A miniszter azt mondta, újra kell gondolni a státuszukat, mert az eredményeken nem látszik a kutatás-fejlesztésbe ölt pénzt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Öntsél hypót a csempéidre inkább meg magadra is,te orbitális penészes geci.
Eladott Ország
Palkovics szerint a társadalom érdekét szolgáló célokra kell fordítani a közpénzeket, ezt pedig ki más tudná a legjobban mint maga az Orbán-kormány? Ők ugyanis kétharmados felhatalmazással minden megmozdulásukkal a magyar nép érdekeit képviselik. Ha a nem létező Soros-tervet kell több milliárd forint ráfordítással kutatni, akkor bizony azt kell. Ha a Matolcsy-féle piros pöttyös fenekeket, akkor nincs mese, az a nemzet érdeke. Ezt vagy elfogadja az MTA, vagy el lehet innen menni.
Grafix69
Palkovics inkább a plasztikai sebészetre mennyen a száját megcsináltatni , mert egyrészt beszéd közben csukva van a fogsora másrészt meg akkora pofa szalonnája van mint egy mangalicának .
Sámannus
Gyémánt berakású órát a szaros pelenkát eldobáló kézre még többet?
Szarházyk!
Eladott Ország
@Grafix69: Még az a szerencse, hogy olyan hadarva beszél, hogy érteni sem lehet. Azt viszont hála istennek, megköszönjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.