"Rémisztő hallgatni azokat a képtelenségeket", amelyeket Judith Sargentini, az Európai Parlament (EP) holland zöldpárti képviselője beszél "immár csaknem másfél éve", amióta elkezdte összeállítani Magyarországról szóló jelentését – mondta kedden a BBC rádiónak nyilatkozva Kovács Zoltán.

A kormányszóvivő a brit közszolgálati rádió közéleti és politikai műsorokat sugárzó 4-es csatornájának délelőtti hírmagazinjában kijelentette:

teljesen részrehajló és politikailag motivált jelentésről van szó, amelyet egy szélsőbaloldali, "akár anarchistának, balosnak is nevezhető politikai aktivista" készített.

Kovács Zoltán a BBC-nek: "rémisztő hallgatni Sargentini képtelenségeit"

Kovács Zoltán kormányszóvivő. Fotó: MTI/Kovács Attila

Kovács Zoltán szerint a nagy probléma az, hogy az Európai Unión belül egyes politikai erők, köztük Judith Sargentini "az ő szélsőbaloldali politikai nézeteivel együtt", az európai értékek nevében gyakorlatilag politikai kampányt folytatnak egy olyan ország ellen, amelyet politikai okokból nem szeretnek, a tényekkel ugyanakkor nem törődnek.

Arra a riporteri felvetésre, hogy Magyarországon dolgozó külföldi tudósítók munkavégzésük mind nehezebbé válásáról számolnak be, és Magyarország megítélése a sajtószabadság érvényesülése szempontjából romlott, a kormányszóvivő azt mondta, hogy

ez hazugság, "hiszen most is egy külföldi rádióállomás külföldi újságírójával beszélek, és ezt rendszeresen tesszük".

Hozzátette:

különösen az elmúlt nyolc évben könnyen lehetett találni néhány olyan embert, köztük újságírókat, akik nem szeretik a magyar kormányt és hamis vádakkal állnak elő, "amelyek ellen évek óta küzdünk".

Kovács Zoltán szerint látható, hogy ezek a vádak immár "a régmúlt történelem" részei, mivel zömüket sikerült az Európai Bizottsággal és más európai intézményekkel lezajlott jogi vitákban rendezni, a többi pedig tényszerűen nem igaz, és politikai ízléseket tükröz.

A kormányszóvivővel készített interjú előtt a BBC rádió megszólaltatta Judith Sargentinit is, aki elmondta: jelentése különböző problémákat tár fel a magyarországi demokráciával, a jogállamisággal, az alapjogokkal, az európai értékekkel kapcsolatban.

A holland EP-képviselő szerint ezekben a kérdésekben komoly romlási folyamat zajlott le Magyarországon, romlott a magyarországi demokrácia állapota, és a magyar embereknek már nincsenek ugyanolyan jogaik, mint más európai polgároknak.

Az Európai Parlament (EP) plenáris ülése kedden vitázik, szerdán pedig szavaz a magyar jogállamisági helyzetről szóló különjelentésről, amelyet a testület illetékes bizottságában korábban nagy többséggel elfogadtak.

Forrás: MTI

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Hja, a bűnösök SOSEM szeretik hallgatni, ha felsorolják a bűneiket!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Hja, a bűnösök SOSEM szeretik hallgatni, ha felsorolják a bűneiket!!!
Hellcat
Szerintem is rémisztő az a temérdek geciség amit a fidesz elkövetett...
tulipan
Éljen, az orszgágot, teljesen szétverő, az emberek tizezreit menekülésre kényszerítő, semmihez sem értő, hiszen soha egyetlen valamirevaló MUNKÁT nem végzett, viszont ostoba, éjsotét. mérhetetlenül kapzsi és hataloméehes, náciutód narancsos HORDA!!!

