Böröcz László, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a héten az Európai Parlamentben (EP) a bevándorláspárti erők meg akarják bélyegezni Magyarországot és a magyar embereket, amiért elutasítják a migrációt.

A Fidesz felszólította az ellenzéket, hogy utasítsa el a Sargentini-jelentést

Fotó: Böröcz László / Facebook

Úgy fogalmazott: Judith Sargentini "a Soros-birodalom közreműködésével egy politikai vádiratot készített Magyarország ellen".

Az EP-ben ülő ellenzéki képviselőknek most újra lehetőségük van megmutatni, hogy a bevándorláspárti erők vagy pedig a magyar emberek oldalán állnak – hangoztatta Böröcz László, hozzátéve: a magyar emberek már többször kinyilvánították, hogy elutasítják a migrációt.

Kérdésre válaszolva a fideszes képviselő bohózatba illőnek nevezte, hogy egy olyan magyarul nem beszélő holland zöldpárti képviselő készített átfogó jelentést Magyarország helyzetéről, aki csupán kétszer-háromszor járt itt, ráadásul olyan ügyeket is kritizál, amiket már rég lezártak az Európai Bizottság előtt.

(MTI)

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Már elnézést, a büdös kurva anyátokat akarják megbélyegezni azért mert ilyen fasiszta bűnözőket hozott a világra. Tudjátok ki támogasson titeket ? Akiknek a pénztárcáját kitömtétek a nép pénzéből , tetves hazaáruló fasiszta banda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Kapálóztok mocskos dögök? Helyes! Az ellenzék, mint azt a szó is mutatja ellenetek van, legyen is az a 2/3 tükrében "törpeminoritás." A törpe is lehet erős. Tudod, te tajparaszt kicsinek is merni kell lenni nemcsak nagynak. Ott rohadjatok meg ahol vagytok!
Madácsi Pali
A jelentés nem a menekültekről, hanem a FIDESZ által szétvert magyar demokráciáról szól. A hazudozásuknak véget kel vetni. Itt az ideje a számvetésnek. Van miért rettegniük, de megérdemlik.
Grafix69
Már elnézést, a büdös kurva anyátokat akarják megbélyegezni azért mert ilyen fasiszta bűnözőket hozott a világra. Tudjátok ki támogasson titeket ? Akiknek a pénztárcáját kitömtétek a nép pénzéből , tetves hazaáruló fasiszta banda.
SystemError
Ez úgy szokott lenni tisztelt tolvaj, hazaáruló gennyes banda, hogy lehet trükközni, de aztán a kezeteket is nézni fogják. Lehet magyarázni, de aztán a számlátokat is nézni fogják. Úgy hogy szépen nyaljatok, ha már EU-s pénzből mész szopatni hazafelé az 51-es úton suttyó paraszt!
Eladott Ország
Ezt egy Böröcz László nevű tahó mondta, amúgy Fidelitas-vezér, a nagy vezér szellemi kistesója. Tessék, egy friss állócsillag, fényes eszéért meg is jutalmazta a vezére: listáról beleültették a legutóbbi választáson a Fidesz-frakcióba. A nagy csalók, a mutyizók itthon maradtak. Biztonságban, jólétben. Arra vigyázz, ne hagyd magad befolyásolni, mert akkor nagyon sokan a pokolba kívánnak. Gyere haza! A 6.20-as vonatnál vár anyád, apád, testvéred meg a Blöki. A bukszádat nehogy kinn hagyd!
