A megbánás legkisebb jelét sem mutatja a soroksári futó nő megölésével gyanúsított R. Szilveszter.

Közönyösen várja a sorsa alakulását a soroksári kocogó nő megölésével gyanúsított férfi

A soroksári kötődésű férfi hiába bukott le, és lebeg a feje fölött, hogy élete végéig a börtönben marad, ő értesülésünk szerint ugyanúgy viselkedik, mint az utóbbi öt évben, amelyet már a rácsok mögött töltött – írja a Blikk.

Szombaton jelentette be a rendőrség, hogy öt év után sikerült azonosítani Gyurik Krisztina feltételezett gyilkosát.

Szerdán kapták a hírt a Nemzeti Szakértői és Kutató Központból, hogy egy, jelenleg is a börtönbüntetését töltő férfi DNS-mintája egyezést mutatott a megölt nő holttestén talált maradványokkal.

A Blikk információi szerint a jelenleg rablás miatt 7 éves börtönbüntetését töltő R. Szilveszter nyaralókat, garázsokat tört fel, ahol pár napig meghúzta magát, ellopta a mozdítható értéktárgyakat, aztán továbbállt.

A sors furcsa fintoraként egészen mostanáig éppen azért maradhatott rejtve, hogy ő lehet a soroksári futó nő gyilkosa, mert egy hónappal a gyilkosság után rablás miatt került börtönbe.

Akkor ugyanis még nem volt kötelező levenni és összevetni a rabok DNS-mintáit. Ám 2016-tól, az új szabályok szerint, mindenkitől mintát kell venni, akit 5 évnél hosszabb szabadságvesztésre ítélnek.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
És lehet, hogy azért rabolt, hogy bekerüljön a börtönbe, ahol azt gondolta, hogy nem keresik olyan nagyon, illetve átvészelheti a nehezebb időket ! Mondjuk már korábban is kereshették volna a börtönökben szerintem ! Na szóval állítólag meg van, gratulálok a rendőröknek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.