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/so...
tulipan
@Shikari: "Lehet kezdeni a liberálfasiszta Eu diktatórikus intézkedéseit leleplezni!??
Mi van? Nem inkább A TIETEKET ??
tudode
Remélhetőleg EZEKNEK a pártkatonáknak nem HALLATSZIK a szavuk az ÉGIG, már ami a NAGYMAMI falvédőjére volt HIMEZVE:
.
Hol szeretet ott BÉKE, hol BÉKE, ott Isten, HOL ISTEN OTT SZÜKSÉG nincsen, de Orbániában van, szinte minden szinten!
.
Zusammen:
.
www.google.hu/search?q=magyarorsz%C3%A1g+szeg%C3%A9nys%C3%A9g&oq=Magyarorsz%C3%A1g+szeg&aqs=chrome.1.69i57j0l5.12592j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------
.
Ami a JOGÁLLAMISÁGOT illeti Kovi' bá
.
www.google.hu/search?ei=eKOXW5PgMdHCwQL4nK-YDQ&q=magyarorsz%C3%A1g+jog%C3%A1llamis%C3%A1gi+helyzete&oq=magyarorsz%C3%A1g+jog%C3%A1llamis%C3%A1gi+helyzete&gs_l=psy-ab.3..33i160k1.75974.81731.0.82348.22.22.0.0.0.0.129.1932.19j3.22.0...0...1c.1.64.psy-ab..0.20.1728...0j38j35i39k1j0i22i30k1j33i22i29i30k1j33i21k1.0.a338FPQv0II
-----------------
.
Ma állítja ki a "tisztesség" mintaképe a BIZONYÍTVÁNYÁT!.. Pedig ha, ha .. most nem kellene a szőnyeg széléről MOSAKODNIA!
.
Volt, van, lesz, DE MINEK, KINEK az érdekében!
menekült
Jó látni, hogy meg vannak rémülve ezek. :DDD Végre Európa is megismerheti, micsoda gazemberségeket művel otthon a magyar kormány. Hiába ordibálják, hogy hazugság, mikor napnál is világosabb, mi az igazság. Nem csodálom, hogy be vannak tojva 0rbánék, de megérdemlik!
karma1
Azert en meg emlekszem, hogy pont a BBC ujsagirojat egyszeruen kibasztak egy nyilvanos reszvetelu rendezvenyrol... Lehet, hogy a Krokogyil ujsagirojanak szivesen nyilatkozik - elvegre az is ujsagiro! - , de valahogy magyar ujsagiro max, egy fel negyzetmeteren a budi elott kerdezheti a meltosagos politikusokat a parlamentben, ahol a sajtoszoba sarkaiban mar deneverek tanyazhatnak emiatt...

Szoval nevszerint melyik ujsagironak is szoktak nyilatkozni? Ja, a bayerzsotio az lovag, nem ujsagiro...
tulipan
@Shikari: Minden narancos újnácI, seggnya, bunkó, ostoba és TUDATLAN!!
dr. prédikátor
@Shikari: Minden fityfaszhivő illiberális NÁCI!!!
Aki Én
Tényleg rémisztő hallgatni, pedig semmi újat nem mond, ebben élünk évek óta.
Nem véletlen, hogy a nagy többség nem támogatja a rabló rezsimet.
Aki Én
@csikari a pusztító hasfájás: ...de hát most lett leleplezve. Ilyen szépen és precízen még senki nem fogalmazta meg, hogy miért is nem támogatja a nagy többség az antidemokrata illibsi rezsimet.
dr. prédikátor
@Shikari: ne fossá illiberális takony náci , lesz ez még nektek rosszabb is.!!!Csak bizzál!!!
dr. prédikátor
@Shikari: ne hörögjél már takonykám, még a végén megüt a guta!!!
dr. prédikátor
@Shikari: ne fossá, nyugodj már le a picsába te kis lustknabe!!!
tulipan
@Shikari: ne fossá, nyugodj már le a picsába te kis lustknabe!!! Még holnapig nyalhatod a főnököd seggét!
tulipan
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! A szemétláda Orbánt TALÁN VÉGRE móresre tanítja Európa! Undorító egy rohadék diktátor, de MI európaiak, nem hagyjuk magunkat
nezelodo
Aszongya a kopaszkovács, aki egykoron Soros liberálisként kezdte a néphülyítést, hogy rémisztő hallgatni a jelentést! Tarfejükém, hát még megélni milyen! Persze amekkora empátia szorult Orbánba, nem is foglalkozik az istenadta nép nyomorával, majd odavet választáskor egy Bözsi utalványt, és röhög rajtuk.
tulipan
Európa nem követheti el, még egyszer, azt a nagy engedékenységi hibát, mint ami Hitlert a hatalomba hozta!!!
tulipan
@Shikari: Félted a plnzedet, Seggnyalókám? Bizony elhiszem, hiszen bizonytalan lesz a jövőd!!!
tulipan
@Shikari: tulipan
Éljen, az orszgágot, teljesen szétverő, az emberek tizezreit menekülésre kényszerítő, semmihez sem értő, hiszen soha egyetlen valamirevaló MUNKÁT nem végzett, viszont ostoba, éjsotét. mérhetetlenül kapzsi és hataloméehes, náciutód narancsos HORDA!!!

