A Vietnami Kommunista Párt főtitkára szerint egy általános, mindenre kiterjedő partnerség létrehozásra kell törekedni Magyarország és Vietnam között.

A Vietnami Kommunista Párt főtitkárával találkozott Orbán Viktor

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Nguyen Phu Trong – miután hétfőn Budapesten tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnökkel – sajtónyilatkozatában nagyon eredményesnek minősítette tárgyalásait, amelyek nyitott, barátságos, bizalommal telt légkörben folytak.

A főtitkár egyetértett Orbán Viktorral abban, hogy erősíteni kell a két ország együttműködését, javítani, egyszerűsíteni kell a beruházási környezetet. Őszinte köszönetét fejezte ki a magyar nép hatékony segítségéért Vietnam "honvédelmi harcaihoz" és az ország újraépítéséhez.

(MTI)

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
megértik magukat a szaros komcsik! =))
remélem elvtársi csókot is váltottak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Ja, egyszer ha megöregszem nekiállok és végig nézem az összes kazettát, meg DVD.t elfog tartani sokáig.. Már gondoltam rá átteszem valamennyit a gépre és tömörítve felteszem egy terrás külső tárba a kazettákat..
Commenter
@papa.49: amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten
tulipan
Csak nem Vietnámból akar ez a mocskos Dagadék munkaerőt hozatni? Szegények, azok 1/4 akkorák lesznek, mint az ittenii dagadt munkáltatóik! :)
Commenter
Ilyen volt Saigon mielőtt Ho Si Minh Város lett ezt a musicalt itthon is játszották aki nem látta megnézheti. A vietnámi háborúról szól, világhírű musical teljes színházi előadása a Győri Nemzeti Színház művészeivel:
www.youtube.com/watch?v=xN8kqhqVa2s

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.