Másfél hónapos családbarát kampányt indított a kormány Szülőnek lenni jó címmel, hogy felhívja a fiatalok figyelmét arra, hogy a gyermekvállalás életre szóló kaland – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyekért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.

Novák Katalin azt mondta, hogy

a kampány során fél- és egyperces kisfilmeket mutatnak be, amelyek a gyermekvállalással kapcsolatos dilemmákra válaszolnak.

Az államtitkár úgy fogalmazott, hogy

a kormány minden élethelyzetben a fiatalok mellett áll, a családok támogatása pedig folytatódik.

Novák Katalin a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kiemelte,

a kampány célja nem a meggyőzés, hanem azoknak az akadályoknak az elhárítása, lebontása, amelyek gátolják a fiatalokat.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Már lobogók is jelzik. Iskolakezdésre ötszáz „családbarát ország” zászlóval díszítette fel Budapest hídjait a kormányzat és a főváros. Ákció van. Kettőt fizet, egyet sem kap! Egy hónapig. Nehogy bárki azt higgye, hogy ötszáz zászló hazudik – nálunk a zászlók sem hazudnak. Főleg, ha hídon lobognak, mert úgy könnyebben viszi a szél a hatalom szerénységét. Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára is megmondta: az idén minden eddiginél több támogatás jut a családoknak, és számos kormányzati, civil, önkormányzati és egyházi program is zajlik. A „családbarát kormányzati hidak”, azaz támogatások között említette az adókedvezmények rendszerét, az ingyenes tankönyveket, az ingyenes, illetve kedvezményes iskolai étkeztetést. Ákció van, ki ne hagyja, álljon sorba a jobb életéért! Nincs itt semmi baj: "szüjjé, akko tijéd lesz világ;" legyél államtitkár gyereke, akkor kétmillióért tanulhatsz; ha nincs munkád, ne adózz; egyél, amikor éhes vagy; ontsd a pénzt, ne siránkozz; takarítsd a putrit, jobb lesz benn a levegő; ha kialudtad magad, tanulj. Majd megfordul a széljárás, meglátod. Leszel te még sokkal szegényebb. Ne aggódj, nincs semmi baj.
Aki Én
... a ,,családbarát kampány" keretében most az üzemanyag és az autópálya matricák árait emeltük, de a jövőhétre meglepetéssel készülünk, mert a világelső áfa mellett is tartogatunk meglepetéseket.
Na, van még erekciód fiatal???
Eladott Ország
A családbarát kormány alakoskodói például a nőverő Vak Komondor elvtársat csak nagy nehezen passzolták ki a Fidesz-frakcióból – sok-sok hablatyolása után -, de azért ott ült függetlenként a T. Házban. A magyar állam még mindig nem ratifikálta az Isztambuli Egyezményt a nők elleni és a családon belüli erőszak megelőzéséről és felszámolásáról. Akkor miről beszélünk? Ők erről, a fideszes Varga István: „a büntető törvénykönyv nem mindenható. A rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg. Talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak”. Aki hülye, legalább fogná be a kereplőjét – ez a tényállás. Csak a saját nőik élveznek. Előjogokat. Kapnak olyan állami kényeztetést, hogy attól koldulunk. Szemrebbenés nélkül a saját szeretőiket fürdetik tejben-vajban, aggatják rájuk Dárius kincséből a kifekvő milliókat Matolcsyk, Hende bácsik, Rogán Tónik, Kósák. Őket amúgy is a magyar emberek ringatják vagyonos hintaszékükben, és a pénzhullásból jut szeretőiknek, barátnőiknek, feleségüknek.
tudode
Van értelme EZT a MÁSFÉL HÓNAPOS papa, mamást játszani a FIATALOKKAL, akik legtöbbje nem húzna el az országból, mint a VADLIBÁK, ha EBBEN A PÉNZESŐ világban lenne előttük PERSPEKTÍVA, na nem 1 1/2 hónapig.
.
Miért NEM KÉRIK számon a GAZDIJUKTÓL a betonteknőkbe fektetett FÉL BILLIÁRD froncsit, ill. azt, hogy az ÜRESEN KONGÓ, az országnak "csak" anyagi gondot jelentő, TAÓ lóvéval is nehezen fenntartható játékszerek helyett LAKHATÁS a FIATALOK SZÁMÁRA program, az MÁR ELÚSZOTT, mint a "Dunában úszik egy zsömle, a NER bele van tömve, v akárki" a lóvé elúszott HOLLÁRI HÓ!!!
.
www.google.hu/search?ei=haiXW4rzKoj4wALB4oGQDQ&q=stadionok+fenntart%C3%A1si+gondjai&oq=stadionok+fenntart%C3%A1si+gondjai&gs_l=psy-ab.3...18346.22048.0.22877.9.9.0.0.0.0.128.822.7j2.9.0...0...1c.1.64.psy-ab..0.5.451...33i160k1.0.iS0Q14Wm748
.
Például olyan PROGRAM nem jutott a fejükbe, hogy a GYERMEK ÖLTÖZÉKEKET támogassa a BAMBA állam, hasonlóan az ÁTKOSHOZ!
nezelodo
Nagys' Asszony, nem kampányolni kellene, hanem támogatni őket, mert a dakota duma kevés. Az önök elvei mentén még élesebb határt húztak a gazdagok gyerekei, és az átlag dolgozó gyerekének a kilátásai közé. A szegény réteg családjainak a kilátásairól nem is beszélve, pedig már ott Brüsszelben is pedzegetik, igaz elég nehezen nyílik a szemük, hogy lássák mi van illiberáliában. Lassan oda jutunk, megint a falusi pap mondja meg melyik gyerek tanulhat tovább ha hithű a hűbérurához és a papjához. A többi meg marad a Lenci-félék cselédje.
Sámannus
Mindig másról beszélnek mindig, mint Bodó amikor a borárát kérik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.