Orbán Viktor miniszterelnök meg fogja védeni Magyarország becsületét az igaztalan vádakkal szemben, ki fog állni a magyarokért a Sargentini-jelentés kedd délutáni európai parlamenti (EP) vitájában – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója budapesti sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs közölte:

arra kérik a kormányfőt, vigye el a magyarok hangját az EP-be, mondja el, hogy a magyarok továbbra is biztonságban, keresztény kultúrában akarnak élni.

Szavai szerint az EP bevándorláspárti többsége bosszúra készül Magyarország ellen, mert a magyarok világossá tették, nem fogadnak be bevándorlókat.

A Sargentini-jelentés nem más, mint ennek a politikai bosszúnak egy leplezetlen eszköze

- fogalmazott.

A kommunikációs igazgató azt mondta:

Európában ahol hangot mernek adni a bevándorlásellenes véleményeknek, ott azonnal megbélyegzik, hazug vádakkal illetik az embereket, hogy elhallgattassák őket.

Magyarországra is azért irányul ilyen össztűz, mert "egyenesen megmondtuk, hogy nem akarunk Magyarországból bevándorlóországot csinálni" – jelentette ki a politikus.

Hozzátette,

azért támadják Magyarországot, mert megmutatta: a bevándorlás megállítható.

A jelenleg még hatalmon lévő brüsszeli bevándorláspárti elit azonban el akarja hallgattatni a magyarokat, amihez most éppen "Judith Sargentini szállítja a politikai vádiratot (...) a bevándorláspárti Soros-szervezetek hathatós közreműködésével" – fogalmazott Hidvéghi Balázs.

Jelezte ugyanakkor, ennek az EP-nek már csak hónapjai vannak hátra, a jövő évi EP-választás fő tétje pedig az, hogy a bevándorláspárti erők kezében marad-e Európa sorsa.

Arra a felvetésre, hogy a zöldpárti Judith Sargentini a következő EP-ciklusban nem jelölteti magát képviselőnek, a Fidesz kommunikációs igazgatója úgy reagált: a politikus európai parlamenti teljesítménye minden szintet alulmúl, egy nyíltan bevándorláspárti politikusról, Soros György egyik nyílt szövetségeséről van szó, "mi nem fogunk krokodilkönnyeket hullatni érte, ha jövőre nem lesz már képviselő".

Forrás: MTI

Fotó: YouTube/Fidesz

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Na elhúztok mind a gecis, narancsos picsába, férgek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Na elhúztok mind a gecis, narancsos picsába, férgek!
dr. prédikátor
Na persze megvédi az országot mint a MANYUP pénzt.Azt is jól megvédték, magyarul ELLOPTÁK a szemét tetves gecik!!!Takarodjatok a redves picsába tetvek!!!
Eladott Ország
Te rohadt, szarházi, bűnöző cigány ne hivatkozz az országra! Takarodj a 3,14csába!
Sámannus
A zúnió most le fog baxzni nektek egy sallert oszt jónapot. A nagy pofátok akkor lett volna, amikor elkezdtetek rabolni.
Aki Én
Senki nem támadja Magyarországot.
Csak a nemzeti beteget és antidemokratikus, korrupciótól hemzsegő tolvajlását támadják.
A többség sosem szavazott ezekre, tehát egyet ért a jelentés tartalmával.
Ha megmutattuk, hogy kell megállítani a bevándorlást, miért is van még mindig frissen meghosszabbított bevándorlási válsághelyzet, fokozott készültség?
tulipan
AZ ORSZÁG BECSÜLETÉBEN az ég világon senki nem kételkediK! A Dagadéknak viszont nincs becsülete, tehát, NINCS mit megvédeni!!!
bencemacska
OV a helyzet magaslatán:
www.sonline.hu/orszag-vilag/orban-viktor-azert-megyek-hogy-megvedjem-magyarorszagot-video-1200493/
Ez így nehéz lesz, Orbán még azt sem tudja, hogy hová megy ma megvédeni a hazát..
Világosítsa fel már valaki, hogy ma nem a belgiumi Brüsszelben, hanem a franciaországi
Strasbourgban lesz az Európai Parlament ülése!!!

