseménye a 2019-es európai parlamenti választás lesz Európában, amelynek témája a bevándorlás.

A bevándorlás demokráciadeficitet idézett elő Európában. Az EP és az Európai Bizottság többsége ugyanis bevándorláspárti, az európai emberek ellenben egyre nagyobb mértékben elutasítják a bevándorlást, és úgy tűnik, ezt az EP többsége nem hajlandó tudomásul venni

- mondta.

"Olyan új EP-re és bizottságra van szükség, amelyben nincsenek többségben a bevándorláspárti politikusok, és ezzel helyreáll a rend" – fogalmazott.

Hozzátette: az EP bevándorláspárti többsége nem hajlandó tudomásul venni az emberek véleményét, és nem fog engedni a következő hónapokban sem.

Ez a bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen, erről szól a Sargentini-jelentés

- mondta Rogán Antal.

A jogállamiság magyarországi helyzetéről szóló dokumentum keddi brüsszeli tárgyalásáról a miniszter kifejtette: mindegy milyen döntés születik az EP-ben, mert a bevándorláspárti többségnek a véleménye egyre kevésbé számít.

Az számít, hogy a 2019. májusi EP-választáson mit fognak mondani az emberek – húzta alá.

Rogán Antal szerint az EP-ben a "banánköztársaságokra jellemző" képtelen helyzet alakult ki: a tartózkodó szavazatokat megpróbálják "elfelejteni" azért, hogy a bevándorláspártiak többséghez jussanak.

Ez "vicces, méltánytalan, a bevándorláspártiak megpróbálnak visszaélni a hatalmukkal"

- jelentette ki.

Hangsúlyozta: Magyarországnak vissza kell utasítania azt a nyomást, amelyet a bevándorláspárti politikusok megpróbálnak kifejteni.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a találkozó előtt azt mondta: az EP-választáshoz közeledve láthatóan élesedik a bevándorlásról szóló vita, egyértelműbbé válik, hogy kik vannak a bevándorlás mellett és ellene.

"Minket kötelez a magyar embereknek a nemzeti konzultáción, a népszavazáson és az országgyűlési választáson mondott véleménye"

- tette hozzá.

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő kijelentette:

a Sargentini-jelentés "hemzseg a bornírt, hazug állításoktól".

Példaként említette, hogy a jelentés az európai értékeket veszélyeztető döntésnek tekinti, hogy az EU-országok döntő többségében már működő közigazgatási bíráskodás lehetőségét Magyarországon lehetővé tette az Országgyűlés.

