A Budapest felé vezető oldalon a 36-os kilométerszelvényben egy autókat szállító jármű az oldalára borult.

Teljes útlezárás az M1-es autópályán

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 8-án 15 óra 40 perc körül az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 36-os kilométerszelvénynél Bicske térségében. Eddig tisztázatlan okból egy járműveket szállító tréler az oldalára borult, ami a forgalmi sávokat teljes szélességben elfoglalja. A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az autópálya forgalmát a 35-ös kilométerszelvénynél az 1-es számú főútra terelik. A helyszínen torlódásra kell számítani. Kérjük, óvatosan vezessenek!

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@papa.49: Hát ki más lehetne ??? Az orbánisztán ingyen rabszolgái !!
parasutyo
@papa.49: valahogy volt egy megérzésem... :D kamion volt vagy megint egy szutyok 3,5 t-ás felpakolt autómentő ami után egy dupla tengelyes tréler van kötve, rajta 1 terepjáró meg 1 furgon? szakadnának meg a retkek... de utálom amit csinálnak az autópályákon...
papa.49
@parasutyo: Akkor gondold el mit csinálnak ezek a ,,vadak., a fő utakon !!!Számoljunk már kicsit ugye egy autómentő lehet akár 7-10 tonnás is igazándiból vontathat kéttengelyes utánfutót, ha van rá jogsija ..Az utánfutón egy terepjáró min. 2 tonna, meg egy furgon jó esetben 1.5 tonna rossz esetben 2 tonna. A gépész nyomja ami a csövön kifér mert még kurva messze van a határ !!! A vercájg beleng mert miért ne tenné, oszt. szépen némi oszcillálás után felborítja az egészet !!!
vadsanca
Ez csak egy dolog. A torlódások viszont a bámészkodók miatt alakul ki. Ez már nem egyszer tapasztaltam. Erről kéne leszokni az embereknek!
vadsanca
A 80km/h-nál kevesebb haladást is szankcionálni kellene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.