Az európai elfogatóparancs alapján elfogták az afgán férfit.

Ausztriában elfogták a szexbűncselekménnyel gyanúsított afgán férfit

Az afgán férfi 2018. szeptember 9-én hajnalban Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, illetve korábban két alkalommal is szeméremsértést követett el Budapest VII. kerületében.

A rendőrség a férfi elfogása érdekében intézkedett a nemzeti és az európai elfogatóparancs kiadatására, valamint Budapest rendőrfőkapitánya külön nyomozócsoportot hozott létre. A budapesti nyomozók még aznap felvették a kapcsolatot az osztrák és a német társhatóságokkal és Budapest rendőrfőkapitánya bruttó 1 000 000 forintos nyomravezetői díjat tűzött ki.

A férfit az osztrák rendőrök 2018. szeptember 10-én késő este, Ausztriában Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton igazoltatták és az ellene kiadott európai elfogatóparancs alapján elfogták. Az afgán férfi jelenleg kiadatási őrizetben van.

Budapest rendőrfőkapitánya a korábban kitűzött bruttó 1 000 000 forintos nyomravezetői díjat 2018. szeptember 11-én visszavonta.

(police.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Zárva volt, nincs is benne WC. de azért ott követett el valamit az afgán agár !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
amúgy olvastátok? Az említett eseményél ZÁRVA volt a helység... Nem értem... Ti? orrbánhabonyi rendelés volt netán? valami nem izél itten...
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Zárva volt, nincs is benne WC. de azért ott követett el valamit az afgán agár !!!
simmering73
A kamerafelvétel alapján az látszik, mintha meg lenne minden beszélve és a hölgy szépen követti a mókust. Az is furcsa hogy még se fényképet nem láttunk az áldozatról, sem nem nyilatkozott. A végén kiderül, hogy Zsanett volt. Amúgy a vajnaszócső azt mondta, hogy az erőszakolás fél óráig tartott. Én úgy tudtam, hogy a lebukás veszélye miatt ez csak egy-két perc. Netán a migránst kellett fél óráig noszogatni?
simmering73
@simmering73: Olyan ótvar büdös ez a sztori, mint maga a fidesz.
papa.49
@simmering73: Engedelmesen az erőszakolóra kulcsolt a virgácsait, takonyárpi ilyen ,,erőszak,, csak a te hülye fejedben van !!!
terlasz
Nagyon bűzlik ez a műbalhé nemzetközi szintűvé dagasztása az Orbán-kormányt elítélő EU-s szavazás előtt. Terelési hadművelet a hülye honfitársaink hülyítése céljából.
Az afgánnak és az éjjeli 3-kor reggeliző jóasszonynak is megérte benne rész venni. Kinek ezért, kinek azért.

Emlékezzünk csak a körúti robbantásra, amikor az ellenzéki pártok előre szóltak, hogy ne merjen a fidesz robbantani Magyarországon, de mert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.