Ha ezzel Magyarország veszélyezteti az európai alapértékeket, akkor az EU szinte valamennyi tagállama hosszú ideje ezt teszi – jegyezte meg.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A szakonyfalui tajparaszt nem felejtett el valamit?
www.hirek24.com/kepek/galeria/rogan-basa-cili-es-a-baratok-kozt-megint-beindult-a-memgyar/533d7538af41c.jpg. Ezt az országot a Rogán-félék vezetik nyolcadik éve, ők sündörögnek a közpénzek körül. Rogán egész közéleti szerepvállalása botrányok, korrupciós ügyek és sunnyogások láncolata: a kenőpénzes zacskóktól, az áron alul értékesített ingatlanokon át a letelepedési kötvényes mocsokig, a feltalálásokig, a bűnözőkkel üzletelésig és a sajtó elől menekülő gerinctelenségig.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s526x296/20246010_1591572017581942_5966365474064969894_n.png?_nc_cat=0&oh=033f938079d10144bec0ba52fe700c3e&oe=5C30AF66
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Toncsi, toncsi már megint nagyon hülye vagy! =))
papa.49
Roggyant tonyó megint kitettél magadért, na töröld le a szád széléról a fekália maradványokat, oszt. arról regélj ki fogja a kötvényeseknek a pénzt visszafizetni, mert mi a totziher, hogy nem, te, ti fogjátok kiköhögni azt a suskát mocsadék, addig lesztek ütve míg kipotyog belőletek a suska !!!
Eladott Ország
A szakonyfalui tajparaszt nem felejtett el valamit?
www.hirek24.com/kepek/galeria/rogan-basa-cili-es-a-baratok-kozt-megint-beindult-a-memgyar/533d7538af41c.jpg. Ezt az országot a Rogán-félék vezetik nyolcadik éve, ők sündörögnek a közpénzek körül. Rogán egész közéleti szerepvállalása botrányok, korrupciós ügyek és sunnyogások láncolata: a kenőpénzes zacskóktól, az áron alul értékesített ingatlanokon át a letelepedési kötvényes mocsokig, a feltalálásokig, a bűnözőkkel üzletelésig és a sajtó elől menekülő gerinctelenségig.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s526x296/20246010_1591572017581942_5966365474064969894_n.png?_nc_cat=0&oh=033f938079d10144bec0ba52fe700c3e&oe=5C30AF66
bencemacska
Te roggyant!
1. "A bevándorláspárti többség..." Ez a mondat nekem azt jelenti, hogy te is tudod MI NORMÁLISOK többen vagyunk, mint ti. Tehát a mi akaratunkat figyelembe kell venni!
2. "egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen " Ha nem vagy teljesen idióta, te is tudod, hogy senki nem M.o-t támadja, hanem a férgektől hemzsegő gazdaállatod, mivel nem akarjuk tovább hizlalni. Honnan veszed, hogy utolsó? Remélem ez csak a kezdet!
3." "banánköztársaságokra jellemző" képtelen helyzet " és szavazatmanipulálásban M.o. jár élen. Ezt te jobban tudod, mint én mert még szabadalmaztattad is!
4. Tompika miatt nem koptatom a klaviatúrát!