Lehet, hogy más adja az utasítást a magánrepülő pilótájának, és jó helyre küldik?
Küldjék már bárhová, de hagyják is ott, hátha nem talál vissza!-:((((
tulipan
@bencemacska: Ez annyira megzavarodott, hogy nem lesz több pénz,hogy azt sem tudaj, hova kell menni! Szerintem, annyira eltűnt, hogy most éppent Anikó otthon borogatja !
tulipan
Nagy pánik lehet! Megnéztem a honlapon, most 1 hónapra előre, nincs semmi program jelezve!
tudode
Micsoda dolog!
.
Báncsák Magyarországot = alias Mr Viktor Orbánt, aki ÚGY NÉZ KI, mint egy ma született bari!
.
www.youtube.com/watch?v=6opcusQwGk0
.
Enye, ejha!!!
Hellcat
Kurvára erőltetik, hogy a migráncsok nem befogadása miatt lett a jelentés pedig kurvára nem...el kéne olvasni már végre azt a kurva jelentést főleg hogy le is fordították magyarra.
tulipan
@Shikari: Valóban! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! A szemétláda Orbánt TALÁN VÉGRE móresre tanítja Európa! Undorító egy rohadék diktátor, de MI európaiak, nem hagyjuk magunkat!
tulipan
@Shikari: Valóban! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! A szemétláda Orbánt TALÁN VÉGRE móresre tanítja Európa! Undorító egy rohadék diktátor, de MI európaiak, nem hagyjuk magunkat!
Aki Én
@Shikari a végelgyengült: Olyan vagy mint a sötét lovag. Végtagok nélkül is pattogsz és kiabálsz, és arra szólítod fel az ellenfeled, hogy adja meg magát, mert győztél. Az meg csak könyörög, hogy nézz már körül te agyament véglény.
Bruhahahahahahahaha...
Aki Én
@Shikari a kretén király: ...megtaláltam a rólad szóló videót:

www.youtube.com/watch?v=DiKFV9Ka-GU
F_Viktor
A fityesz miért nem arra kéri az ország legnagyobb büdös bogarát, hogy pl. védje meg a patyolatos polpot pétert, a tiborcz vejkót, roggyant tóni vagyonnyilatkozatát, stb., mert bizony a 12 pontban ezek a figurák is annyira kulcsszereplők, mint a migráncsok!
CsipkeRózsa
Orbán védje meg a saját becsületét, ha tudja, mert az neki nincs.
tulipan
@Shikari: Valóban! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! A szemétláda Orbánt TALÁN VÉGRE móresre tanítja Európa! Undorító egy rohadék diktátor, de MI európaiak, nem hagyjuk magunkat
bencemacska
@Hellcat: ma, 13:10
Szerintem ebben a bekezdésben van a lényeg:
"Igaz, hogy az angolul 68 oldalas dokumentum számos erős kritikával illeti a Fidesz intézkedéseit, de az eredeti 68 oldalból csak 4 oldalon foglalkozik a migrációval. A többi inkább azt mutatja, hogy az új évezredben a régió éllovasából sereghajtójává váltunk. Azt, hogy 2018-ra Magyarország egy ígéretes, fiatal demokráciából Európa beteg embere lett."
Aki tehát a migráns témára fűzi fel a jelentést: mint ORBÁN, HAZUDIK.
steve82
@Shikari: Te beszélsz, egész nap itt dekkolsz és nyomatod az aljadék propagandát? :)
tulipan
@Shikari: Éljen, az orszgágot, teljesen szétverő, az emberek tizezreit menekülésre kényszerítő, semmihez sem értő, hiszen soha egyetlen valamirevaló MUNKÁT nem végzett, viszont ostoba, éjsotét. mérhetetlenül kapzsi és hataloméehes, náciutód narancsos HORDA!!!

