Az M3-ason és az M2-esen, valamint a 2-es főúton, de a 10-es és a 31-es főutakon torlódások alakultak ki reggelre, az M0-s déli szakaszán pedig konstans a beállt forgalom. Törökbálintnál baleset miatt van torlódás az M7-esen.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Lassú az előrejutás az M0-s autóút déli szakaszán, mert Nagytéténynél, a hárosi Duna-hídnál és Dunaharasztinál lezárták az M1-es felé vezető oldalt útfelújítás miatt. A forgalmat sávelhúzással terelik, mindkét irányba csak két-két sáv járható. Az M5-ös felől az M1-es felé 15-20 perccel hosszabb a menetidő. Az autóútra csatlakozó II.Rákóczi Ferenc úton a Halásztelek és a Csepel felől érkezők is jelentős menetidő növekedéssel számoljanak!

Útinform: a Budapest körüli utakon nagy a torlódás

Fotó: pixabay.com CCO

- Az M7-es autópályán Törökbálint térségében, a 13-as km-nél a belső sávban több jármű ütközött össze. A sérült járművek a belső és a leállósávot foglalják el. Nagy a torlódás, Budapest felé 25-30 perc plusz menetidővel kell számolni!

- A reggeli csúcsforgalomban nehézkes az előrejutás, torlódásra számítsanak az autósok a főváros felé az M3-as autópályán Bagnál a terelt szakaszon, illetve Mogyoródtól befelé, az M2-es autóúton és a 2-es főúton is Göd és Dunakeszi térségében, a 10-esen a solymári körforgalomtól, a 31-es főúton pedig Mendénél.

- A 86-os főúton Kisrádóc és Kisunyom között két személyautó frontálisan karambolozott. A 65-ös km-nél a főutat lezárták, a személyautókat mellékutakon terelik el, a teherforgalmat pedig a 8-as főút felé irányítják.

Szeptember végéig is eltarthat a csepeli kálvária

Szeptember végéig lezárták az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 19-es km-nél levő szigetszentmiklósi csomópont le- és felhajtó ágát, ezért a Csepeli útról és Szigetszentmiklós felől nem lehet fel- és lehajtani az M1-es irányába.

Aki csúcsforgalmú időszakban közlekedik az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából Csepel felé, az lehetőleg a 19-es jelű szigetszentmiklósi csomópontban térjen le az autóútról a Csepeli útra. Ezzel csökkenthető a halásztelki csomóponton áthaladó forgalom. A lezárás idejére a közeli 16-os km-nél lévő halásztelki csomópont használható, ezt sárga táblák is jelzik. A reggeli és délutáni órákban a környéken autózók jelentős menetidő növekedéssel számoljanak!

Indulás előtt: az Útinform szolgálat diszpécserei 0-24 órában fogadják hívásukat a +36-1-336-2400-s telefonszámon, ezen kívül a www.utinform.hu-n is számos hasznos információt találhatnak. Ha Budapesten belül indulnak útnak, a BKK Infó segítségét kérhetik, elérhetőségeiket megtalálják a www.bkkinfo.hu oldalon, illetve a BKK Infó mobil applikációt is igénybe vehetik. Tervezzék még optimális útvonalukat még mielőtt útra kelnek, induljanak el időben!

Ha már úton vannak: ha tehetik, használjanak autós navigációs applikációkat. A WAZE és a Google Maps iOS és Android készülékekre is elérhető. Mindkét alkalmazás hasznos segítséget nyújthat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.