kereső
Nos,én meg mint választópolgár felszólitom az ellenzéket,hogy szavazza meg a jelentést.Amelyik párt képviselői nem ezt teszik, a büdös életbe többé ki ne merje ejteni a száján,hogy "ellenzéki" párt.
tulipan
Hogy? Mit csinált? FELSZÓLITOTTA???
MIÉRT nem mindjárt egyenesen UTASÍTOTTA?? :(
Eladott Ország
A vád nem Magyarország ellen készült, hanem a fidesz nevű bűnöző, politikai prostituált banda ellen, akik telibeszarták a demokráciát és ellopják, az uniós állampolgárok pénzét!
lampa laz
Ellenzééék??? Amegmi?? hülyegyerek, ilyen járvány nálunk április 8 óta nincs, mióta bevezettétek a védőoltást azóta ott vannak a fideszben.
kereső
Orbán Viktor, orbán viktor kormánya, a fidesz parlamenti k épviselői,mind akik közreműködtek abban,aki/ami ellen ez a jelentés készült, NEM A MAGYAR EMBEREK!Ne hazudj!
És ne hivatkozzatok rogán tónival vállvetve az érvénytelen és eredménytelen népszavazásra.
Sámannus
Majd ha a fidesz nem mossa magát össze az országgal.
Mi Európában élünk, és nem az Altájban, kis köcsög. Ha tiszta maradna a kezeek, akkor nem kellene ma hőbörögni. Nektek a magyarok szava eddig sem számított, mert ti azt csináltok, ami nektek kedvez. Zagyvaságokat ordibáltok, összefüggéstelenül. Már senki sem hisz nektek, mert mindenki tud következetes lenni a politikában, egyedül ti nem, Ezért is néz ki úgy ez az ország, mint ha háborúban élnénk, mert ti mindennel háborúban álltok. Az ellenzékből egyedül a Marcsa fia tud még veletek tartani, de ő tudjuk kicsoda...
Yoda69
Mi az hogy felszolitjak az ellenzeket? Tanal majd ok eldontik hogy mit utasitanak el es mit nem.
Bar az elempe es a jobbik valaszaban nem ketelkedem. Ok tuti, hogy meghajolnak a fideSSnek.
volvós
Kis köcsög böröczke kisasszony !! Próbáld meg egyszer az életben Nővel ( mondjuk anyáddal ) a szexet, hidd el haver sokkal jobb, mint a sok fidelifaszos buzival az ágyba bujni...Fogod érezni ( remélhetőleg ) azt a hatalmas különbséget !!! :-))))
bencemacska
Amelyik ellenzékinek tartott EP képviselő nemmel vagy tartózkodással fog szavazni, jobb ha nem jön haza.
Várjuk a repülőtéren esernyővel!!!
RonaGyuri
és ebben nem a felvetés ocsmánysága a legundorítóbb, hanem az, hogy van rá fogadókészség! =))
desiro57
Ellenzéki szavazók is felszólítanak titeket, hogy takarodjatok anyátok 3.14csájába.
bencemacska
@Yoda69: ma, 16:17
A Jobbik már bejelentette, hogy elutasítja a jelentést, azaz a fidessel szavaz!
LMP-t nem találom. Párbeszéd nem nyilatkozott. Mszp még nem döntött, valószínű tartózkodik.
A DK nyilatkozott: MEGSZAVAZZA.
RonaGyuri
Ülök a HÉV-en s csak nézek…

