Határozottan követeli a konzervatív luxemburgi politikus, az Európai Bizottság volt alelnöke, a korábbi igazságszolgáltatásért, alapvető jogokért és állampolgárságért felelős biztos, hogy az Európai Néppárt szabaduljon meg a Fidesztől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@durbincs: Téged kérdezett valaki? Gecifröccs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@durbincs: CSAK AKKOR HA MEGIGÉRI HOGY MELLETTEM ÁLL Swear, please, like you never have before!
Clavigo
@Shikari: ""...KONZERVATÍV LUXEMBURGI POLITIKUS ""... Remélem a nagy betűket el tudod olvasni te félkretén anyagyász. A konzervatív oldalnak is elege van a retkes Gazdádból...Oszt jó napot,,anyád majma.
Commenter
@Shikari: egyetértek Tibi. Tényleg így hívnak nekem jobban tetszik a Shikari mert azt a Tibort akit én ismertem azt nem lehet embernek nevezni. Az is geci volt.
Commenter
Majd a geci le fogja csapni a fejedt meg a farkadat is, mert a Momentum FB oldalán ömlik a szenyn y már megint de azt nem tudja letiltani. Sík hülye és totál analfabéta.
Rockxy
Énis felszólítom a férfi kollégákat, hogy mindenki álljon fel, rakja ki az asztalra, és akiére először légy száll, az viszi a bankot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.