A magyar emberek bölcsességét én az évszázadokon át kialakult tapasztalatokon mérem:
KI MINT ÉL, ÚGY ÍTÉL.
(Hogy megértsd: Aki hazugságban él, azt feltételezi, hogy más is hazug!!!)
papa.49
Te nagyon hülye tonyo a lényeget elmondtad te faszkalap A TÖBBSÉG, a demokráciában ennek van hatalma, de ha az a többség, ti csak a KISEBBSÉG lehettek, mondhatni úgyis KUSS !!!
Nessy
Találhattak volna erre a nyilatkozatra egy fokkal hitelesebb manuszt is!
Tóni, persze a hitelesek pénzét majd mi fizetjük vissza helyetted is, igaz? Tudod, politikus hazudj , de rajt ne kapjanak!
namihami
És ami félelmetes az csak annyi Kopterpajtás, hogy ennek a "" kétségbeesett támadásnak"" komoly nyerési esélye van.
És a kétségbeesés tökéletesen indokolt--csak éppen a részetekről
SystemError
Te kussoljál Tóni, mint az egyik legnagyobb nemzetáruló, tolvaj. Örülj, hogy nem a sittről kell nézned, hogy 5 perc után megqrják a celebeskedő, felkapaszkodott proli, idétlen feleségedet.
CsipkeRózsa
Ezek még egymás között is a bevándorláspárti szöveget mondogatják, saját magukat is hülyíteniük kell?
papa.49
@CsipkeRózsa: Mint Móricka mikor elküldték terpentint vásárolni, az úton hajtogatja terpentin, pofára esik, felkel azt mondja terpeszkedni, terpeszkedni )))))))))))))
dr. prédikátor
@SystemError: Gondolod hogy volna rá vállalkozó aki megdugná azt a hülye picsát???Max. valamelyik kancigány!!!
csak úgy....
eszem a zúzád , kötvényesek gyöngye! cilikének már az isten pénze sem lenne elég,te meg közben hervadsz,... jól nösültél tóni,faragtattál magadnak a vót asszonybu egy nagy rakás szépséget ;)
tudode
Ez aztán ALÚRÓL való feltornászás a SZITYA kocsmától, az ország KÁR-ÁRA vályog házból is FEL LEHET törekedni a budai várig!
.
www.youtube.com/watch?v=_cVDARAyV2c&t=219s
.
Ezek a "falusi gyerekek" tudnak valami olyant, amelyet a Pöstiek nem!
csak úgy....
@dr. prédikátor: Ne legyél válogatós ,szerintem cilikét dugnád ,...különben mi a fax...ak áldozott a sok adófizetö pógár a csaj ábrázattyára?
dr. prédikátor
@csak úgy...: nem vagyok válogatós csak még működik az ízlésem.:)))
anima
Jól kicsesztek velünk a migránsok.
Ha ők nem lennének, a fidesz már a viharban sem lenne.
1magyar
A bevándorlók az eltartottak számát növelték igen nagy mennyiségben, de ezt az árulók is tudják csak jól meg-le vannak fizetve.
kulabombaafityiszre
Tónikám!Mostanában annyi hüleséget beszélsz,meg olyan szarul nézel ki,Lopsz te rendesen?
anima
A zakó, ami rajta van, biztos qrva drága volt, de én ilyet utoljára egy cirkuszi bohócon láttam - ó, te szegény parasztlegény.
csak úgy....
@dr. prédikátor: értelek! akkor ajáld föl a részedet durbincsnak...:) elötte azért egyeztess a tónival..
csak úgy....
@1magyar: te tudod,hogy mirü beszész? csak nem bevándorlókat rejtegetsz a házadba?
magyarországon nincs bevándorló! ,-asszem ki köll küldenem hozzád a TEK et...
dr. prédikátor
@csak úgy...: Hehe! az egy impotens barom a csikorgóval meg a macsekkal együtt! Azok csak szopni meg nyalni szeretnek vagy tudnak!
1magyar
@csak úgy...: Nem Mo-ról beszélek, hanem az eu nagyobb országairól. Nyisd ki a szemed!
csak úgy....
@1magyar: te hunnan beszész? -én európából! valami lehet a füled mögött...,45 elött hun jártál te európába?
csak úgy....
@dr. prédikátor: jó embör lehet az a tóni! mennyi pízt áldozott,arra a málé szájú csúfságra, remélem kapott rá garanciát és pár éven belü nem hullik neki darabokra ...
nevemnick
Tonyó, lassan utoléred, (vagy már túl is haladtad) azt a két agyamentet, akik naponta itt kényszerítenek röhögésre bennünket...
kereső
De szép gyerek vagy te tóni.Ha meglátlak rögtön az a qva 20 milliárd jut eszembe,ami a ti zsebetekbe folyt be az államkassza helyett,és majd én fogom visszafizetni helyetted IS! Jobb lenne ,ha gyűjtögetnél,mert ki lesz rázva belőled,meg habonyból IS! Na és számot kell adnod arról is!,hogy milyen bűnözőket szabaditottál ránk -akik már Európában viszik a "jóhirünket"-akik nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek veled együtt.Na meg az arab haverok, akiknek kiárusitottad az 5.kerületet.És akkor te dumálsz,arról hogy bevándorlás?Nem volt még elég,amit eddig loptatok? Mi kellene még?