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/so...
tulipan
@steve82: hagyd csak! A szerencsétlen annyira retteg, hogy holnaptól, nem lesz,aki fizesee! :)
Hellcat
@bencemacska: Hát röviden ezt írtam én is csak a te kifejtésed szebb :)
Nessy
Azért már egyszer jó lenne hallani a tények felsorolását, amivel cáfolná a leírtakat. A migránsozást tessék végre takarékra tenni! A többi témával hogy is állunk? Ja, a tényekkel nem tudnak mit kezdeni, marad a migráncs, Soros, bánccsák a magyarokat szöveg!
bencemacska
@Hellcat: ma, 14:31
Nekem nagyon tetszik Berg Dániel teljes írása, azért okvetlenül idézni akartam - legalább - az arányokat bemutató részt.
tulipan
@Shikari: Vicces vagy seggnyalókám!!! Hahahaha
kereső
Kurz ( osztrák kancellár) után, a lengyelek IS!
Jedrzej Bieleckinek, a jobbközép független lap cikkírójának Janusz Lewandowski volt lengyel uniós biztos, a PO európai parlamenti képviselője, elmondta: "A 7. cikk elindítása mellett szavazunk, bár ez ügyben nem lesz pártfegyelem."

Lewandowski azzal érvelt: a jogállamiság tekintetében Magyarországon és Lengyelországban "hasonlóak a fejlemények". "Képmutatás lenne - mondta -, ha Magyarországhoz másképp viszonyulnánk, mint Lengyelországhoz, csak azért, mert a Fidesz az EPP tagja."
csipetke
Ezek noooormálisak?!Az ország becsületét akarják megvédeni?Nem azzal van gond,hanem a fidesz becsületével.Azt meg már baromi rég eljátszották,azt már cseszhetik,a fidesznek sose lesz már becsülete,keményen "megdolgoztak"érte,hogy így legyen
tulipan
@csipetke: Persze, minden diktátor igy szokta! Ő maga sohasem lehet bűnös a saját vétkeiben,, rögtön az egész ország!!!
tulipan
Éljen, az orszgágot, teljesen szétverő, az emberek tizezreit menekülésre kényszerítő, semmihez sem értő, hiszen soha egyetlen valamirevaló MUNKÁT nem végzett, viszont ostoba, éjsotét. mérhetetlenül kapzsi és hataloméehes, náciutód narancsos HORDA!!!

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/so...
Commenter
@Shikari: shikari! Térj észre a végső harcnak most lett vége!
balos
Úgy is összefoglalhatnám:könyőrgőm akasszuk fel a füstre a zsirdisznókat!
Lepényleső
Lehet,hiszen hányszor megesett;az igazakat büntették azok,akik a bűn révén lettek gazok?
tulipan
@Shikari: : Valóban! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! A szemétláda Orbánt TALÁN VÉGRE móresre tanítja Európa! Undorító egy rohadék diktátor, de MI európaiak, nem hagyjuk magunkat
Eladott Ország
Szégyen ez az ember a gázszerelő strómanjával, a saját lábán álló, milliárdos lányával (aki még életében nem dolgozott), a szaros pelenkás kultúrájával, kőbányász apjával, a fatolvaj vejével, a halálra terrorizált, megszeppent, infantilizált slepjjével, a mögötte ülő idiótákkal, a NER nevű illiberális szörnyállamával, ahogy ott áll a civilizált Európa előtt. Ez az ember álomvilágban él, vagy ha elhiszi, amiket beszél, akkor sürgős orvosi segítségre van szüksége, mert meghibbant. Azt meri állítani, ő nem vetemedne olyanra, hogy aki nem ért vele egyet, azt elhallgattassa. Első dolga volt, mint minden fasisztának, a sajtószabadság felszámolása, elfoglalta a közmédiát. Megszüntette a Népszabadságot és elfoglalta a teljes vidéki sajtót. A közmédia göbbels-i propagandát folytat, nem informál, nem tájékoztat.
nepszava.us/bartus-laszlo-szegyen-ez-az-ember/
tulipan
@Shikari: Megmutattad narancsos seggnyalókám, hogy mennyire fanatikusan hülye is vagy!! Dehogynem! A Dagadékod mindennel és mindenkivel "kompromisszumot" köt, aki és ami hasznot hajt neki, legyen az kinai, orosz kubai, vietnámi, kommunista vagy újnácii!!!
Te rohadék ujnáci vándorcigány!!
tulipan
@Shikari: : Valóban! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! A szemétláda Orbánt TALÁN VÉGRE móresre tanítja Európa! Undorító egy rohadék diktátor, de MI európaiak, nem hagyjuk magunkat
tulipan
@Shikari: Semmiség, csak Téged követlek! :)

