Megnéztük a helyet, ahol a gyanú szerint egy afgán menekült molesztált egy nőt. Egy dolog biztos: ott nincs is vécé. Hétfő délben megnéztük a helyszínt, ahol a Ripost és a Tények szerint a bűncselekmény történt. A Tények szerint a férfi csak három napja dolgozott ott, de már ki akarták rúgni, a gyorsétterem tulajdonosát pedig kihallgatta a rendőrség. EGY KLASSZIKUS UTCAI GIROSZOSRÓL VAN SZÓ, AHOL AZ UTCÁN ÁLLVA LEHET RENDELNI. BEÜLŐS RÉSZE ÉS SAJÁT MOSDÓJA NINCS A HELYNEK. pedig a rendőrségi közlemény egyértelműen gyorsétterem mosdóját említi.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hát Pintér-Polt-Orbán triumvirátus, ez bizony kissé slendriánra sikeredett.
Régi igazság, hogy a nagy hazugságokban legalább az apróbb részleteknek igaznak kell lenni.
A jelek szerint itt max a pita és talán a saláta meg az öntet ült. Még azt se ártana leellenőrizni, hogy az afgángyereknek egyáltalán van-e farka. Mert az mondjuk kéne a dologhoz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Lehet, hogy sebtiben , keddre kellett egy esetet összecsapni? Hát elég fideszesen slamposra sikerült, ha se afgán, se mosdó sincs, remélem a kárt szenvedett nő létezik!
simmering73
@durbincs: Na mi van te ótvar geci. Te erőszakoltad meg az afgán hapsit? Már nem csak recskarém vagy hanem buzirém? Hogy a herkó verné ki a tejfogaidat a vérvörös hímtagjával.
Clavigo
Még csak a zitélet van kész,,a többit majd összehozzák a zelvtársak. Meglássátok,,még klotyója is lesz a gyroszos bodegának,,oszt jó napot.
papa.49
Nyilvánvaló hazugság az egész, csupán a hangulatkeltést célozta meg, hiába az aljas szemét banda minden eszközt bevett az ügy érdekében !!!
papa.49
@Horizont: A tv2 meg rárepült a hírre mint a tyúk a takonyra )))))))))))))))))))))))))))))))
Mondjuk a vén aljas szörcsögő télapótól mást nem várhatunk !!!
Commenter
@papa.49: arzént a gyrosba és a geci torkán lenyomni!
namihami
Hát Pintér-Polt-Orbán triumvirátus, ez bizony kissé slendriánra sikeredett.
Régi igazság, hogy a nagy hazugságokban legalább az apróbb részleteknek igaznak kell lenni.
A jelek szerint itt max a pita és talán a saláta meg az öntet ült. Még azt se ártana leellenőrizni, hogy az afgángyereknek egyáltalán van-e farka. Mert az mondjuk kéne a dologhoz.
Commenter
@namihami: Gorbachev Absolute vodka felöntöttél a garatra namihami?
papa.49
@Commenter: A jó gyrosért nagy kár lenne, egy igazi gyrosos hely Hatvanban az ,,Üvegtigris,, nevű hely, ha már ettél igazán finom, és hatalmas adagot ott az van.. Ha Hatvanba megyek melózni mindig megállok, és benyomok egy tálat!!
Commenter
@durbincs: te nagyon fogyatékos mert te pont tudod mei?
Commenter
@durbincs: maga is döngeti? Höky e várfetpozo abberalt majom
bencemacska
@nezelodo: ma, 17:42
A nőt most keresik!-:))))))
papa.49
@bencemacska: Ja mert az sincs meg ??? Na akkor a takonyárpi megint leszerepelt )))))))))
Commenter
Vegyen be deadalont ha gyrost hányik, hagyja má2 abba
CsipkeRózsa
Nem hiszem, hogy egy gíroszos hajnalban nyitva tart.
bencemacska
@Commenter: ma:19:1
Á, nem is volt! Csak az éceszgéber elfelejtette, hogy áldozat nélkül nincs tettes sem!
nezelodo
@bencemacska: "A nőt most keresik" Hát látod milyen szerencsétlenek még azt sem voltak képesek odaállítani csalinak a nem létező mosdóba a kiéhezett migrának! Alighanem szétcsap a Viktor köztük, jogosan amiért így elbaltázták a tutit! (Vagy félnek, hogy úgy járnak a nővel mint a Havas tanár úr az B. Éva úriasszonnyal?). Remélem egy afgán csak horogra akad a brüsszeli szavazásig!
namihami
@Commenter: Te érted, hogy mit és kinek írsz
?? Ez hogy jött neked s mihez kötötted
Commenter
@namihami: majd egyszer elmonom a én az életemet egy" büdos kommenista" nagybátyjának köszömhetem
kisrigó
@nezelodo: Nem kell aggódni, biztos találnak jó pénzért "áldozatot!" Mindezt az mellett gondolom, hogy az igazi áldozatot nagyon sajnálnám, de a részletek alapján valami nagyon nem kerek ebben a történetben! (lásd: Moszkvában osztogatnak, illetve fosztogatnak!)
namihami
@Commenter: Még mindig nem tiszta, hogy ehhez nekem, az esetleges piálásomnsk és úgy anblock, de hogy jövök én a vodkával a képbe?
division
@Horizont: Amikor a Ripostot olvasgatom azért szörnyű dolgok vannak migráns terén, még 10 éves gyereket is megerőszakoltak táborozás közben afgán diákok. Ugyan miért írnának ilyeneket ha nem igazak?
Lehet hogy Orbánék lopnak és csalnak, de a migránsokat nem szabad beengedni Európába.
Madácsi Pali
Sok dolog van mi utálatos, de a NER propaganda sz@rkavarásánál nincs mocskosabb...
Avagy hamarabb utolérni a hazug néphülyitést, mint a sánta kutyát. Vajon mért nem a magyar emberek jogainak, lehetőségeinek és közös pénzeinek a 11 pontban összefoglalt elrablásáról szoló Sargentin-jelentés ről irnak, akár vázlatosan?
nezelodo
Látom a megyei Lölö újságok már harsognak az egymilliós nyomravezetői díjról, az afgán kézre kerítőjének. Biztos vagyok, hogy gyorsan kerül gazdája a jutalomnak, ahogy a rekord összegű lottó ötösnek is szokott lenni.
dr. prédikátor
Lehet hogy az állitólag megerőszakolt nő is migráncs vót és lelépett a sógorokhoz???
Commenter
@Horizont: én vagyok az, bocsika mindenkitől kellett egy übertroll, de elértem amit akartam
Commenter
@dr. prédikátor: majd a fidelitas kerít egy statisztát vagy a cserkészek
nezelodo
@Commenter: Vigyáz mert csalfa, otthon a havasokban van egy tarka kecskéje is.
Commenter
@nezelodo: ??? ki nem szarja le...a nyüvesnyikoláj és a pufikabátos julián ugyis lebontották a kerítést oszt beözönlött csupa büdös migráncs románybul is...ez van hiába próbálja őket megfékezni a kárpátok géniusza

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.