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/so...
dr. prédikátor
@Shikari: Szopató ágra kerültél náci takonykám!!! Cumizzál csak szaporán!!!
steve82
"rémisztő hallgatni Sargentini képtelenségeit": de sikerült? :)
tulipan
@Shikari: Igazán érdekes, hogy neked ez a maffia NEM BŰBÖZŐ társaság!! Lehet, hogy Sária szerint gondolkodsz???

Éljen, az orszgágot, teljesen szétverő, az emberek tizezreit menekülésre kényszerítő, semmihez sem értő, hiszen soha egyetlen valamirevaló MUNKÁT nem végzett, viszont ostoba, éjsotét. mérhetetlenül kapzsi és hataloméehes, náciutód narancsos HORDA!!!

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/so...
RonaGyuri
Zotyóka, mond te hallottad már magadat? Na az az igazán rémisztő! =))
Commenter
@tulipan: és mindenki: @tulipan: Akkor segítünk neked te seggnyaló mocsok hogy te is megértsd:
Cút đi vigyázz ez nem azt jelent hogy csúti hanem azt hogy becsüld meg a helyet ahova kerültél és kezdjél el kirgizül tanulni...you are just a cripto-bolshevik moron.
Pálinkás Pál
Ebből az egész cirkuszból azt szűröm le...hogy a mi ellenzékünk egy nagy nulla!!Kissé röhejes hogy egy hollandnak kell az unio elé tárni az itthoni disznóságokat!! b
bencemacska
@Pálinkás Pál: ma, 14:27
Gondolod, hogy csak gáncsolói voltak, támogatói nem???
Van Sargentininek magyar frakciótársa is, akiről nem tételezem fel, hogy nem segítette!
Pálinkás Pál
@bencemacska: Te halottál ez ügyben olyat hogy magyar ep képviselő szót emelt volna??? tájékoztass!!!
csipetke
Csak a címre:-Hát még nekünk milyen rémisztő volt,amikor ezt a sok genyó dolgot elkövette a fidesz az ország ellen.Remélem most jól megfingatják a kis puhost.Mi is szívni fogunk,ha indítják a 7-es cikkelyt,de ha belegondolunk,eddig is szívtunk,de most legalább lesz értelme...
tulipan
@Shikari: Te csak ne izgulj, nekem nem fuzetnek, azt irok, ami akarok és nekem az tetszik, hogy VELED szórakozzak, szorgalmas ámde kellően reszkető, narancsos valagnyalókám!
kokopelli
@dr. prédikátor: (13:54)
...csak nem a csuti dugja a kosovoalbán "Lustknabe"-t! Miket tud meg az ember
gyereke hirtelenjében!! ... Sodoma und Gonorrhea!? ;-)))
Pálinkás Pál
NÉZZÉTEK AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉST...Brutális...Leugatják a csúti cigányt rendesen!!!
Zeta
Valóban a történelem, amit felsorolnak, csaj az abaj , akkor elmaradt a segberúgás. Most srm európa, sem hazánk nemállna így!
csipetke
@Pálinkás Pál: A Hír tv-ben is adják,osztják a fideszt/orbánt rendesen,orbán néha kínjában el-el vigyorodik,gulyás nézi a főnökét,és amikor az kín-vigyorog,azt teszi ő is.Van 1-2 seggfej,akik mellette vannak,remélem ezek lesznek holnap a szavazásnál kevesebben.
bencemacska
@Pálinkás Pál: ma, 15:03
Hogy ne DK-s képviselőt említsek, pl. Sargentini frakciótársa:
parbeszedmagyarorszagert.hu/hu/hir/javor-sargentini-jelentesrol
Ludmilla
az a rémísztő és visszataszító,amit az országgal műveltek,gazember
magyarbakancs
Az ország vezetője legkevesebb gyerek kori barátja Mészáros úr az EU által ki írt pályázatok 30%-kát megnyeri. Eről nem kell többet írni.
Szeretném a Nemzet állami keresztény kultúránkat megmentő honfitársaimat meg kérdezni mely más ország vezetője csinál még ilyet?Hol van olyan hogy volt kolégiumi szobatár,vagy iskolatárs,gyerek kori barát taról a közbeszerzéseken mondjuk