Sámannus
Tóni akko te is köztük vagy . te is elüldözöd a magyarokat és idehozod az összes maffiózót, hogy legyen mit meglopni..
Grafix69
A bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen , mert nekem még van 300 000 Euróért letelepedési kötvényem fű alatt.
CsipkeRózsa
@tudode: A cikk témája miatt éppen arra gondoltam, hogy ha nem volna olyan nagy a távolság, a Várból ráláthatna a régi vályogházukra, ha még megvan az a ház. Az volna az igazi.
tudode
@CsipkeRózsa: .
ŐFÉNYESSÉGE mesélte a sanyarú gyermekkorával kapcsolatban, miután fölgyütt Pöstre, ingyér lakni SZERENCSÉT PRÓBÁLNI:
.
444.hu/2014/10/18/tudtad-hogy-orban-viktor-az-erdo-szelen-egy-ketszobas-valyoghazban-nott-fel-furdoszoba-nelkul
.
Aztán mókásak voltak ezek a NYIKHAJOK, mert már 89-ben bevettek valami szobrot:
.
mandiner.hu/cikk/20180709_1989_megszallta_a_fidesz_a_szovjet_emlekmuvet
.
Megmutatta NEKIK az ország a kisújját, oszt HAM BEKAPTÁK, mint a faluszéli vályogházban a róka a tyukokat!
division
@1magyar: Hagyd őket, amíg nem éri valamelyikük családtagját egy incidens addig úgysem értik meg a bevándorlásról szóló problémát, annak ellenére sem hogy egész Európa tudja hogy foglalkozni kell vele.
csak úgy....
@division: Ez nem kötözködés részemlör de ha több rokonomat és ismerösömet érte "incidens" magyarországon mint külföldön,azt is a migráncsokra kell terhelnem a "fölfokozott" állapotok miatt?
csak úgy....
@division: Te egy világot látott ember lehetsz és gondolom,hogy a család is külföldön szokott nyaralni...
csak úgy....
@Jozefina: Jahh,van annak aki nem bírja elinni az árát! ;)
papa.49
Rá se ránts tonyo ott fogtok a barikád előtt elesni, ti örökké ,,harcoló,, szájhős majmok !!!
csak úgy....
@durbincs: nagy genya vagy muki! má nem is köszönsz az öreg havernak?
csak úgy....
@papa.49: Aki lakodalomba helikopterrel jár,az azt is tudja,hogy mivel lehet izibe lelépni...
division
@csak úgy...: Ahogy mondod, sok helyen jártam már a munkám során, és a nyaralás is általában külföldön történik. Mindenesetre ennek semmi köze ahhoz hogy a bevándorlás kérdés valós probléma.
csak úgy....
@division: ´Csak azt szerettem volna tudni,hogy Te is félsz e az "idegenektöl" !?
Nem vagyok bevándorlás párti , tudom,hogy nem ez a megoldás de emberségesebben nézek a dolgokra mint azt álltalában,az utóbbi pár évben a magyar honfitársaim teszik ! Nem hiszem el,hogy a Soros Gyurkának vagy Angela Merkelnek ehhez köze lenne...,a hibás máshol és másban köll keresni!
X-ray
@Eladott Ország: Ha rogánné cuculia olyan szép lenne, mint amilyen csúnya...
anima
@division: Sok helyen jártál már a munkád során?
És a nyalásod is külföldön?
Mindenesetre?
Ó, te szegény munkaadó.
Vannak emberek, akik.
division
@anima: Húzz el a picsába, unalmas vagy már nagyon.
division
@csak úgy...: Ott kell rendet tenni ahonnan ezek az emberek elindultak, az nem megoldás hogy aki jön azt befogadjuk, eltartjuk (most nem kizárólag Magyarországra gondolok). Nagyon nagy gondban lesz Európa ha nem tudnak valamit kitalálni, bár ha Afrikából megindulnak majd a vízhiány miatt sok mindent nem tudnak majd tenni.
anima
@division: Seggarcú fidesznyikes, ugye nem bánod, hogy nem húzok el a picsába a kedvedért?
Beteg állat vagy minden megnyilatkozásodban.
Nincs SEMMI jó benned.
De úgy is fogalmazhatnék, hogy csak a szar folyik ki a szádon.
division
@anima: Olvasd vissza magadat inkább, a beteg állat te vagy nem én. Semmi jó nincs bennem? Hűha, csak nem vagy még...is? Nyugodj meg, a kórteremben nem bánt senki, te kis "annyitisér". Azt azonban jó ha tudod, attól még hogy nem mindenért a Fideszt hibáztatom azonnal még nem jelenti automatikusan azt hogy megrögzött Fidesz párti lennék. Te csak gyűlölködni tudsz sokad magaddal egyetemben, de szerencsére olyanok is vannak akik nem gyűlölik embertársaikat mint te. Menj aludni, jobban jár mindenki, holnap vár rád a közmunka.
anima
Én mindig arról beszélek - alternatív - , ami megtörténik.
Te meg az elbaszott múltról és az elbaszott jelenről.
Én a jövőről beszélek, amiről te SEMMIT nem tudsz.
Hülyegyerek, mondj két mondatot a jövőről.
Még két mondatot sem tudsz mondani róla.

