Szombat éjjel árokba borult egy busz az M1-ews autópályán Lébény térségében, a baleset miatt 15-en kerültek kórházba, négyen súlyosan megsérültek.

Szombat este árokba hajtott egy busz az M1-es autópályán Lébény térségében, a 140-es kilométernél, a főváros felé vezető oldalon, a buszon mindenki megsérült. A rendőrség tömegszerencsétlenség okozása miatt indított büntetőeljárást – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Buszbaleset: tömegszerencsétlenség okozása miatt nyomoz a rendőrség

Fotó: police.hu

Tóth Gabriella közölte, hogy a baleset színhelyéről 15 embert vittek kórházba, hatot Mosonmagyaróvárra, nyolcat pedig Győrbe.

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosigazgatója elmondta, hogy négy könnyű és négy súlyos sérültet vittek be éjszaka, életveszélyes állapotban senki sincs. A könnyű sérülteket megfigyelésre tartották bent, állapotuktól függően őket még a mai napon hazaengedhetik. A négy súlyos sérült főként végtagsérüléseket, combcsont- vagy felkarcsont törést, illetve roncsolt kézsérülést szenvedett. Volt, akit már éjszaka megműtöttek.

A Mosonmagyaróvári Karolina Kórház későbbre ígért tájékoztatást.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.