Ausztria Lengyelország
Belgium Lettország
Bulgária Litvánia
Ciprus Luxemburg
Cseh Köztársaság
Dánia Málta
Egyesült Királyság Németország
Észtország Olaszország
Finnország Portugália
Franciaország Románia
Görögország Spanyolország
Hollandia Svédország
Horvátország Szlovákia
Írország Szlovénia.
Kérném a választ
dr. prédikátor
@Commenter: Szerintem valaki fejbebaszta egy szívlapáttal!!!
Commenter
@durbincs: rományban mindig sötét van ha kűd zseblampast akku medek
Commenter
Nyikolájt megfenyegették csessze már maga orba a csutigecit, ne csak én.
Commenter
@dr. prédikátor: a csutit kellene. Felmosták vele a padlót. És még ő van a plafonon a szarcsimbók
verőce21
Nem lesz meg a kétharmad "igen"!
Még az 50%+1 érvényes szavazat is kérdéses/necces a sok hiányzó képviselő és a tartózkodók miatt. Ha holnap is ennyien lesznek. Én úgy látom innen.(a fotelből)
SystemError
A rémisztő az ami a pofádból jön ki elvtelen hulladék!
Commenter
@durbincs: látom sajnos hogy visszafelé fejlődszROOOOFK
Lepényleső
...hát még milyen rémisztő azokat átélni,-nekünk? Persze olyan fémipari szakmunkásnak mint ő,
sértő lehet,de mindezt egy kívülálló kovácsolta össze,s mégis benne a laikus szíve,lelke.
babp1982
@tulipan: ugyan mà ezzel s hülye degenerált nàci seggnyalóval nem érdemes foglalkozni, ahogy megjelenik egy fideSS- ről egy tényszerű cikk ez a debil troll meg a még debilebb durbincs rögtön megjelenik és okádjàk magukból a szar szagú komentjeiket ! Nem érdemes ezekkel a kiskancsókkal foglalkozni beszèljenek csak magukban-:)))
babp1982
@Commenter: na ez legalàbb olyan értelmes mondat volt mint a degeneràlt durbincs értelmetlen hablatya-:)) Gratula -:)))
csipetke
@Commenter: 17:01 Csak a szénkefe égett le nála...vagy nem találta a szopi-rongyát,anélkül anyátlan-apátlan..
papa.49
Te szerencsétlen szőröszar, először ember külső kéne neked és úgy kiállni a közönség elé, így kéne indítani, aztán nem a protokoll ótvaros, oltós szöveget nyomni, hanem elmondani az igazságot, de nem a fütyisz igazságára gondolok, hanem a valódira !!!
Hamarosan senki nem fog veletek interjút készíteni a fütyisz, meg a kormánya lesz az Unió BÜDÖS BOGARA AMIT CSAK ELTAPOSNI ÉRDEMES !!!
tulipan
@durbincs: szerencsétlen menjen mán aludni ? nem érzi hogy hülye, narancsseggnyaló Sügtér?vagy nem baj ?
tulipan
@durbincs: azt megint dadog ? szedje már össze magát Nyüves Herélt ?...
táncoljon Shikarival a Ballonkabátos Pedofillal? azt a picsogókat meg mindet ez a Nyüves Herélt játssza ?
Commenter
@durbincs: csak ha maga is megy hátha végre leszáll magáról a gyrosos koszos afgán migráncs? Érti. Na ebből gyártsanak NEM FAKE NEWSt
Mutatom:
24.hu/belfold/2017/08/10/momentum-tortent-ungar-peter-reszerol-kiserlet-szexualis-aktusra/
Kancsi marcsi aberrált látens bzi fiacskája, ha ezt megszellőzeteti fake képekkel ez a lovasi stílusú újgazdag retek akinek köszönhetjük a 2/3-ot a kamupártjával megy a levesbe. MIre vár? Csináljon má valamit ez az év címlapsztorija Ha a TRÉVÉ 2 lehozhatta hogy Soros György akár az édesanyját is megölné akkor itt a payback,figyeljen mert payback-et mondtam és nem paycheck-et! :DDDD ennek a takony gecinek vége, aberrált mint az anyja...
Commenter
@durbincs: a magáé se kutya itt senki nem szólt be olyan durván mint maga főleg a Buflák Gergőt rákosizta, miért tette?
Commenter
@durbincs: ahogy maga is.50-50 kwittek vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.