Annyira fárasztó vagy, ahogy beleragadtál a múltba, ahogy beléd ragadt a múlt.
anima
@division: Ha azt írnám, hogy a kurva anyádra vár a közmunka, megsértődnél?
Buta paraszt fidesznyikes vagy.
Egy náci vagy.
Sok különbség van köztünk, de az egyik legnagyobb, hogy te egy náci vagy, én meg nem.
division
@anima: Nem sértődöm meg, ugyanis az ilyen sötét seggfejeken csak mosolyogni szoktam, felesleges bármi mást is tenni, mivel ennyi telik tőlük, de nem is baj, nem lehet mindenki géniusz. Ilyenkor hol van a nagy keresztény tudatod? Egyébként a szüleim már nem élnek, de az ilyen faszkalapokat ez sem hatná meg, ezért nincs is jelentősége. A náci jelentését pedig nem árt ha kicsit tanulmányozod mielőtt ekkora marhaságokat írsz.
anima
@division: Miért gondoltad rosszul, hogy jó neked, hogy belém kötsz?
Nem azért írtam magamról, hogy egy ilyen szarfaszú belém kössön.
Csak közöltem a tényeket.
Te vagy a fake news-nak bedőlő hulladék buta magyar alhasi fájdalom - a proszt-tata.
division
@anima: Nem akartam én beléd kötni, az írásaid alapján megvan neked a magad baja.
anima
@division: Ahogy az arcodra fagy a mosoly.
Van ilyen.
Lesz ilyen.

