"Ki a búbánatos franc hozta ide a belga kóklert, miért, és milyen formában vállalja érte a felelősséget?" - teszi fel a kérdést Georges Leekensszel kapcsolatban Kele János.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sosem fogják vállalni a felelősséget, csak a TAO-s közpénzek lenyúlását, a fideszes branccsal.
Commenter
Amíg orbán a miniszterelnök addig nem fogja. Ennyi.
Sámannus
Nem is a foci a lényeg a magyaroknál, hanem a pénz. Ha majd a foci lesz a fontosabb, akkor javulhat a helyzet. Az emberkereskedelem, és a szerencsejáték mozgatja a bábokat. Senki ne számítson eredményre amíg ez megy országszerte.
Eladott Ország
Sosem fogják vállalni a felelősséget, csak a TAO-s közpénzek lenyúlását, a fideszes branccsal.
Eladott Ország
Csak a mérhetetlen közpénlopások mindenütt. Amihez a fidesz hozzányúl az szarrá válik.
papa.49
Az egész mlsz.t vezetőstől, mindenestől a kaptárba, olyan mértékben sárosak, hogy megérdemelik a dutyit !!!
A játékosok meg menjenek Isten hírével, a válogatott csapatot feloszlatni, és míg a kupákban nincs eredmény nem is kell újjászervezni !!!
A klubok meg éljenek meg a saját bevételükből !!!
Eladott Ország
@papa.49: A klubok is közpénzből ének. Még a gyep karbantartási költségét sem termelik ki. A Felcsúti stadion pályája, a svéd Malmö ellen olyan csapnivaló volt, hogy feljelentést tettek a svédek a FIFA-nál, pedig ez a libalegelői színvonalú csapat kapja nagyságrendekkel legtöbb pénzt az NBI-ben, ráadásul az ilyen futball analfabétákat viszik spanyol edzőtáborba közpénzből! A volt szocialista országokban sehol nincs ekkora fizetés. Lassan már belga, osztrák, szintű fizetést kapnak a semmire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.