Viszont lesz prémium és Erzsébet-utalvány is. Persze nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy jövőre két választást is rendeznek, az európai parlamenti képviselők mellett az önkormányzati testületekről is döntenek a szavazók. A nyugdíjasok nem maradnak extra pénz nélkül év végén, ha kiegészítést nem is, de prémiumot és Erzsébet-utalványt biztos kapni fognak.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Na igen, oda vetnek némi koncot a győzelemért (nekik megéri). A következő választásig pedig kuss legyen mindenkinek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@ila51: A rohadt krumplit se felejtsék el...
wagabund
..."Rossz hír a nyugdíjasoknak: egyre reménytelenebb, hogy kiegészítést kapjanak idén"...

..." nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy jövőre két választást is rendeznek, az európai parlamenti képviselők mellett az önkormányzati testületekről is döntenek a szavazók."...

és? azt sugallja a cikkíró, hogy szarral-huggyal meg lesz véve minden nyugdíjas? baszkikám nem egy számjegyű emelésről kellene álmodni, mert a bérek két számjeggyel emelkedtek, ami jelentkezik a fogyasztói árakban(is)...

...a megfáradt (életjáradékos)nyugdíjas(aki valakinek a szülője) az alig látható emelésből nem tudja megvenni a sunyiban priváttá alakított eü. szolgáltatásokat...(sem)...

minden nyugdíjast fikázó majom elfelejti, hogy neki is van tantija, meg nagypapija?.
(azoktól a szarcsimbókoktól elnézést, akik az öregeiket csak simán vén fasznak nevezik.)
Dr plágium
@wagabund: "azt sugallja a cikkíró, hogy szarral-huggyal meg lesz véve minden nyugdíjas?"
Miért nem így van? A nyugdíjasok nagy része- Tisztelet a kivételnek!- bizony énekel, tapsol, kezet csókol pár forintért. Miért bözsit osztogatnak? Mert azt akkor adja amikor akarja. Hiába dalolta Rozi néni hogy Orbán V- beleteszi a pénzt a tárcájába, az bizony üres maradt. Igaz a sajátját megtöltötte :)
kereső
A kompenzáció? Infláció követés?-hiszen elhazudják,hogy van-pedig a boltban,a piacon érzékeled a kosaradon. Prémium? Gazdasági növekedés+ államháztartási hiány?
Az államháztartás kiadási oldala az éves terv 121%-t teljesitetette augusztus végéig. Hm...?
Erzsébet utalvány? 27.000.000000.- Ft=nettó összeg, ami a végén 42.000.000.000,-és ebből 6-7 milliárd a csókosé? Számoljon már valaki!!!-és boritsa rájuk az eget IS!
Eladott Ország
A csúti kancigány kiadta az utasítást a KSH-nak, hogyan alakuljanak a számok. Vissza kell térni a svájci indexáláshoz. Mert így az egész csak vakuljon a paraszt.
dr. prédikátor
@Dr plágium: Na meg egy két darab beszáradt" gojóstollat" is mellé!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.