S közben átható „déjà vu” értésem támadott

Az az igazság, hogy sokban különbözik a kettő, s nem csak abban, hogy ma a szentendrei, egykor pedig a gödöllői vonalon történt. Sőt az sem, hogy egykor egy egész csapat volt, am meg csak kettő és értelem szerűen duma is kicsit, na jó nagyon más volt. A lényeg azonban két szempontból is nagyon hasonló:
minkét esetben a fiatalok az aktuális rögvalóságot fikázták,
s a népek pont ugyanúgy zavartan néztek körül, hogy SZABAD-E EZT NEKÖNK MEGHALLANI! =))
kereső
@bencemacska: a dk,és a pm megszavazza.lmp-online szavazást tart-hétfőn közlik az eredményét, az mszp szintén hétfőn közöl.
És akkor egy vélemény:Czeglédi Zoltántól:
Ceglédi Zoltán szerint az ellenzék egy része egyszerűen nem érti, hogy miről is kell szavazni jövő héten. Hozzátette: „Az, hogy az ellenzék hezitál, hogy megszavazzon-e egy Magyarországról bármilyen szempontból kritikusan nyilatkozó jelentést, egyébként jelzi, hogy mi itt a gond. Nem merik föltárni a valódi problémákat, miközben nekik kéne leginkább segíteni, hogy Magyarország egy valódi jogállam legyen, független igazságszolgáltatással, megfelelő alkotmánybíráskodással és rengeteg mindennel, amiről egyébként ez a jelentés szól.”
Commenter
@RonaGyuri: ott a pont ld fizetésemelés!
Nessy
Van aki meglepődik a Jobbik hozzállásán?Én részemről egyáltalán nem. Várhatóan az LMP is elutasítja.
Az ellenzék, ha lehet, ne nézzen tükörbe, ha letagadja a tényeket, és elutasítja a jelentést!
dr. prédikátor
Te nyomorult buzeráns geci! anyádat szologasd fel hogy szopna már le!!!utána meg ki is nyalhatod!!! Hogy rohadna le a szád amikor szólásra nyitod!!!Szemét fideszjugend mocsok!!!
Nessy
Félő, hogy a qvázi ellenzék lelkesen elutasítja, tagadja a tényeket, szembeköpi a választóit. Lehet, hogy azokat, akik a kormánypropaganda helyett a tényeknek hisznek, a valós jelentést veszik alapul a döntésüknél. Vagy az "ellenzék" helyett a szavazóikat már csak a marslakók védenék meg??
tudode
Egyáltalán ez az ÚJ HÚS milyen jogon szól bele a MÁS KÖZÉBE!!!
..
Magyarországon, alias Gorbán Viktor Mihályon akkora BILLOG VAN, hogy a Jóisten sem tudja róla lesikálni, székház hasznosítástól napjainkig!
.
Ennek az ifjú NER-es titánnak tudnia kellene, hogy akár Judith Sargentini, vagy az utcaseprő, ha konyít a világhálóhoz, bármely nyelven TÁJÉKOZÓDNI tud a világhálón!
.
Pl. hogy a pályatévesztettnél maradjunk:
.
www.google.hu/search?q=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&oq=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&aqs=chrome..69i57.14920j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
www.google.hu/search?q=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=az&aqs=chrome.2.69i59l3j0j69i57j69i60.6765j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
www.google.hu/search?q=orb%C3%A1n+viktor+eu+parlamenti+besz%C3%A9de&oq=Orb%C3%A1n+Viktor+EU+&aqs=chrome.5.69i57j69i61j69i65l2j0l2.12853j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
stb., stb. stb
Lepényleső
Felszólította? Pártunk és kormányunk balblablabla...- íme az ifjúságnak hiteles történelem óra
1948-tól 1999-ig. Csakhogy itt hiába várják,hogy kicsengessenek,alig hihető,de ebben élnek.
simmering73
Az EP tapossa ki a beleteket, meg a veletek szimpatizálóknak.
Commenter
@Horizont: nehogy már az ellenzék segítse őket a rendszerszintű csalás után!
Most legalább világossá fog válni ki is ellenzéki igazából!
Commenter
@Grafix69: és mindenki:
a netes szavazás jelenleg így áll:

Ön mit gondol a Sargentini-jelentésről?
Aljas rágalom, a Soros-szervezetek hadjárata a magyar kormány ellen!

28%
Végre valaki leleplezi a Fidesz-kormány gaztetteit!

54%
Részben igaz, részben rágalom

6%
Az EU egy nagy gittegylet. Nem érdekel, mi zajlik Brüsszelben!
nevemnick
Az előbb még láttam itt a magyar nyelvű Sargentini jelentést, no de hova tűnt?
(Igaz, hogy PDF fájlt már lementettem reggel, úgyhogy kapja be a tulaj...)

