Bocsánat, ez most iszonyú hosszú lesz, de szeretnék konkrét lenni. Elolvastam t.i. néhány olyan "hazaárulózó" kommentet, amellyel Ujhelyi Istvánt vagy másokat átkoztak a Sargentini jelentés kapcsán. Tessék nyugodtan engem is hazaárulózni, de csak némi tájékozódás után!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Dehogy hazaárulózzuk Önt, kedves Lendvai Ildikó!
Sőt, köszönjük az itt (is )megjelent remek cikkeit melyekkel sokunkban tartotta a lelket. orbán "elvtárs" ellen kell szavazni, ő a nagybetűs hazaáruló!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Dehogy hazaárulózzuk Önt, kedves Lendvai Ildikó!
Sőt, köszönjük az itt (is )megjelent remek cikkeit melyekkel sokunkban tartotta a lelket. orbán "elvtárs" ellen kell szavazni, ő a nagybetűs hazaáruló!
karma1
Vilagos cikk, azoknak az egyszeru embereknek is eljuthat a tudataig - ha hajlando Lendvait olvasni -, hogy mi mit jelent pontosan.

Egyszeru, vilagos - tiszta beszed orbanek ellen.
Aki nem szavazza meg, az el akarja veszejteni Magyarorszagot., Csak figyelni kell, hogyan is dontene ebben orban?
Nagyon szeretnem latni azt a 7 percet...
karma1
haha, a felhuzott papagajok meg kuzdenek, mint malac a jegen, probaljak menteni a menthetetlent...:o))
F_Viktor
@karma1: Írod:
"...azoknak az egyszeru embereknek is eljuthat a tudataig - ha hajlando Lendvait olvasni -, hogy mi mit jelent pontosan."

Itt a probléma, ez a Lendvai bejegyzés nem a megyei lapokban jelent meg, de még egy országos média sem fog utalást tenni rá.
Okokat tudjuk, a Sargentini jelentés is megemlíti.
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Bízom benne, hogy ezt később a jog honorálni fogja börtönnel!"

tibike, elolvastad Lendvai bejegyzését?
Cáfolhatod mind a 12 pontját, de azzal is megelégszek, ha elárulod miért kellene a jognak börtönnel honorálnia?
kereső
@F_Viktor: Ha ez a "töketlenek" gyülekezete, akik már hónapok óta ismerik ennek a jelentésnek a szövegét- a pontokba szedett jogtalanságokat, amelyeket orbán követett el "nép"! ellen- és csak ezt az utolsót nyomtatják szórólapra,plakátra,vagy krétával a házak falára- akkor tisztábban látnák az emberek,hogy miről is szól tulajdonképpen ez az egész- ill.egészen pontosan el kellett volna már mondani,hogy ez pont róluk szól- a napi gondjaikról,az életükről-és nem a migráncsokról etc...
"12. Gazdasági és szociális jogok: (Szerintem a legfontosabb és a kormány által leginkább elhallgatott fejezet) . A jelentés kárhoztatja a rengeteg kilakoltatást, és főleg, amikor a gyerekeket kiszakítják a családból. (Devizahitelesek, figyeltek?) Szóvá teszi a gyerekszegénységet, a hajléktalanok bűnözőként kezelését, azt, hogy "az öregségi nyugdíj minimál-összege nem megfelelő", hogy az Unióban nálunk a legrövidebb és a legkisebb összegű a munkanélküli ellátás, hogy "nem garantált a szociális szolgáltatásokhoz való egyenlő hozzáférés".(Ki meri cáfolni?) Kárhoztatja a sztrájkjog és a munkavállalói jogok korlátozását."
Ehelyett hagyták,hogy ebben IS! a rogán-habony-szijjártó és a csahos ujságjaik tematizálják ebben is a közbeszédet.
Ezt irtam egy másik cikk alatt-és az idézőjel azért van,mert igen! Lendvai Ildikót idéztem.
tulipan
@Shikari: Te vagy, Te seggnyaló, a legnagyobb büdös HAZAÁRULÓ! UNDORÍTÓ!!
F_Viktor
@kereső: Az a gond, hogy a "töketlenek" gyülekezete" minden szava még hozzánk sem jutnak el!
Én például Dániában olvastam olyan Momentumos reagálást, amit a neten nem találtam meg.
tulipan
@Shikari: Nagyon remélem, hogy jogi elégtétel is követi ezt a tényleges hazaárulás! és így Rád, legalább 100 év börtön vár!!!
tulipan
@tShikari: Semmi akadálya!
Te vagy, seggnyaló, a legnagyobb büdös HAZAÁRULÓ! UNDORÍTÓ!!
tulipan
@Shikari: Te vagy, seggnyaló, a legnagyobb büdös HAZAÁRULÓ! UNDORÍTÓ!!
tulipan
@Shikari: Te vagy, seggnyaló, a legnagyobb büdös HAZAÁRULÓ! UNDORÍTÓ

Hányszor kéred??
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Orbán és a sajtó már megtette."

Nagy ge@i vagy te is tibikém!
Egy jó tanács: magadat féltsed, ne Lendvait, mert a nép haragja az ilyen hazaáruló szekértolókat a rezsim megdöntése után meg fogja találni, s nem fog kegyelmezni.
F_Viktor
@Shikari: Tibi, eljön ám az a pillanat, mikor tudatosul benned, hogy már az ima sem segít...
tulipan
@Shikari: Narancsos seggnyalókám!! Értetek sosem aggódatm egy percig sem !Magaddal foglalkozz, hogy mit hoz(hat) a jövő, egy ilyen jövő egy mocskos HAZAÁRULÓNAK? A pokolban jó meleg van!
Commenter
@Shikari: shikari menj már aludni tudjuk, itt rajtad kívül mindenki kommunista, még a laptop is: egyébként az is: kínai.
Commenter
@Shikari: ne is told túl a csokit mert thiobromin van benne és bealszol!
Pálinkás Pál
Nos nálam ez a jelentés a "cigányügyek"-kel vesztette el a hitelét.. Talán nem a cigányzenekarokból kéne megítélni a cigókat Sargentini...éljen közöttük pár hétig...vagy akár csak mellettük...mindjárt megváltozik a véleménye "szegény,elnyomott cigányok"-ról!! A jelentés jórészével egyet lehet érteni...kár volt belefűzni az etnikai dolgokat...mert bármennyire is igazat íyr,egy esetleges népszavazáson elbukna mint a huzat, a muszli, etnikai megjegyzések miatt!!!/tudom nem lehet róla népszavazni,csak példaképp hoztam fel!!/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.