: Valóban! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! A szemétláda Orbánt TALÁN VÉGRE móresre tanítja Európa! Undorító egy rohadék diktátor, de MI európaiak, nem hagyjuk magunkat
papa.49
Láttuk NAGYON SIKERÜLT NEKI A MEGVÉDÉS, ahogy általában szokott neki bármi sikerülni a lopásokon kívül, nem nagy ügy csak FELTÖRÖLTÉK VELE A TÖBBIEK A TANÁCSTERMET )))))))))
kereső
@Shikari: hogy milyen széppen összeszedted a fidesz=orbán jellemzőit.
Gauntlet
A Fidesz húzzon el, süllyedjen a balfenékre !
Clavigo
@Shikari: Elég lassú a felfogásod,, Már régóta kitüntettelek ezzel a " szikrával "..
Commenter
@Sámannus: beérett a pávatánc jutalma GIGASALLER, nixugribugri!
kereső
Aztán megjelent orbán,kiséretében a "becsületesség" mintaképével-rogán kötvényes antallal.
Ennél már csak az lett volna szebb,ha habonyt is viszi magával.
papa.49
@kereső: Az nem mehetett itthon próbálja elhihetővé tenni a ,,migráns erőszakot,, !!!
tulipan
@tulipan: Valóban! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! A szemétláda Orbánt TALÁN VÉGRE móresre tanítja Európa! Undorító egy rohadék diktátor, de MI európaiak, nem hagyjuk magunkat
kissé felnőttem
Kicsi okostojás: te, kis betűsen igen, te itt becsületről ne beszélj mert nem tudod az mennyi értéket takar. Pénzedért hazudsz sajnállak.
Commenter
@kissé felnőttem: if it hadn't been for you and if you had not come looking for me I'd probably be dead.
Commenter
@kissé felnőttem: tudod mit nikike akkor én is sajnállak: véresre kereshetted volna magadat a valaha volt keletnémet migránsokon (mert ezt híresztelték) de nem te emberségből jelesre vizsgáztál akkor és ezért nyerhettél most egy ultragarázda bunkó sötét aljas alak ellen. Az én családomban is van született keletnémet és sváb is. Ennyike. És még mindig nem hiszem el hogy megtaláltalak.
Commenter
@bakcsubakka: @bakcsubakka: LE ROI EST MORT VIVE LE ROI!
tulipan
Valóban! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! A szemétláda Orbánt TALÁN VÉGRE móresre tanítja Európa! Undorító egy rohadék diktátor, de MI európaiak, nem hagyjuk magunkat!
anima
Kik nem fogadták el a jelentést?
"Néhány kivétellel csak az európai szélsőjobb, a fasiszták és a kommunisták..." /AN/
tulipan
@Shikari: Valóban! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! A szemétláda Orbánt TALÁN VÉGRE móresre tanítja Európa! Undorító egy rohadék diktátor, de MI európaiak, nem hagyjuk magunkat!
tulipan
@anima: Még a kommunisták se?? Nem véletlen!
Edmond Dantes
Én bízom Orbánban.Rákosi is megvédett bennünket a láncos kutyától,Titótól,meg a mocskos nyugati imperialistáktól.Orbán is pont ennyire harciasan hiteles.Rákosi híveinek fideszes leszármazottjai most ugyanúgy boldogok,mint az ötvenes években a felmenőik,visszatértek végre a régi szép idők.Arról pedig ne beszéljünk,hogy Rákosi valahol a SZU-ban,Gorkij városában úgy fejezte be,hogy gumicsizmában,rozsdás vödörrel hordta a vizet a falusi budiba.
Borsodi
Az Országunkat és a becsületünket nem ő fogja megvédeni az biztos.Azóta nincs a Magyarokról jó vélemény amióta ő a miniszter.
Magát védi a nép mögé bújva.
tulipan
@Shikari: Egy narancsos seggnynaló persze, hogy a szarkupacba való!! Ott érzi jól magát!
Ludmilla
az én becsületemet egy aljas,korrupt,álkeresztény retkes tolvaj ne védje meg... én nem vesztettem el,meg az ország sem,védje magát a csutigörény ,mert egyszer felelnie kell neki is,meg a mocskos bandájának is..
tulipan
@Shikari: Egy narancsos seggnynaló persze, hogy a szarkupacba való!! Ott érzi jól magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.