:D :D
Commenter
@bencemacska: a linket már nem találtam Mirabilis küldte be.
Borsodi
Ez is benne van OLAF 2016-ban zárta le egy 1,7 milliárd EUR értékű magyarországi közlekedési
projekt vizsgálatát, amelyben több, ilyen építkezésekre szakosodott nemzetközi cég volt
a fő érintett. A vizsgálat a projektek végrehajtása terén igen súlyos szabálytalanságokra,
valamint lehetséges csalásokra és korrupcióra mutatott rá. 2017-ben az OLAF „súlyos
szabálytalanságokat” és „összeférhetetlenségeket” állapított meg 35 olyan közvilágítási
tárgyú szerződést illetően, amelyeket egy, akkoriban a magyar miniszterelnök veje által irányított vállalkozásnak ítéltek oda. Az OLAF a pénzügyi ajánlásaival együtt
megküldte végleges jelentését a Bizottság Regionális és Várospolitikai
Főigazgatóságának azzal, hogy az 43,7 millió EUR-t fizettessen vissza, illetve
igazságügyi ajánlásokat tett a legfőbb ügyésznek. Az OLAF által 2017-ben lezárt,
határokon átnyúló vizsgálat olyan esetekre is kitért, amelyekben állítólag 31 kutatási és
fejlesztési projektben éltek vissza uniós forrásokkal. A Magyarországon, Lettországban
és Szerbiában végrehajtott vizsgálat olyan alvállalkozói rendszert tárt fel, amelynek
segítségével mesterségesen növelték a projektek költségeit, és eltitkolták azt a tényt,
hogy a végső beszállítók egymáshoz kapcsolódó vállalatok voltak. Az OLAF ezért azzal
a Bizottságnak szóló pénzügyi ajánlással zárta le a vizsgálatot, hogy az fizettessen
vissza 28,3 millió EUR-t, valamint igazságügyi ajánlást fogalmazott meg a magyar
igazságügyi hatóságok számára. Magyarország úgy határozott, hogy nem vesz részt az
Európai Ügyészség létrehozásában, amely felelős lesz az Unió pénzügyi érdekeit sértő
bűncselekmények elkövetőivel és azok bűntársaival szembeni nyomozás és vádhatósági
eljárás lefolytatásáért, valamint e személyek bíróság elé állításáért.Magyarországon 1996 óta csökkent a kormányzati hatékonyság, és az ország az egyik
legkevésbé hatékony kormányzatú tagállam az Unióban. Minden magyar régió jóval az
uniós átlag alatt van a kormányzás minősége tekintetében...
papa.49
Mi az ,hogy ,,FELSZÓLÍTJA A FÜTYISZ AZ ELLENZÉKET,, még nem jelentették be, hogy EGY PÁRT RENDSZER VAN !!!
De úgy látom csak a dk. meg a pm. mer szembe menni a fütyisszel, a rosszabbik, meg bénalmp, meg a fütyisz uszályába kapaszkodva együtt szavaz a fütyisszel !!!
Zeta
@Nessy: Mesterházy sem adott egyértelmű választ erre a kérdésre.
Az sem az a párt, melyikre azt lehet mondani, hogy ellenzék!
tudode
Gáz Géza van ám a VÉGVÁRI PARANCSNOK vonójában, mivel ma már nem TAM,- TAM, v SÁMÁNDOBBAL, ill kisbírókkal áramlik az INFORMÁCIÓ, attól is akiről NAGYBA SZÓ lesz, ha FELKÖP and ALÁJA ÁLL-hat/het, Judit Sargentini jelentésében mindannyiunk érdekében, mai ÖNMAGÁT OSTOROZZA, v mit csinálgat/get
.
Lássuk csak miről lesz nagyba szó 2018 szeptember 11-én 15 h-kor
.
------ Orbán 25 éve arra figyelmeztetett, hogy veszélyes a demokráciára egy olyan kormány, mint amilyen most az övé
.
444.hu/2017/12/11/orban-25-eve-arra-figyelmeztetett-hogy-veszelyes-a-demokraciara-egy-olyan-kormany-mint-amilyen-most-az-ove
.
"""" Fidesz nem lehet mindig hálás azért, hogy az internet megőrizte az olyan, ma már kellemetlen nyilatkozatokat, mint amikor:
• Kövér László 1993-ban megvédte a liberalizmust,
• Orbán Viktor 1992-ben elhatárolódott a most piedesztálra emelt Csurka Istvántól,
• orosz agressziónak nevezte az orosz agressziót,
• pont attól féltette a népszavazás intézményét, amit aztán kormányon gond nélkül megtett,
• 2006-ban arról beszélt a Parlamentben, hogy a kormány kormányzás helyett csak az ellenzéket támadja, ellenségképet épít, veszélyt fogalmaz meg, és patás ördögöt rajzol a horizontra, vagy
• azt a minimum 100 alkalmat, amikor nem mondott igazat.
.
Na így kell az ETETŐBŐL ALFELET vagázsolgat/getni!
.
Pedig HA nem tér le az ÚTJÁRÓL lehetett volna akár PÉLDAKÉP 'is' hazájában, akár az EU-ban is, s nem kellene MOSAKODNIA hadicselei miatt!
.
Vessünk magukra, hogy BEVETTÜK a kaméleon szintű változásait (finoman szólva)!!!
Cicamama55
Majd lesz újra egy konzultáció, aztán annak az eredményével fognak védekezni, mint annak idején a befogadási kvótás "szavazáskor", amikor Orbán Viktor aláírta a kötelező kvótát, utána meg az agyon ijesztgetett magyar emberek konzultációs felmérési eredményével a saját lépését próbálta megsemmisíteni. Szarba sem nézik az ellenzéket, semmit nem adnak a szavukra, soha meg sem hallgatják őket! Most mire számítanak? !
Commenter
@fideszes gyökér: ezt jól megaszontad!
CsipkeRózsa
@tudode: " lehetett volna akár PÉLDAKÉP"