Én igazából bírom az angolszász sokféle igeidőt, mert qrvára kifejező, és árnyalható a segítségükkel a mondandó lényege.
Te is bírod az angolt?
division
@anima: Akár három nyelven is társaloghatnánk ha lenne értelme, ha lenne közös témánk, de szerintem le is zárhatjuk ezt az acsarkodást, nem igazán szeretem a mocskolódásokat. Írd a saját stílusodban a mondandódat a cikkekhez, én is azt teszem, figyelmen kívül hagyva téged. Do you understand me?
anima
@division: Még sosem estem senkinek, de te olyan szavakat írtál, hogy muszáj volt neked esnem.
Igazából még a legutóbbi verekedésem hatása alatt állok, tehát minden támadást - még ha verbális is - támadásnak érzékelek.
És tudod van az a leképzés, hogy ha támadnak, sokkal nagyobb erővel kell visszatámadni.
Ez olyan FBi-os szutyok elmélet, de működik.
anima
Akkor leszünk barátok?
(nem most, hanem akkor, valamikor)
anima
@division: Do you understand me?
Én is szoktam használni a google fordítót, de én a magyaron kívül csak norvégul tudok.
Do you beszélni kicsit niorvég?
division
@anima: Ne verekedj, nem emberhez méltó cselekedet (kivéve, ha muszáj megvédeni magadat vagy a szeretteidet). Nekem eddig mindig sikerült megoldanom másként ha konfliktusom volt valakivel, de szerencsére egy kezemen meg tudnám számolni az ilyen eseteket. Barátok? Kétlem hogy ez csak úgy összejönne, de itt nem kell feltétlenül haragban lennünk.
csak úgy....
@division: 22:47 Ez egy érdekes ötlet töled,most mikor a sziriai háborúban az orbán összes haverja benne van nyakig! Szerinted van valaki,akinek érdeke az ottani tömeggyilkosság leállítása? Putin,Erdogan,Trump ?
division
@anima: Én nem használok olyan nyelvekhez google fordítót amelyeket beszélek. Ellenben sajnos norvégul nem tudok. Befejeztem, béke veled.
division
@csak úgy...: Akkor mit javasolsz? Várom az elképzeléseidet.
anima
Igazából dánul is tudok.
De igazából nem tudok dánul.
Kicsit hasonlat, de mégsem ugyanaz.
Ö, én szegény szerencsétlen, aki még dánul sem tud.
De lehet, hogy nem is akarok tudni dánul.
Mert hát mi van Dániában, ami nincs máshol?
division
@csak úgy...: Szeressük egymást gyerekek...Jó is lenne, de ezt küld el azoknak is akik késelnek, robbantanak, gyerekeket molesztálnak, stb. Ha ennyire egyszerű volna...
csak úgy....
@division: Azt tudtad,hogy magyarországon több eröszakos büncselekmény történik mint nyugat európában? Legutóbb egy tolnai tanárt ítéltek 6? évre,gyerekeket molesztált de ha a késelö kb. 16 évest vagy a két kaposvári gimist említem,akik a napokban szabadulnak...,nem köll a szomszédba mennetek bünözökért ,pedig migráncs mentes az ország!
division
@csak úgy...: Én ezzel tisztában vagyok, éppen ezért nem hiányzik ide még több másféle vallású, kultúrájú népcsoport. Vannak itt már nekünk saját "migránsaink". Elismerem, nem minden gyilkosságot a romák követnek el, de a legtöbbet igen, és sokkal brutálisabban is általában, lehetne sorolni. Én azt remélem lesz valami normális megoldás erre a problémára, elvégre azért ülnek ott fenn többek között.
csak úgy....
@division: Nem tudom,hogy kikre gondolsz az "ott fenn ülök" közül,szerintem ezt a szitut csak egymás ellen és ellened-ellenemre használják ki és föl a politikusok! Majd meglátjuk,hogy mit mond kedden a 7 perces miniszterelnök...,aki szerintem nem is akar a migráns dógokon változtatni,migráns nélkül nem lenne mitöl védeni az országot,köll neki az a heti betevö migráncs,különben feledésbe merülne...
division
@csak úgy...: Meglátjuk. Valós problémáról van szó akkor is, különben nem foglalkozna vele egész Európa.
Lepényleső
Ugyan ki,és miért támadna Magyarország ellen? Itt a fydes által tarra van vágva minden.
papa.49
@Eladott Ország: Hát az antilopos mindent ver az biztos )))))))))))
kereső
Hiába erőlteti rogán meg a többi ,ennek a jelentésnek nem a "migráció" a témája-hanem a magyar állampolgárok SÉRELMÉRE!!! elkövetett bűnök!!. A jogállamiság felszámolása,a demokrácia intézményeinek kiüresitése- a sajtószabadság felszámolása,a jog uralma helyett jogászok uralma, a korrupció a lopások törvényesitése.És a legfőbb -mMagyarország érvényes Alkotmányának megpuccsolása-egy egyszemélyi alaptörvény megalkotása törvénysértések sorozatával.Orbán 2010-ben felesküdött az Alkotmányra, majd jogásztrükkökkel megpuccsolta.

