A tanár úgy emlékszik, R. Szilveszter visszahúzódó srác volt, nem tartozott a hangadók közé.

Meglepően nyilatkozott volt diákjáról a soroksári futónő gyilkosának egykori tanára

A Blikk megtalálta azt a pesterzsébeti általános iskolát, ahová nyolcadik osztályos koráig R. Szilveszter járt. A soroksári gyilkosság feltételezett elkövetőjére emlékszik egykori tanára, aki 1984 és 1992 között is ott tanított már.

Nem tartozott a legrosszabb gyerekek közé, de azért megvoltak a maga csíntevései. Komoly gond azonban biztos, hogy nem volt vele, arra emlékeznék. Csöndesebb, inkább visszahúzódó srác volt, semmiképpen nem nevezném hangadónak. A tanulásban a gyenge és a közepes között mozgott, de talán évet nem kellett ismételnie

- idézte fel a lapnak R. Szilveszter iskolai viselkedését egykori tanára.

Kardos Lajos, a meggyilkolt Krisztina férje nemrég adott interjút a 24.hu-nak, amelyben elmondta, mit tenne a gyilkossal, ha nem lenne törvénytisztelő polgár.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Mindig az ilyen visszahúzódó patkányokkal van a gond...
vacsi
Ezzel együtt nem értem: ha abban az időben ott élt hajléktalanként, a rendőrök nem ellenőrizték? Nem vettek tőle is DNS-mintát? Egyébként is 2 DNS-mintáról hallottam, kié a másik? Ja, és előkerült már a ruhája? És azt is pontosan tudnia kellett, hogy mikor fut arra, ha előre kifigyelte. Ráadásul, míg az aljas tettet elkövette, valakinek figyelnie kellett, hogy ne jöjjön arra senki,, stb.
Túl sok itt a kérdés, hogy elhiggyem, ez a fazon volt a hunyó, ráadásul egyedül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.