Akkor viszont nem gazdagodhatott volna meg.
nezelodo
Istenem, hogy változnak az idők, most is meghatódok a felszólítástól mint egykor, amikor a mi Viktorunk azért haknizott Brüsszelben, hogy vonják meg Magyarországtól az EU-s támogatást! Ja hogy akkor még nem volt Nemzetvezető...
papa.49
@nezelodo: A fütyisz számára az internet egy ,,ÁTOK,, mert fejükre lehet olvasni a hazugságaikat !!!
Clavigo
te kis szarosnyelvű fidelitahó orbáncsicska..
namihami
És holnap a teljes ellenzék lépjen át a Fideszbe. A következő választásnál cél a 99,8%-os Fidesz szavazati arány. Előre a Hazafias Népfront fíling ismételt elérésére.
Grafix69
@Commenter: Nincs semmiféle soros szervezet , nincs . Azért nincs mert egy öreg ember teljesen normális elképzelése lenne a jelenlegi gazdasági rendszer fentartására. A jelenlegi gazdasági rendszer fenntarthatatlan . Demográfiai kutatások igazolják , hogy a lehető legolcsóbb munkaerő nélkül nem lehet működtetni . A németek nem akarnak dolgozni ( itt a kétkezi fizikai munkára gondolok ) az angolok sem a franciák sem . A jelenlegi társadalmi rendszert a túlfogyasztás tartja lélegeztető gépen , ha alacsonyak a bérek nincs túlfogyasztás , ha magasak akkor meg bizonyos rétegek egyáltalán nem akarnak dolgozni . Kikre támaszkodnak ? Az európai bevándorlókra akik még a megfelelő ( kelet európai fizetésekhez , életszínvonalhoz képest )fizetéseket ellátást kapnak simán lehet támaszkodni , de mihelyt a mesterségesen fenntartott kelet európai alacsony bérek felzárkóznának , senki nem menne nyugatra dolgozni . Az egész megoldást bizonyos elemzők a még szegényebb országok polgáraiban látják , akik politikai és gazdasági okok miatt menekülnek Európába . Igazából annyi politika van az egészben , hogy az amerikai politikának érdeke az európai piacok gyengítése . Igazából nem számoltak azzal a problémával , hogy ezek sem társadalmilag sem morálisan nem akarnak beilleszkedni sehova . Keveredik a háborús és a gazdasági illetve a terrorista bevándorló , de mégsem lehet általánosítani . Soros György szervezetei inkább végeznek humanitárius feladatokat mint politikai nyomást . Az is igaz ,hogy a tőzsdei spekulációjával egy időben annyira meggyengítette az Angol fontot ,hogy milliárdos károkat okozott a Briteknek . Nincs Soros terv , Orbán terv viszont annál inkább.
Taska
Meg áll az eszem a pofátlanságnak a nincs határa fidesznél !!!
Azért ne fogadják el, hogy Orbán és mocsok tolvaj csaló bandája többet tudjon lopni.
Hogy a szaros pelenkát dobáló cigány kurvának több jusson!!!
Remélem előbb utóbb villanyoszlopra kerülnek!!!
Jozefina
Miért is kellene elutasítania az ellenzéknek a Sargentini-jelentést, amikor annak minden sora igaz!!!??
Jozefina
@Grafix69: putyin terv van, mert neki érdeke, hogy az EU-ba kergesse a sok szerencsétlent!!!
Desischado
@kereső: Pontosan! Ezt mondom én is. Ez a hitvány kotonszökevény nyilván nem véletlenül rinyál, legalábbis remélem. Ideje már végre, hogy ez a tetves, rühös, tolvaj, parazita banda is megkapja végre a magáét! Judith Sargentini mindenben igazat mondott. Miért nem akarnak belépni az Európai ügyészségbe például? Ja, akkor nem lehetne lopni? Minő borzalom, mármint nekik!
Logogrif
Qui s'excuse,s'accuse... magyarul : Aki mentegetőzik,az magát vádolja !!! Erre kössön csomót Kecóka...
Commenter
@kereső: Karácsony Gergelytől ez várható is volt köszönjük nagyon! Ellenzéki politikust úgy még nem járattak így le totál alaptalanul mint ahogy őt a valaha volt legmocskosabb Fidesz kampányban még az irodáját is felmatricázta a sgglk hollik istvan.
Commenter
@nezelodo: minden korábbi arca kamu volt a csutigecinek. Ami most van az az IGAZI arca, Ő a Fő Lord Voldemort, nem a kispályás másik Lord V-jük.
NaponTamas
Ebből az egêsz cikkből csak az ellenzék szót nem értem. Van ellenzék az orszàgban?
tulipan
@NaponTamas: Tudod, ez olyan "mintha" ellenzék, amire a narancsos horda vészhelyzetbe hivatkozhat, a nem vész időben, amikor a horda azt csinál amit csak akar, hagyja magát leszarni !!
Eladott Ország
A Sargentini jelentés a magyarországi demokrácia szétveréséről, és az európai polgárok pénzének ellopásáról szól elsősorban. Amelyik ellenzéki párt -ha van egyáltalán ellenzéki párt Magyarországon- ezt elutasítja, az pontosan olyan szarházi, bűnöző, politikai prostituált párt mint a fidesz!
kereső
A szocik hezitálnak még az "igen"-és a "tartózkodás"között-tudja valaki?
Commenter
@kereső: ott kettő a tábor, vigyázni kell. Tóth Bertalan büdösnek és zavarónak nevezte a hajléktalanokat!!!
Eladott Ország
@kereső: Az MSZP-t is régen megvette már a fidesz, mint a hízott libát, tokostól.
Grafix69
@kereső: Ma reggel hajnalban az ATV nevű áll tévén , a szocialisták lehet nemmel szavaznak.
Commenter
@Eladott Ország: ...és akkor majd néznek nagyot ha ugyanúgy mennek a levesbe mint a nemdf meg a kisgazdák
Commenter
@Grafix69: dögöljön meg az MSZP az isten barmai elpuskázták a nagyágyút anno, és most rinyálnak a geci miatt aztán beállnak mögé. Árulók! Rohadjanak meg, Nyers Rezső, Grósz Károly és Németh Miklós becsületes emberek. Az áruló Pozsgay Imre volt. A másik meg a csuti geci.
Peller Anikó
@Desischado: Szaeháziak! Megáll valaki amikor kérdez egy újságíró vagy riporter?