És az a sokat emlegetett migráció! Csak és kizárólag most az egyszer Magyarország szempontjából: a határ védelme mindenkor az állam feldata,amit végrehajtó szervén ,a kormányon keresztül teljesit. Ezzel szemben mit láttunk 2015 júniusától kezdve? Kék plakátokat-ki tudja hány milliárdért-,majd a "krizis"elmultával-amikor is 450.000 "migráncsot" ellenőrizetllenül ráengedtünk / mit ráengedtünk,mi magunk szállitottuk oda!/ az osztrákokra-és végső soron Németországra,épitettünk egy 170 km hosszú keritést. Utána- amikor már nem jöttek.Mi ez ha nem bűnös kötelezettség szegés, és a schengeni szerződés megszegése?
papa.49
@csak úgy...: Kérek egy BUK -ot ))))))))))
desiro57
gülü szemű tónyó hülye tolvaj vagy az is maradsz, bölcs lettél volna, ha nem szólalsz meg.
SystemError
@dr. prédikátor: 17:46 Az se szereti a lófejű fogazást szerintem...:)
Commenter
@papa.49: roggyantagyú tonyó hozza a formát.Nincs ebben semmi különös
Pálinkás Pál
@anima: unalmas a nácizásotok libsi csicskák!!!Ha annyira szereted a szineseket,költözz közéjük miért kéne a többi embernek kerülgetni az afrikai szutykot???..Tudod mi kéne az unióban,név szerinti népszavazás a kérdésről...és aki helyesli ,ahhoz beköltöztetni egy dolgos nigger,vagy muszlim családot!!Kíváncsi lennék meddig szeretnéd őket,természetesen anyagi ,erkölcsi felelősséghet is kell vállalnatok értük!! Nos ,hogy tetszik???És ebben nincs semmi "náci"!!!
Yoda69
ROGGYANT TONYO!
Az a teny ugye nem zavar, hogy te es a fajtad szabaditott az orszagra tobb mint 30 ezer bevandorlot. Igaz abool ti busas hasznot huztatok, aminek a kamatait az adofizetoknek allni.
Mellesleg mondd mar mibol vetted az orszag egyik legszebb villajat?
Commenter
@Commenter: @papa.49: Egyébként is mi a túróról beszél ez? Se köztársaság (ők akartak Magyarországot nem?) se banán elmehet tonyó a halál faxára ha csak ezzel bír "érvelni."
Aki Én
@division: Mindenki tudja, hogy a bevándorlás óriási probléma, még azok is, akik nem veszik egy kalap alá a valódi menekülteket és az ingyenélő férgeket.
Először is a jelentés nem a bevándorlásról szól, hanem az agyonb...t jogállamról, mérhetetlen korrupcióról.
Másodszor ha már bevándorlás, akkor éppen a fidesz az, aki csak gátolja a valós megoldást, ők hoztak ide és Európába több tízezer bevándorlót. Kizárólag erre, és csak is erre építik hazug politikájukat. Jó dolog a kerítés, de nem gátolja vagy lassítja a folyamatot.
Egyébként ha visszataszító, hiteltelen, hazug alakja a fidesznek (csak az van), akkor az a botrányokkal és korrupcióval teli Rogán.
Gondolom ha egy nemfideszest érintene ennyi kétes ügy, akkor nem lenne kétségetek.
papa.49
@Commenter: Eleve elmondta a lényeget ,,a bevándorláspárti TÖBBSÉG,, na innentől nincs miről elmélkednie a lényeg a demokráciákban a TÖBBSÉG véleménye érvényesül, oszt. pont !!!
Mert ha az a többség, akkor a tonyo csak KISEBBSÉG LEHET !!!
division
@Aki Én: De igen, a kétségek mindkét oldal felé meglennének (bennem legalább is).
tulipan
@Aki Én: Azért viszi el a narancsos horda,. a bevándiolás felé, a jelentés tartalmát, mert a narancsos HIVEK azt (MÉG), pláne, hogy hónapok óta tartó uszítás után vagyunk, a félelem folytán, képesek felfogni, de a "jogállamiságról" . amiben ugye NEM a dagadék vezér LENNE, a mindenható Atyaúristen, már azt sem tudják eszik-e vagy isszák?
tulipan
@durbincs: Mi van Te bunkó, ostoba seggnyaló Sügér? Ugyan, menj már ki a napra, még egy kicsit jobban összeaszalódni!!!
tulipan
Pofa be seggnyaló, amig ezzel HAZAÁRULÓ zsiványságotokkal nem vagytok képesek mit kezdeni, addig nagyon sok bevándorló kellene!
444.hu/tag/kivandorlas
tulipan
@tulipan: : Mi van Te bunkó, ostoba seggnyaló Sügér? Ugyan, menj már ki a napra, amig még lehet, még egy kicsit jobban összeaszalódni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.