Vastag- és végbélszűrési program indul ősztől Magyarország a világelső a vastagbélrák előfordulásában, évente mintegy 5000 ember hal bele a betegségbe.

Forrás: propeller.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadsanca
Erre a megoldás. A nyugdíj-korhatár emelés. Ne akarj már sokáig élni! Az unokáid sem kell, hogy lásd, persze ha nem "c" vagy. Ők már 30+ már nagyszülők. Ez van...
division
@Mirabilis: Eddig sem kellett várni egy ilyen szűrésre, megvetted hozzá a kis dobozkákat és kiírattad a széklet vér tesztet a háziorvosoddal, majd irány a labor. Egy doboz cigi ára többe kerül.
division
@Mirabilis: Tudom, viszont ez most nem erről szól, hanem a széklet vérről, és akinél találnak azt hívják majd be.
Nekem is kellene már egy igazi szűrés, de még altatásban sem merem, pedig itt a Gyulán a magánban 80 ezerért megcsinálnák egyszerre a gyomor meg a vastagbél tükrözést is. Irtózom attól a hashajtástól...
division
@Mirabilis: Létezik egy kapszulás vizsgálat is, de akkor is kell a hashajtás, és ha véletlen elakad a kapszula jöhet a műtét. Szar ügy ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.