Menekültök, bujdostok, sunyíttok mert egy mocsoknagy hazugság az egész életetek, romaggyatok meg.
Desischado
@Peller Anikó: Igaz. És most meg ezerrel nyomatják a közmédiában, hogy a migráncsokat akarják beengedni az országba, hogy meg kell az országot védeni, és blablabla. Pedig szó sincs a migránsokról.
karma1
Anyjukat kerjek fel, de ne az ellenzeket. AMikor ok voltak ellenzekben, hanyszor tettek eleget a kormanypart keresenek?
kereső
Ha ez a "töketlenek" gyülekezete, akik már hónapok óta ismerik ennek a jelentésnek a szövegét- a pontokba szedett jogtalanságokat, amelyeket orbán követett el "nép"! ellen- és csak ezt az utolsót nyomtatják szórólapra,plakátra,vagy krétával a házak falára- akkor tisztábban látnák az emberek,hogy miről is szól tulajdonképpen ez az egész- ill.egészen pontosan el kellett volna már mondani,hogy ez pont róluk szól- a napi gondjaikról,az életükről-és nem a migráncsokról etc...
"12. Gazdasági és szociális jogok: (Szerintem a legfontosabb és a kormány által leginkább elhallgatott fejezet) . A jelentés kárhoztatja a rengeteg kilakoltatást, és főleg, amikor a gyerekeket kiszakítják a családból. (Devizahitelesek, figyeltek?) Szóvá teszi a gyerekszegénységet, a hajléktalanok bűnözőként kezelését, azt, hogy "az öregségi nyugdíj minimál-összege nem megfelelő", hogy az Unióban nálunk a legrövidebb és a legkisebb összegű a munkanélküli ellátás, hogy "nem garantált a szociális szolgáltatásokhoz való egyenlő hozzáférés".(Ki meri cáfolni?) Kárhoztatja a sztrájkjog és a munkavállalói jogok korlátozását."
Ehelyett hagyták,hogy ebben IS! a rogán-habony-szijjártó és a csahos ujságjaik tematizálják ebben is a közbeszédet.
Én mondjuk megértem,hogy nyár, meg parlamenti szünet- mondjuk akkor is kapjátok a szép kis fizut-meg nyaralás,meg minden- de ,ha nektek csak! az jelenti az ellenzékiséget,hogy felszólaltok a parlamentben,benyujtjátok javaslataitokat a bizottságokban/ amit még tárgysorozatba sem vesznek/, akkor talán el kellene gondolkodnotok az " ellenzéki" léten.
Mivel "profi" politikusok vagytok-tényleg?-jó lenne,ha csinálnátok IS! valamit, ellenzékként.Ha azok vagytok.
evacica
Ha megszavaznák saját magukat köpnék szemen!Elárulnák szavazóikat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.